Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

BEDANKT

Jep, dat is wat ik wil zeggen! Vandaag schoot het ineens door mijn hoofd. Dat ik jullie, de bezoekers van MissLipgloss.nl, wel eens mag bedanken. Ik zat te denken wat ik voor jullie kan doen. Ik had al vanalles bedacht, van een winactie met spulletjes die ik weggeef tot een meet & greet met Miss Lipgloss (wat ik toch als winactie wel een beetje te arrogant vind). Maar ik dacht met alles: dan kan ik misschien maar één tot tien meiden van de honderdduizenden per maand bedanken. Dus al mijn ideeen vielen af.

Dus besloot ik het maar gewoon zo te doen. Iedereen die elke dag MissLipgloss.nl bezoekt, of elke week, of een keer in de maand: bedankt. Bedankt voor jullie lieve reacties elke dag (dat zijn er nu al 39.300 op het moment dat ik dit schrijf), jullie enthousiasme, jullie kritiek, jullie tips, jullie vragen voor Oh My Gloss, jullie mailtjes elke dag weer… Gewoon, bedankt voor alles! Besef gewoon eens, wanneer je op deze site komt, dat MissLipgloss.nl gewoon niks is zonder jou.

En besef eens dat ik ook maar gewoon een meisje ben, die elke dag achter haar laptopje zit artikelen te schrijven. Met echt ongelooflijk veel plezier. Het kost heel veel tijd, het is heel veel werk om een site bij te houden. Maar ik vind het mede door jullie zo ontzettend leuk! Door jullie enthousiasme elke dag weer, vind ik zelfs na een lange dag nog energie en zin om aan mijn site te werken. En al drie jaar! Nog een maandje en dan ben ik al drie jaar bezig met mijn site.

Dus bij deze: ontzettend bedankt. En het mag allemaal wat melangolisch klinken, maar het is gewoon hoe ik me er over voel! Girls (en misschien ook mannen?), jullie zijn geweldig.

En haters, ook voor jullie: bedankt voor het bezoeken van mijn site. Bedankt voor op forums zetten hoe stom mijn site wel niet is. Want ook negatieve reclame, is reclame. Bezoekers zijn bezoekers! Ik vind het echt heel bijzonder dat er mensen zijn die energie steken in het haten van mij en mijn site. Hihi, ik ben belangrijk 😉 En die paar negatieve reacties stellen niks voor tegen de tienduizenden positieve reacties, de lieve mailtjes en de leuke reacties die ik in real life krijg.

Dus:

BEDANKT!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.