Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
30 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • mineraal
  • online shop
Een MissLipgloss artikel

Beauty From The Earth

Er lijkt geen eind te komen aan de leuke webshops met minerale make-up. Zo is er ook Beauty From The Earth: een webshop met heel veel minerale spulletjes. BFTE staat vooral bekend om haar prachtige kleuren oogschaduw. Ik mocht er een aantal testen!

De kleuren zijn nat aangebracht, maar zijn in het echt nog dieper van kleur! Ze komen niet helemaal goed over op de foto helaas.


(verder gebruikt: EM Aussie Perk Me Up concealer, EM foundation, EM blush in Snuggle, Pupa Baked All Over in 02, EM Start To Finish, Pupa wenkbrauwpotlood, Pupa Ultraflex Mascara, Jafra oogschaduwbasis. Op m’n lippen heb ik Minted Rose lippenbalsem gebruikt en daarvoor foundation gepoederd voor een mat, nude effect.)

Deze kleuren heten ‘Multipurpose Minerals’ en kosten per fullsize potje $6,50 (€5,05). Je krijgt ze in superfijne potjes met een ‘zeefje’ erin (‘sifter jars’). Op die manier kan je de oogschaduw makkelijk doseren en is het niet snel een rommeltje. Je kan ook samples bestellen, je betaalt $5 voor 5 samples, $10 voor 10 samples en $18 voor 20 samples.

Ik ben zelf erg blij met mijn Multipurpose Minerals, ze zijn onwijs mooi. De kleuren hebben ongelooflijk veel pigment en de kleuren zijn superdiep en intens. Ik vind BFTE echt een aanrader voor mooie kleuren oogschaduw!

Ook hebben ze gewoon foundation, blusher, bronzer etc. Niet duur! De foundations zijn $12, de blushers $6,50, bronzers & concealers $6,50. Dit zijn normale, goede prijzen voor minerale make-up.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.