Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ask me anything
  • privé
Een MissLipgloss artikel

Ask Me Anything #5

Het werd weer tijd voor een AMA! Als je nog vragen hebt, stel ze bij de comments.

lees je altijd alle comments die onder je artikels staan?

Ja, alles! Het kost veel tijd, ik heb in ongeveer een jaar tijd zo’n 35.000 comments gehad…

Als je nu een leuke vriend hebt en hij woont in een ander land. Je bent er helemaal weg van ga je dan met hem mee?

Moeilijk zeg, dat weet ik niet hoor… Het voordeel is dat ik het werk wat ik nu doe vanuit elke plek op de wereld kan doen – letterlijk. Het enige wat ik nodig heb is internetverbinding. Maar ik zou mijn familie echt niet achter kunnen laten, ik ben heel erg gehecht aan mijn familie en ik weet zeker dat ik enorme heimwee ga krijgen. Een lange afstandsrelatie is ook niet echt wat voor mij.

Trek jij je veel aan van wat mensen van jou denken of ben je gevoelig voor dingen die mensen zeggen? Stel: jij loopt met je harembroek en er is iemand die zegt ”Wat heb jij nou weer voor drollenvanger aan dan?” en meerdere mensen zeggen dit, trek jij deze broek dan nooit meer aan?

Oh dat maakt me echt niks uit! Die broek trek ik dan gewoon nog aan. Ik heb wel geleerd daar mee om te gaan, op mijn site zijn er regelmatig dit soort reacties. In real life durft helaas niemand dat soort dingen te  zeggen en op internet wel (stoer, hoor!). Maar als iemand naar me toe komt en zegt: “Oh my god, jij ziet er echt lelijk uit”, dan maakt me dat echt niet uit. Dat zegt namelijk meer over die persoon dan over mij. Ik haal er dan wel weer veel positieve energie uit als mensen leuke dingen tegen me zeggen.

Hoelaat ga je doordeweeks naar bed? (als je naar school moet)

Het verschilt, maar ik probeer altijd rond elf uur in bed te liggen. Dan kan ik nog even lezen en tv kijken en dan slaap ik uiterlijk half 12.


Wat is je lievelingssport?

Ik ben geen sportmens, maar zelf dans ik het liefst.

Zoute of zoete popcorn?

Zoet!

Naar welk land zou je nog ooit heen willen gaan?

Curacao en Aruba.


Als je later een eigen huis hebt, hoe ziet die er dan uit? (zwembad, grote tuin enz)

Nog nooit over nagedacht eigenlijk… Niet te groot in ieder geval, ik houd van knus en gezellig. In ieder geval lekker licht met mooie meubels… Ik wil sowieso een tuin, als het warm is ben ik de hele dag buiten en ik zou echt niet zonder tuin kunnen leven. Verder zou ik echt een kamer apart voor mijn make-up enzo willen hebben, en dan in combinatie met een kantoor. Gewoon een Miss Lipgloss kamer 😉

Hoe maak je zulke mooie foto’s van je ogen? ;)

Met de macro stand van mijn camera, en dan met een heel vaste hand de camera stil voor mijn ogen houden en de foto maken.

stel je ontmoet een jongen en jullie zijn dol op elkaar het is echt de perfecte jongen maar hij wilt een ding, dat jij geen make-up meer draagt. Zou je dan houden met die jongen?

Nee. Als hij dat wil, dan pakt hij een van de dingen af die heel belangrijk is in mijn leven. Niet dat ik niet zonder make-up kan, maar het is gewoon een passie van me, ik hou echt van cosmetica. En als hij dat van me zou afnemen, zou ik dat niet accepteren.

Wat is het mooiste moment wat je ooit hebt meegemaakt in je leven?!

Ohjee, dat weet ik niet hoor! Ik denk niet dat er een specifiek ‘mooiste’ moment in mijn leven is. Soms, als ik iets doe wat ik echt heel leuk vind, of iets waar ik echt van geniet, sta ik daar wel echt bij stil. Dan denk ik : “Dit moet ik zo vaak mogelijk doen. Ik hou hiervan!” Ik kan echt intens genieten van dingen, zoals eten, gezelligheid, muziek, de zon. Kleine dingetjes kunnen mij heel erg gelukkig maken!

Waarom heb jij eigenlijk je haar kort geknipt? Ik begrijp dat je eerst lang haar had en was je het zat ofzo?

Nee, zo zit het niet! Ik ging naar de kapper met een plaatje van een kapsel dat ik wilde. Helaas werd het helemaal verknipt, ik had een heel raar kapsel, een soort ronde bob, heel stijf en raar. Ik was toen dertien, dus dat paste echt niet bij mij en mijn leeftijd! Het was kiezen: zo laten of eraf laten knippen. Keus snel gemaakt!

Mcdonalds of chic restaurant? Alles op z’n tijd. Elke week McDonalds is niet leuk, maar elke week naar een chic restaurant is ook niet leuk. Dus ik wissel het af 😉
Voor altijd krullend of voor altijd kort haar? Ik ben dol op kort haar, dus dit is een makkelijke!
Lipstick of lipgloss? Ik heet niet voor niks Miss Lipgloss… Maar ben de laatste tijd wel steeds meer bezig met lipstick.
Stel je mocht 1 make-upje houden welke zou dit zijn? Oh jee. Ehm. Ik kan serieus niet kiezen. Ik twijfel tussen foundation en mascara…
Bodylotion of reinigingsmilk? Liever schoon en een droge huid dan vies en een verzorgde huid.

Vriendinnen of boyfriend? Vriendinnen. Waarom weet ik niet precies, maar op je vriendinnen kan je altijd rekenen. Als het uitgaat met je vriend, heb je niemand meer als je je vriendinnen hebt laten vallen.
Familie of vrienden? Familie, familie is er altijd en je familie houdt (als het goed is) onvoorwaardelijk van je. Met vrienden kan dat soms anders liggen. En bij mijn familie kan ik honderd procent mezelf zijn.
Jurkje of spijkerbroek? Jurkje, ik draag bijna nooit spijkerbroeken.
pumps of sneakers? Pumps voor het vrouwelijke gevoel.

Msn of Hyves? Msn houdt me altijd van mijn werk, Hyves vind ik leuker. Je spreekt meer mensen en komt in contact met mensen die je eigenlijk al heel lang niet meer gesproken hebt.
Rode of witte rozen? Rode, gewoon.
Kauwgum of pepermunt? Ooh, als ik pepermunt in mijn tas heb, moet de hele rol op. Love it.
Lange vakantie in nederland of korte vakantie in buitenland? Een vakantie in het buitenland geeft me toch wel het echte ultieme vakantiegevoel. Vliegen, mooi weer, mooi land, zee, zon…
Kerst of oud en nieuw? Oud en nieuw geeft me altijd een heel happy gevoel. Helemaal opnieuw beginnen, een nieuw vers jaar met allemaal nieuwe kansen. En ik vind het leuk dat je met oud en nieuw een excuus hebt om op iedereen af te stappen. ‘Gelukkig nieuwjaar!!!’
Zomerjurkje of rokje? Ik hou meer van jurkjes, is gewoon makkelijker. En in jurkjes zie je je humps wat minder goed 😉Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.