Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Clarins
  • geshopt
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

Beauty geshopt

Ha, ik had afgelopen zaterdag zó mazzel! Ik ging even bij wat winkels hier in het dorp langs voor wat kleine dingetjes. Even naar de Kruidvat, DA… Je kent het wel 😉 Toen ik bij de DA kwam, zag ik ineens allemaal SUPER afgeprijsde Clarins make-up! Ze hebben dat al eerder gehad, en volgens mij ziet niemand dat daar ooit, want het blijft altijd weken staan. Maar ik zag het dus wel! Allemaal supermooie dingen en alles was €4,50 en zonder doosje €1. Oh. My. God! Het waren trouwens dingen die uit het assortiment gingen (oude verpakking, oude kleuren).

Wat ik in totaal gekocht heb:


Kruidvat scheergel, John Frieda Brilliant Brunette Satin Shine, Essence Jelly Baby nagellak (ik háát Essence nagellak, maar de limited editions zijn altijd wel erg fijn!) in 04 Yummy Gummy, Catrice All Round concealer (veel goede dingen over gehoord, nu maar eens zelf testen) én dus de Clarins dingetjes…

Was normaal ongeveer €45. Heb even opgezocht op eBay en is daar voor ongeveer 20 euro (incl verzenden) te krijgen. Is natuurlijk zo goedkoop omdat het van de oude collectie (en oude verpakking) is. Vind hem zelf wel suuupermooi, ben er zo blij mee! Was €4,50.

Swatches:

Blush! Helemaal mat, geen shimmer of glitter. En met een kwastje van echt haar! Alleen gebruik ik de kwastjes die er bij zitten nooit, haha. Was ook €4,50.

Swatch:

Glossje en nagellakjes, alle drie €1.

Swatch gloss:

Dit is trouwens geen landelijke actie ofzo, maar je kan natuurlijk altijd even kijken bij de DA bij jou in de buurt. Ik had in ieder geval mazzel, superleuk! 😀 Ben errrg blij met m’n spulletjes. Oh enne, tijdens deze ‘shop-sessie’ heb ik ook de nieuwe cd van Milow gekocht. Ben echt dól op Ayo Technology (zijn versie, dan) en was wel benieuwd naar meer… Dus nu heb ik weer een leuke cd voor in de auto, haha.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.