Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Batiste voor brunettes!

0000Droogshampoo, hoe heb ik ooit zonder kunnen leven? Maar serieus! Ik gebruik het elke week wel een paar keer en het zorgt ervoor dat ik die wasbeurt nog even kan uitstellen, maar zonder dat ik er uit zie als een onverzorgde slons. Even sprayen, met je handen erdoor et voila, je haar ziet er niet meer vet uit. Batiste heeft twee soorten droogshampoo voor donker haar: Dark & Brunette en Medium & Brunette en ik houd er van!

P1200724

Het handige aan deze donkere versies is dat je er geen lichte waas van in je haar krijgt. De gewone droogshampoos zijn wit van kleur en kunnen daardoor je haar nogal een doffe waas geven. Deze versies voor donker haar hebben een kleurtje en dat werkt super, zo zie je nooit dat je droogshampoo hebt gebruikt!

Ik heb al veel vaker over droogshampoo geschreven en je weet al wel hoe het werkt en dat ik er zo enthousiast over ben. Droogshampoo spray je gewoon op je droge (!) haar bij de aanzet. Je maakt meerdere scheidingen, sprayt even, en daarna kan je er met je handen door heen gaan. Je kan je haar ook doorborstelen als je dat prettiger vindt werken, je moet achteraf namelijk wel even je handen wassen omdat het toch wat stroef voelt. En doordat deze versies voor donker haar een kleurtje hebben, kan je dat terugzien op je handen! Niet zo erg, gewoon even je handen wassen.

Ik heb altijd een bus Batiste droogshampoo in mijn kast staan en raad het iedereen aan die het horen wil. Het is een van de goedkopere soorten droogshampoos en het werkt als een freaking tierelier. Natuurlijk maakt het je haar niet schoon, daar zal je het toch echt voor moeten wassen, maar voor even tussendoor is het een uitkomst. En ik heb altijd een klein busje mee op reis. Scheelt toch weer een wasbeurt.

P1200725

P1200727

Het hoofdbestanddeel van de Batiste droogshampoos is rijstzetmeel, dit neemt de vettigheid op. Deze ruiken trouwens ook nog eens lekker!

In mijn shop verkoop ik de Dark & Brunette en twee klanten hebben reviews geschreven, check die hieronder:

  • Ilse 02-09-2012
    5 out of 5

    Ik heb vroeger Andrelon en Syoss droogshampoo gebruikt, maar vond die nooit echt fijn. Je bent super lang bezig met het uitborstelen en vervolgens ligt de hele badkamer vol met witte stukjes. Met deze droogshampoo heb je dat helemaal niet. Even sprayen, borstel er een paar keer doorheen en klaar. Helemaal top!

  • Robin 24-07-2012
    4 out of 5

    Super snelle levering, ruikt heerlijk en maakt mijn haar een stuk minder vet. Een klein nadeel is dat m’n haar wel een soort grijze gloed krijgt ook al is de spray bruin. Misschien spuit ik van te dicht bij dat kan ook. Maar ik ben er erg tevreden over!

P1200728

Deze grote bussen Batiste droogshampoo kosten €5,58 per bus en zijn bij veel drogisten te koop. Batiste is echt mijn favoriete merk droogshampoo en ik heb al veel bussen leeggemaakt. Vooral die voor donker haar is favoriet, want dat heb ik zelf! Echt een aanrader!

Ik verkoop zelf trouwens Batiste ook in mijn shop. De Dark & Brunette verkoop ik voor 5.95! De Medium & Brunette verkoop ik niet, maar de Dark is prima te gebruiken bij vrijwel alle kleuren donker haar – ik heb zelf namelijk ook niet mega donkerbruin haar.

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.