Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 juni 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • deo
  • deodorant
  • eBay
Een MissLipgloss artikel

Beste deodorant ooit: Lady Speed Stick


Toen ik in april in New York was heb ik – hoe kan het ook anders – lekker gewinkeld. De drogisterijen in Amerika vind ik geweldig, ze zijn ongelooflijk groot en ze hebben er alles. Van mooie goedkope make-upmerken als Milani en Wet ’n Wild tot allerlei soorten gezichtsverzorging. En dan vooral veel dingen die ik hier in Nederland ook zo ontzettend graag in de schappen zou zien staan. Een van die dingen is Lady Speed Stick. Naar mijn mening is het de beste deodorant die er bestaat. In ieder geval de beste die ik ooit gebruikt heb! Ik nam een klein voorraadje mee en gebruik het elke dag, wat een fijn spul!

De verpakking is basic en simpel, maar ik verwacht van een deodorant ook niet dat deze er heel chic en fancy uit ziet. De verpakking werkt prima en is praktisch, de stick is makkelijk omhoog te draaien en de dop zit er goed stevig op. Lady Speed Stick is zoals de naam het al zegt een stick, mijn favoriete vorm deodorant. Ik heb het gevoel dat het het beste werkt tegen luchtjes, beter dan een spray. Ik betaalde voor een LSS zo’n vier dollar, dat is wat minder dan drie euro. Prima prijs voor een basic deodorant, vind ik.

Ja, in deze deo’s zit wel het ‘beruchte’ aluminium wat wordt gelinkt met kanker. Er zijn onderzoeken gedaan en er geen enkel bewijs dat dit ingredient voor een hogere kans op borstkanker zou zorgen. Ik laat me niet zo snel bang maken door verhalen over ziektes die je kan krijgen van cosmetica. Vaak zijn het slechts geruchten en is er nooit bewijs geleverd, zoals bij aluminium zirconium tetrachlorohydrex gly. Ik neem dat dan ook niet mee als negatief punt in deze review, want ik heb zelf geen problemen met dit ingredient.

Lady Speed Stick belooft ook de hoeveelheid zweet (dat klinkt vies) te reduceren maar dat merk ik niet heel erg. Ik moet er wel bij zeggen dat ik niet snel zweetplekken heb omdat ik gewoon niet erg zweet. Maar ik ruik wel, net als iedereen. Zweet kan snel een vies geurtje geven en ik heb maar weinig deo’s gebruikt in mijn leven die me de hele dag fris laten ruiken. Lady Speed Stick doet dat wel, echt geweldig. Soms, heel soms vergeet ik ’s ochtends deo op te doen en dan merk ik dat al na een uurtje, zeker op een warme dag. Met LSS hoef ik me echt geen zorgen te maken over geurtjes. Zo fijn! Ook geeft deze deodorant niet af op mijn kleding.

Daarnaast is ‘ie zuinig, makkelijk in gebruik, goedkoop en de Fresh Infusions ruikt ook nog eens lekker bloemig. Het enige minpunt is dat ‘ie in Nederland totaal niet te koop is. Op eBay kan je ze wel krijgen, ook in pakken van tien voor nog geen dertig euro inclusief verzenden. Dan heb je een voorraadje voor de komende paar jaar! Ik gebruik niks anders meer dan Lady Speed Stick, ik vind hem zelfs nog fijner dan de Nivea deo die hiervoor mijn favoriet was (al komt die wel dicht in de buurt als je echt niet op internet wil bestellen).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.