Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 augustus 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • shop
Een MissLipgloss artikel

Beautybridge

Ik – als cosmetica-addict – ben altijd op zoek naar nieuwe webshops die 1) mooie producten hebben 2) niet duur zijn 3) naar Nederland verzenden en 4) die PayPal accepteren. Ik heb nu Beauty Bridge ontdekt, een online shop uit de VS met héél veel merken. Een aantal namen: Too Faced, Fake Bake, Tweezerman, ModelCo, L’Occitane, Kneipp, Beautyblender, Evian (sprays!), Dermalogica… ehhh, kijk gewoon zelf maar! En – zoals ik al eerder zei – ligt de koers van de dollar heel gunstig voor ons waardoor de prijzen heel laag zijn. En dan heb ik nog iets leuks… Als je nu voor de eerste keer besteld bij Beauty Bridge, krijg je 5% korting op je bestelling als je ‘first5’ intypt bij coupon code. Hoe leuk is dat?

De verzendkosten zijn redelijk, je betaalt minimaal $9 (€6,13) en maximaal $28 (€19), maar dat is pas als je voor $250 aan producten besteld. En je kan dus gewoon met PayPal betalen en je hebt je bestelling dan in 7 – 30 dagen in huis, wat normaal is voor internationale webshops.


Miss Lipgloss’ picks:

Too Faced Flushed Blush Stick, €15,32 (winnaar Kiss Of Aproval 2005 en héél veel goede reviews op MakeupAlley, deze ga ik kopen wanneer ik weer wat mag bestellen van mezelf… Yay!)


L’Occitane honing en citroen handcrème, €6,80


POP Eye Cake (fijn spul, heb het zelf ook), €12,84

Evian Mineral Water Spray (beautyaddicts zeggen dat dit je makeup fixeert), €4,40 (travel size)

Calvin Klein CKIN2U 50 ML, €24,32

TheBalm To The Rescue veganistische lipbalm, €9,47

Tweezerman Slant Tweezer, €13,51


Dus veel producten een stuk goedkoper (ik hou van de dollar) EN veel producten die hier in Nederland niet verkrijgbaar zijn. Ook veel parfums, dus als je favo parfum net op is kan je altijd even kijken of BeautyBridge het heeft. En die 5% korting is niet veel, maar toch leuk!

Ik zeg: happy shopping!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.