Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 augustus 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • merk
Een MissLipgloss artikel

B Never

Wauw. Ik heb zoiets amazings ontdekt, echt een cosmeticamerk naar m’n hart. Het heet B Never Too Busy To Be Beautiful, en dat is ehh, nogal een mond vol. Daarom noemt het merk zichzelf ook wel gewoon ‘B’. B is een zusje van Lush, en dat zegt natuurlijk wel genoeg over de kwaliteit van de fijne producten. Goed, ik kwam dus vandaag op de site van B, en ik was echt overwhelmed door die gewéldige, amazing verpakkingen. Ik ben niet snel helemaal weg van een merk wanneer ik het nog niet eens heb getest, maar dit vind ik echt geweldig. Ik heb nog nooit zulke mooie verpakkingen gezien! :O Het leuke is dat echt élk kleurtje van elk product een andere soort verpakking heeft, met andere kraaltjes en steentjes.

Kijk en kwijl even met me mee…

Bogart Pressed Eyeshadow, £8 (€9,97)


Bashful Cream Blusher, £10 (€12,47)

Blab Lip Cream, £9 (€11,22)

Beret Lip Gloss, £7 (€8,73)

Kohl, £9,50 (€11,85)

Er zijn echt nog véél meer prachtige producten, alles staat op de site. Ik vind de prijzen erg meevallen, het ligt een beetje in de Bourjois en Maybelline-categorie, de drugstore merken dus. De verpakkingen vind ik super uniek, het geeft met een beetje een wereldwinkel idee (in de goede zin van het woord 😉 ). Ennn, good news! Ook wij Nederlanders kunnen bij B bestellen! Met creditcard (niet met PayPal, helaas) en de verzendkosten zijn £9,95 (€12,40) tot 20 kilo. Geen creditcard of vind je de verzendkosten te hoog? Op het Lush Forum worden groepsorders georganiseerd. Ik zeg: grijp je kans! 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.