Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
26 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ama
  • ask my anything
Een MissLipgloss artikel

Ask Me Anything # 2

Als je 1 wens mocht doen, wat zou die zijn?

Dan zou ik alle naasten die overleden zijn, terugwensen! Of nouja, terugwensen… In ieder geval dat ik ze nog een keer kan spreken en een hug kan geven.

Wat vinden je ouders/vrienden ervan dat je deze site hebt?

Iedereen vind het heel leuk, vriendinnen en klasgenoten volgen m’n site ook, da’s echt superleuk. M’n ouders vinden het ook erg leuk dat ik er zo druk mee ben.

Wat is jouw top 3 van shopsteden in Nederland?

Ik ben natuurlijk niet in alle steden in Nederland geweest, maar ik ga graag naar Amsterdam, Utrecht en Arnhem. In Rotterdam is shoppen ook superleuk, maar ik vind dat een minder ‘mooie’ stad.

Hoe oud was je toen je voor het eerst je haar kort knipte?

Ik was geloof ik net veertien.

Ben je verslaafd aan soaps of programma’s op tv die je moet zien?

Ik heb één serie waar ik echt helemaal verslaafd aan ben, en dat is Prison Break. Ik heb het nooit echt op televisie gevolgd, maar heb alle dvd’s en nu seizoen vier gedownload, alle afleveringen die nu te downloaden zijn. Soms zit ik echt tot half drie ’s nachts te kijken, haha, ik kan dan gewoon niet stoppen. En natuurlijk niet alleen omdat het verhaal zo spannend is, haha… De Michael – Sarah stukjes zijn echt het leukste.

Toen je op het Windesheim kwam, werd je toen ‘herkend’ door mensen van je studie en vond je dat vervelend?

Nee eigenlijk werd ik helemaal niet herkend! Ik kende wel een paar meisjes van het ElleGirl forum en op die manier wisten zij weer dat ik van MissLipgloss was, maar verder wisten ze niet wie ik was ofzo. En dat vond ik juist leuk!

ben je van plan je haar ooit nog een keer heel lang te laten groeien? (dat je ook een staart in kan en zo.) Of laat je het gewoon de rest van je leven lekker kort?

Nee, never! Ik houd het kort 🙂

Kende je mascha doordat jullie allebei een goedlopende beauty-site hebben of kende jullie elkaar al?

Nee, we hebben elkaar ‘echt’ leren kennen door onze sites. Daardoor hebben we ook veel dezelfde interesses, we spreken regelmatig af en we hebben altijd wat te praten. Het leuke is dat we, doordat we allebei een site hebben, elkaar precies snappen.

Wanneer ging je voor het eerst echt uit, hoe oud was je ?

Ik geloof dat ik vijftien was toen ik voor het eerst ging stappen! Supereng natuurlijk, haha.

Heb je wel eens gerookt? Of drugs gebruikt?

Ik heb wel eens gerookt, maar nooit ‘vast’ en ik rook ook niet. En drugs nog nooit.

Word je weleens herkend? Zo ja, wat is het raarste wat weleens op straat tegen je is gezegd?

Ja, ik word wel eens herkend. Eigenlijk is er nog nooit echt iets raars tegen me gezegd… Ik heb wel vaak dat ik het idee heb dat ik herkend wordt omdat meisjes me dan heel erg aankijken, maar niks zeggen. Dus meiden: als je me herkend, zeg dan even hoi! Dan voel ik me niet zo aangekeken, haha!
En verder word ik in mijn woonplaats tijdens het uitgaan echt de hele tijd Miss Lipgloss genoemd, haha. Wat soms een beetje irritant is, maar wel grappig, want blijkbaar weten ze dus allemaal dat ik een site heb!

Prop of vouw jij je wcpapier?

Hahahah wat een vraag! Ik vond hem zo leuk dat ik hem wel even wilde beantwoorden: ik vouw.

Vind je het leuk om herkend te worden op straat en wat was het leukste dat er toen gezegd werd?

Ja ik vind dat erg leuk! Ik ben op school een keer aangesproken door een meisje die op de open dag was, heb heel leuk met haar en haar vriendinnen en moeder staan praten, vond dat erg leuk! Sowieso is het altijd leuk als iemand me aanspreekt over de site.

Wil je na je opleiding bij een krant, tijdschrift, tv of radio? En waar? Ohja en wanneer wist jij dat jij de opleiding Journalistiek wilde doen?

Ben je een brave leerling, een beetje rebelse, of iets er tussenin?

Haha, ik ben best braaf. Ik lever alles op tijd in, heb (bijna) altijd m’n opdrachten op tijd klaar, ben ijverig en let goed op. Maar ik ben geen nerd, haha! En ik doe dat niet omdat ik me netjes wil gedragen, maar omdat ik gewoon goede cijfers wil halen (en m’n propedeuse!). Maare, ik ben niet 100% braaf hoor. Ik kom ook wel eens niet opdagen bij colleges en ik laat ook wel eens een dagje vallen als ik de avond ervoor ben wezen stappen.

Wat heeft jou tot de beslissing gebracht dat je je haar zo kort zou knippen, vond je dat niet heel erg eng?

De kapper. Ik ging naar de kapper met een plaatje van een kapsel, vrij kort, tot over m’n oren ongeveer. Het was VRESELIJK, het klopte gewoon niet. De kapster had het helemaal verknipt. Toch ben ik toen naar huis gegaan, heb super hard gehuild en ben de dag erna teruggegaan. De schaar ging erin, dat was de enige optie. En toen was het kort!
Ik weet nog dat ik hele pagina’s in m’n dagboek volschreef over dat drama, ik vond het zo erg. Maar nu ben ik er juist heel blij mee, dat korte staat beter dan lang haar.


Dit hieronder vond ik heel leuk, Nieke kwam met een rijtje met dingen waar ik tussen moest kiezen. Bij sommige heb ik even een toelichting gezet!

laat naar bed of vroeg op staan? -> ik haat vroeg opstaan, maar vind het altijd wel heerlijk als ik zo’n lekker lange dag voor me heb. Maar laat naar bed gaan is ook fijn, zeker als je leuke dingen te doen hebt!
sneakers of pumps? -> kan echt niet kiezen! Het ligt er gewoon maar net aan waar ik zin in heb.
bankhangen of actief bezig zijn? -> ligt er ook aan. Je moet het wel goed doseren 😉 Maar ik wordt heel lui van de hele dag bankhangen, ik MOET gewoon wat doen
5 goedkope dingen of 1 duur ding? -> ik heb me ingebeeld: kiezen tussen 5 goedkope oogschaduws en 1 dure. Dan ga ik voor een dure, haha! Maar ik ben ook dol op goedkope dingen hoor, maar het moet wel goede kwaliteit zijn.
thuis een filmpje pakken of naar een discotheek? -> verschilt per weekend, maar ik vind het leuker om lekker te gaan stappen. Ik kan daar het hele weekend van genieten! Ondanks de hoofdpijn op zondag, haha.
slobberpyjama of schattige nachtjapon? -> snachts moet het gewoon lekker zitten!
op vakantie in de zomer of op vakantie in de winter?
op vakantie om te chillen of op vakantie om actief te doen?
1 bestfriend for life 20 gekke vriendinnen? -> natuurlijk kan een bffl ook lekker gek zijn, maar ik heb een stuk of 4 vriendinnen die ik al sinds m’n vierde ken. Ik ken hun door en door en zij mij, en dat is wel zo fijn en leuk! Maar ik heb natuurlijk ook vriendinnen die ik nog maar net ken, en waar ik ook dol op ben.
vrienden of familie? -> kan hier ook echt niet kiezen. Soms heb je je familie nodig, soms je vriendinnen.
bikini of badpak?
ipod of GSM? -> GSM! Ik kan echt niet zonder mijn telefoon, dan voel ik me heel kaal en kwetsbaar. Heel stom, haha!
boxer of string?
grijs haar of kaal? -> joh, grijs haar is hip 🙂
parfum of deo? -> argh, niks erger dan een zweetlucht!
zoontje of dochtertje? -> haha, dan kan ik lekker met haar gaan tutten als ze ouder is 😉
leven in het heden of aan je toekomst werken? -> beiden. Ik bedoel, ik moet nu studeren omdat ik later een leuke, fijne, goede baan wil. Maar ik vind wel dat je nu moet leven, en niet alleen maar naar de toekomst kijken.
kauwgum of pepermuntje?
hond of kat?

En meiden, by the way… Ik zit te denken om naast mijn site een soort prive-blogje bij te houden. Blijkbaar vinden jullie het leuk om over m’n priveleven te lezen maar ik wil niet teveel privedingen door m’n site ‘weven’, dus misschien is een apart blogje een idee. Ik weet het nog niet helemaal zeker, maar lijkt me wel handiger! Enne, ik ga dan niet elke dag updaten, maar 1 of 2 keer in de week. Leuk idee of niet?

Oh en als jullie nieuwe vragen hebben, zet ze hier maar bij de comments.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.