30 januari 2017 door Cynthia Schultz 13 reacties
Een MissLipgloss artikel

Ask Me Anything: Miss Lipgloss & bloggen

Klik hier als je de video niet kan zien. In deze video beantwoord ik vragen die jullie stelden over Miss Lipgloss, bloggen en de veranderingen van de komende tijd. Aanstaande woensdag gaat de nieuwe site live, ik laat je nog weten hoe laat precies!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

13 reacties
 1. Marleen

  Ja… ik ben weer bij met de blogs/plogs kijken en lezen.
  Ik ben inderdaad ook erg benieuwd naar je nieuwe site en hoe het eruit komt te zien.
  Suc6!

 2. Yvonne

  Leuke video, je komt zo oprecht over altijd. Heb het gevoel dat ik naar de echte Cynthia zit te kijken als ik naar jouw filmpjes kijk 🙂
  Kijk heel erg uit naar Cynthia.nl. Kom maar op!!!

 3. Marije

  Zo, na al die jaren (bijna) altijd een anonieme lezer te zijn, wordt het maar eens tijd om te reageren. Bij mij en mijn zus ben jij bijna een standaard onderwerp ‘Heb je gisteren de post gezien op Misslipgloss?’ ‘Ja gorgeous right, I know!?’. Toen ik laatst bij haar en haar vriend op de bang hing, zag zij het artikel voorbij komen dat Misslipgloss zou stoppen. Geschrokken duwde ze haar telefoon in mijn gezicht en toen ook ik reageerde met ‘noooo!’, zuchtte haar vriend hard en zei ‘wat is er met Cynthia aan de hand?’ hahaha! Je bent altijd mijn nr. 1 blogger geweest en ik hoop zeker dat dat zo blijft. De hoeveelheid commentaar die jij krijgt lijkt mij lastig, ook over het zijn van een planner. Ik daar in tegen vind het ontzettend knap en wou dat ik dat zo goed kon, helaas zit het niet in mij. Als laatste wil ik je alvast feliciteren met het bijna online gaan van de nieuwe content. Ik vind het ontzettend knap hoe je je dromen nastreeft en eerlijk bent naar jezelf als iets waar je hard voor hebt gewerkt, toch niet blijkt te zijn wat je wilt. Ontzettend inspirerend vind ik dat. Keep it up! Liefs

 4. Loes | Gewoon iets met Loes

  Waaah, nog maar 2 nachtjes slapen!! Ik kan niet wachten, ben heel erg benieuwd naar de nieuwe site!! Leuke sessie trouwens zo, wat een boel vragen werden er gesteld.

 5. femketje

  het is juist super leuk om te zien hoe je werk verbeterd is vergeleken bij je eerste posts <3

 6. Sandra

  Jammer dat hij het nog niet doen. Vanavond weer een poging wagen, wil hem namelijk wel graag zien 🙂

 7. Susan

  Ik kom vanmiddag terug voor de video! Ik ben benieuwd 🙂

 8. Varenka W

  Ik denk idd dat je de video ff moet controleren want hij is niet af te spelen…

 9. Femke

  Ook op jouw YouTube kanaal kan de video helaas nog niet gezien worden.

 10. Heleen

  Ik kan de video ook niet zien. Gebeurd wel vaker de laatste tijd 🙁

  • Danielle | Mama Lifestyle Blog

   Ik heb de video gezien. Leuk gedaan Cynthia! De spanning stijgt zeker bij je nu het bijna woensdag is? Heel veel succes met de voorbereidingen!