Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beautypartner
  • verslag
Een MissLipgloss artikel

Beautypartner verslagje

Iedereen bij elkaar. Bovenste rij: Ik, Donna, Dorine, Esther, Mascha
Onderste rij: Susan en Wendy van Beautypartner, Willemijn, Sanne, Shanna, Kelly
Wat een groep mooie meiden bij elkaar, he?! 😉

Op vrijdag 5 juni vond de workshop van Beautypartner plaats! Eerste reactie: het was onwijs leuk en gezellig.Wat zijn jullie allemaal lieve en leuke meiden! Het leuke was natuurlijk dat we jullie allemaal al kenden van de filmpjes, dus we wisten al wel een beetje wie wie was. Even een korte indruk van alle meiden (in de volgorde van de filmpjes, check het artikel daarover):

  • Willemijn: Willemijn is een SUPER sociaal meisje, ze praatte met iedereen en durfde alles te vragen aan Wendy en Susan. Naast dat ze sociaal is, is ze super mooi. Irritant was dat ze echt als twee druppels water op een vriendin van me lijkt, dus ik dacht telkens dat mijn vriendin langs me liep of naast me zat. Hihi! 😉
  • Sanne: Sanne is echt de liefheid zelve, Mascha en ik denken dat ze echt geen kwaad in zich heeft, hihi. In het begin trad ze iets meer op de achtergrond, maar hoe later het werd hoe ‘losser’ ze kwam.
  • Dorine: Dorine was de jongste, en een lekker rebels meisje! Toch lijkt ze veel ouder dan dat ze in werkelijkheid is. Ook een heel erg mooi meisje, maar dat zijn jullie allemaal! Had problemen met de stokjes bij de sushi, en een heel lieve moeder die de rekening vooruit wilde betalen.
  • Donna: Donna is ook al zo’n lief kind, ze straalt een en al liefheid uit, haha! Ze is ook erg mooi en is heeeel erg goed met make-up.
  • Shanna: Shanna is al een beetje bezig in de visagie, ze doet namelijk al een visagiecursus! Volgens mij heeft ze alsnog veel bijgeleerd, Wendy heeft namelijk haar wenkbrauwen geknipt en tot ons aller verbazing had dat echt megaveel effect. Ook Shanna is lekker sociaal en praat met iedereen die ze ziet.
  • Kelly: Tijdens ons etentje zat ik naast Kelly, ze heeft net haar examens achter de rug! Wat een opluchting 😉 Ook haar vind ik heel erg lief en ‘zacht’. Misschien komt het door haar blonde haren en blauwe ogen? Hihi. Ohja, en we konden samen niet stoppen met ‘Hmmmmmmm!’ zeggen toen we de eerste sushi rolls aten.
  • Esther: Esther kwam als laatste nog bij het groepje, omdat een winnares op het laatste moment had afgezegd. Esther is een super uitgesproken meisje qua uiterlijk, onwijs gaaf. Zwart lang haar met een rechte pony, hoge rode hakken, wauw! En de smokey eyes stonden haar suuupergoed. Trouwens, zij moest drie uur reizen voor de workshop! Dus zes uur in totaal, my god.


Om 15.00u begon het, en Mascha en ik waren natuurlijk te laat… Oeps! We hadden wat parkeerprobleempjes, dus iedereen was er al toen we binnenkwamen. Genant, hihi!

In de lounge: Sanne, Dorine, Willemijn & Donna

Wendy, de eigenares van Beautypartner, vertelt over haar bedrijf. Naast haar zit Susan, haar leuke stagiaire!

We werden dus al door iedereen opgewacht in de lounge, waar allemaal superlekkere hapjes en drankjes voor ons stonden. Daar hebben we even zitten kletsen, een voorstelrondje gedaan en toen gingen we door naar de supermooie praktijkzaal…


Wendy analyseert de gezichtsvorm van Donna. Hierbij legt ze uit op welke delen je de lichtste kleur, middelste kleur en donkerste kleur foundation moet aanbrengen. Super interessant. Check trouwens even de goddelijke Louboutins van Wendy…

We hebben echt onwijs veel geleerd! Mascha en ik hadden verwacht dat we de meeste dingen wel wisten, maar wauw, wat weet Wendy veel. Zo hebben we geleerd hoe belangrijk het is om je gezicht goed schoon te maken en Wendy heeft ons een superhandig trucje met wattenstaafjes geleerd om je mascara van je wimpers te krijgen! Verder hebben we met drie kleuren foundation en poeder geleerd om ons gezicht te shapen. Supermoeilijk was het, maar echt leuk om te leren. Zo zag mijn hand er uit na het shapen:

Hihi! Na deze basisdingen hebben we geleerd hoe we onze wenkbrauwen kunnen knippen, wat ik thuis meteen heb toegepast (hihi). En natuurlijk als klap op de vuurpijl: smokey eyes! We hebben een hele handige en mooie techniek geleerd van Wendy, die we natuurlijk zelf allemaal na gingen doen. Het was wel even moeilijk, maar het is ons allemaal gelukt, haha!

Shanna, Esther en Mascha

Donna, ik en Willemijn (en mega op de voorgrond (hihi) Shanna)

Na de workshop hebben we met z’n allen beneden in de lounge nog even wat gedronken (roze champagne!), en kregen we nog een lief cadeautje: een parelarmbandje met daaraan een beautypartner strikje. Lief! Hierna hebben we met alle meiden heerlijk sushi gegeten bij Shabu Shabu. Het was echt verrukkelijk, alleen was het jammer dat we erg haastig geholpen werden, we kregen echt het idee dat ze ons zo snel mogelijk weer weg wilden hebben.

Hmm-mm-mmmmmmm! Vooral de maki (de ronde rolletjes links) met tonijn zijn mijn favoriet. Die met zalm ook trouwens. Achterin zie je de nigiri, dat zijn ‘plakjes’ rijst met een ‘plakje’ vis erop, rauwe tonijn, zalm of garnaal. Mascha’s favoriet!

Meiden, het was een onwijs geslaagde dag, jullie zijn allemaal schatten! Binnenkort gaan we met z’n negenen nog een swap-party houden, beauty-addicts dat we zijn 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.