Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bb couture
  • nagellak
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

BB Couture Opposites Attract

Mijn tweede lakje van BB Couture: Opposites Attract. Dit is echt een erg aparte kleur, en heel wat anders dan Peony Pink! Er zitten een soort van stukjes in. Het zijn geen glitters, maar echt stukjes. Heel bijzonder, maar wel heel mooi! Wat mij heel erg opvalt bij dit lakje is dat hij écht niet chipt. Bij Peony Pink heb ik het irritante wat ik bij alle lakjes in combinatie met Seche Vite heb: één chip en ik kan de hele laag nagellak er af trekken.
Bij Opposites Attract is dit echt absoluut niet het geval! Pluspunt, dus. Apart he, dat lakjes van hetzelfde merk nog zo kunnen verschillen.

De lakjes van BB Couture zijn kwalitatief erg goed (vergelijkbaar met bijvoorbeeld China Glaze of OPI) en kosten maar $9,95 per flesje van 15 ml. $9,95 is €6,81. Je kan de lakjes dus online kopen en PayPal is de betaalmogelijkheid. Verzending is goedkoop, voor één lakje betaal je ongeveer twee dollar verzendkosten, voor de vier lakjes heb ik $7,96 verzendkosten betaald (dat is €5,45). Ik ben in ieder geval helemaal weg van de BB Couture nagellakken, en ik ben bang dat ik binnenkort nog een keer ga bestellen….


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.