Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ask me anything
  • privΓ©
Een MissLipgloss artikel

Ask Me Anything #4

Wat is het beste boek dat je ooit hebt gelezen?
Moeilijke vraag, zeg! Ik lees echt onwijs veel boeken, vooral chicklit eigenlijk. Ik moet toch wel zeggen dat ik de Shopaholic serie onwijs goed vind, al is dat geen hoogstaande literatuur πŸ™‚ Op de middelbare school las ik wel literatuur, maar nu eigenlijk nauwelijks meer. Dat komt omdat ik voor school al heel veel moet lezen. Kranten, heel veel op internet en dan natuurlijk mijn studieboeken. Daarnaast wil ik gewoon lekker ‘dom’ kunnen lezen πŸ™‚

Ben je meer een sms’er of een beller?
Ik was altijd een super-sms’er, maar ik bel de laatste tijd ook steeds vaker. Met vriendinnen hang ik zo een uur aan de telefoon.

Hoe lang ben je?
Ik ben klein: 1.67!

Wat is je favo drogist? en je minst favo.
Dan neem ik ook maar meteen parfumerieen enzo mee πŸ™‚ Ik ben niet zo’n fan van Ici Paris, ik ga liever naar Douglas. Hier in Zwolle zit geen Bijenkorf, maar daar ga ik wel het liefste heen.

Waar ben je bang voor :O ?
Oppervlakkige dingetjes: ik ben bang voor spinnen, ik ben heel gauw bang in het donker, ik ben bang om dingen kwijt te raken (check tien keer op een dag of ik m’n telefoon en portemonnee nog heb), en nog veel meer.

Wat is je beste eigenschap?
en wat is je slechtste eigenschap? :lol:

Ehhhm, ik geloof dat ik deze al eerder beantwoord heb! Maar slechte eigenschap is dat ik eigenwijs kan zijn, en mijn humeur kan heel snel omslaan door kleine dingetjes. Maar dat kan ook de andere kant op werken. Ik ben nooit lang boos of chagrijnig πŸ™‚


Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen qua make up, of heb je dat niet? :)
Ik heb niet echt inspiratiebronnen. Natuurlijk zie ik op straat, op internet en in tijdschriften wel eens dingen dat ik denk van: “Wauw, dat moet ik ook eens doen!”, maar eigenlijk ‘verzin’ ik bijna al mijn looks zelf.

Draag je ook wel eens geen make-up, en zo ja; wanneer?
Eerlijk gezegd draag ik altijd make-up als ik ‘naar buiten’ ga. Op zondagen of dagen dat ik de hele dag thuis ben om te werken of te studeren, draag ik wel eens helemaal geen make-up. Maar ik vind het gewoon leuker om me wel op te maken! Heerlijk, word ik ’s ochtends lekker wakker van. Muziekje aan, of het nieuws… Genieten!

Hoe kijk je tegen homo- en bisexualiteit aan?
Heb ik helemaal niks tegen! Een vriend van mij is laatst uit de kast gekomen en ik heb daar totaal geen moeite mee. Ik ben zelf hetero maar als een vriendin van me morgen vertelt dat ze lesbisch is, maakt me dat echt niet uit. Als persoon verander je daar niet van, ofzo.

Welke celebrity vind je hot?
Mannelijk of vrouwelijk? Mannelijk: Wentworth Miller, absoluut. Poeh, wat een knappe man! En Jude Law natuurlijk.

Wat vind je lekker om te eten bij het ontbijt?
Ik eet meestal magere vruchtenyoghurt met muesli. Soort erfenisje van mijn Sonja Bakker periode, haha!

Wat voor soort films kijk je meestal als je naar de bioscoop gaat? (horror/liefde/comedie enz)
Geen horror of actie, brr, ik haat dat. Ik ben dol op romantische komedies!

Wil je later kinderen zoja, hoeveel?
Ja, ik denk twee.

Aan welke eisen moet jouw ideale man/vriend voldoen?
Ehm, op willekeurige volgorde..: Hij moet er verzorgd uitzien, dus wel een beetje bezig zijn met zijn uiterlijk, hij moet volwassen zijn in zijn doen en laten (dus niet van die typische jongens-van-16-dingetjes. Niks tegen op jongens van 16, maar op een bepaald moment moet je gewoon volwassen worden πŸ˜‰ ). Natuurlijk moet ‘ie lief zijn, hij moet begrip hebben voor het feit dat ik ‘onzichtbaar’ druk ben (dus met mijn site en werk, veel mensen denken dat ik achter de computer spelletjes zit te spelen enzo, haha, ik ben juist hard aan het werk!)…… Poeh, er zijn zoveel dingen die een jongen/man hebben of zijn moet! Ik vind het ook altijd super als iemand echt een soort doel in zijn leven heeft, een soort van ambitie of passie. Dat vind ik heel mooi, als iemand echt voor iets gaat.
Maar goed, als ik een leuke jongen tegen kom, is het niet zo dat ik dit lijstje tevoorschijn tover hoor, haha.

Waar houd je meer van, de zomer of de winter?
Zomer, absoluut.


Drink je meer thee of koffie?

Ik drink beiden nauwelijks. Soms heb ik ineens mega zin in cappuccino, maar ik houd niet echt van koffie en thee.

Hoe gaan mensen om je heen om met je make-up verslaving?
(ik bedoel, hoor je wel eens dat je heel erg β€œnep” bent omdat je make-up draagt? Dat heb ik wel eens gehoord, omdat ik bronzer opdoe o_0 )

Eigenlijk reageren mensen er vooral heel leuk op. Kijk, ik ben niet zo’n meisje dat de hele dag met een poederdoos en lipstick zit. Ik besteed in de loop van de dag nauwelijks aandacht aan mijn make-up (check het natuurlijk wel af en toe in de spiegel πŸ˜‰ ), dus daardoor ben ik ook niet echt een ‘make-updoos’. En ik heb ook geen pannenkoek op m’n gezicht ofzo, ik zorg er voor dat mijn make-up er natuurlijk uitziet. Krijg er juist vaak complimentjes over, dat m’n make-up er zo mooi uitziet. Da’s echt leuk πŸ™‚
Er zijn natuurlijk altijd mensen die het niet snappen, maar goed, daar kan ik niet zo mee zitten.

Stel je voor je zou om een of andere reden moeten β€˜vluchten’ uit je huis en je kon maar drie dingen meenemen, welke drie dingen zouden dat dan zijn ?
Oh jee, wat moeilijk! Naast mijn familie en hondje zou ik mijn telefoon, laptop en agenda meenemen. Lekker zakelijke dingen, haha. Maar in mijn telefoon staan nummers van (voor mij) belangrijke mensen en daarmee kan ik iedereen bereiken, in mijn agenda staan afspraken die ik niet mag vergeten en op mijn computer staat zoveel. Foto’s, dingen voor school, dingen voor de site, zoveel! Eigenlijk moet ik dan ook nog m’n externe harde schijf meenemen, maarja, m’n laptop is ook wel goed. πŸ˜‰

Wat je is favo film?
Ik ben echt DOL op Alles is Liefde. Ik krijg van die film zo’n heerlijk verliefd en blij gevoel! Heerlijk. Echt een aanrader, en geen typisch Nederlandse film πŸ™‚ Goede acteurs en een lekker cheesy verhaal.

Kiezen:

je hele leven 1 mm haar hebben of haar van 2 meter hebben. Twee meter is wel megalang, maar gemillimeterd haar… Pfff, daar kan je ook zo weinig mee. Niks, eigenlijk.
al je make up verbranden of al je make up opeten Ewww, make-up opeten! Gatsie! Verbranden dan maar, wel met pijn in mijn hart.
geen make up meer gebruiken of geen verzorgingsproducten meer gebruiken. Geen make-up, want als ik geen verzorgingsproducten mag gebruiken dan ziet mijn make-up er ook niet uit (droge huid, et cetera).
alleen nog maar essence mogen kopen of 1 keer in het jaar maar een makeupproduct mogen kopen. Dan maar Essence! Een keer in het jaar wat kopen is echt onmogelijk voor mij πŸ˜‰


Als jullie nog meer vragen hebben (kan het me haast niet voorstellen! πŸ˜‰ ), zet ze maar bij de comments! Enne, ik ga foto’s zoeken van mezelf met lang haar πŸ™‚Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.