Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beauty talk
Een MissLipgloss artikel

Beauty talk: make-up matchen met kleding


Op internet kwam ik onderstaande foto van Jennifer Beals tegen. Haar make-up is heel mooi afgestemd op haar jurk, prachtig groen, wat haar enorm mooi staat! Ik zie het regelmatig, dat vrouwen hun oogschaduwkleuren aanpassen aan hun kleding. Doe jij dat ook?

Zelf doe ik het af en toe. Wanneer ik een opvallende kleur in mijn kleding heb, bijvoorbeeld paars of blauw, vind ik het wel leuk om dat terug te laten komen in mijn make-up. Alleen the issue is dat ik altijd eerst mijn make-up doe en daarna mijn kleding…
Nog wel wat tips als je het leuk vindt om je oogschaduw aan te passen aan de kleur van je kleding:


  • Streef niet naar de perfect matchende kleur. Het mag best wat lichter of donkerder zijn, speel ermee. Pas wel op dat het niet gaat vloeken!
  • Varieer met zwart en wit, maak bijvoorbeeld een smokey look met zwart
  • Houd je lippen rustig, lichtroze of nude. Je ogen hebben al veel kleur, dus je lippen mag je rustig houdenCynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.