Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bb couture
  • nagellak
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

BB Couture Joker

Na Opposites Attract en Peony Pink nu aandacht voor de kleur Joker. In het flesje vond ik het al een apart, ondefinieerbaar kleurtje. Want: is het nou blauw of is het nu paars? Ik neom het maar blauwpaars. Op de foto is hij trouwens veel meer blauw dan in het echt. In real life neigt hij meer naar paars. Het is een erg apart lakje. In de schaduw ziet ‘ie er gewoon cream uit, zonder glitter ofzo. Maar in de zon (of met flits) zie je lichtblauwe mini glittertjes er in zitten! Erg mooi. Het is zeker geen lakje dat ik heel vaak zal dragen, omdat ik hem toch iets té apart en opvallend vind (lees: ik pak sneller een roze kleurtje). Maar gaaf is ‘ie zeker!

De lakjes van BB Couture zijn kwalitatief erg goed (vergelijkbaar met bijvoorbeeld China Glaze of OPI) en kosten maar $9,95 per flesje van 15 ml. $9,95 is €6,81. Je kan de lakjes dus online kopen en PayPal is de betaalmogelijkheid. Verzending is goedkoop, voor één lakje betaal je ongeveer twee dollar verzendkosten, voor de vier lakjes heb ik $7,96 verzendkosten betaald (dat is €5,45). Ik ben in ieder geval helemaal weg van de BB Couture nagellakken, en ik ben bang dat ik binnenkort nog een keer ga bestellen….


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.