Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Applepiepussy
  • sieraden
  • win
Een MissLipgloss artikel

Applepiepussy winactie

Vandaag is het feest, want: dit is het 200e artikel op de vernieuwde MissLipgloss.nl! Hurray! Natuurlijk laat ik dit niet ongemerkt voorbij gaan, want wie jarig is trakteert… en ik trakteer vandaag op een aantal errrg leuke Applepiepussy goodies!

Applepiepussy is een superleuk merk, opgericht door Mariko. Elk APP item is bijzonder, uniek en handgemaakt. En daarom ook zo superleuk! Ik vind alle producten van Applepiepussy geweldig. Eindelijk een keer een originele webshop op het world wide web 🙂 Er is ontzettend veel te zien (en nog belangrijker: te kopen) op de site van Applepiepussy, dus gogogo!


Sinds kort is er een nieuwe lijn: Fabuleux. En ja, die lijn is geïnspireerd op de film ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’. Vintage materiaal, grote holle glazen kralen, verrassingen en raadselachtige gezichtjes vind je terug in deze nieuwe booming collectie.

1. Een geweldig mooie Amélie Poulain armband met grote dieprode pastillekralen. Én lieve gezichtjes! T.w.v. €18,95

2. Een Wish Wisely ketting. Dit is geen gewone ketting: als je deze ketting omdoet, moet (mag) je een wens doen. Draag het kettinkje vervolgens tot het draadje versleten is en je wens komt uit! Het steentje is trouwens van swarovski kristal. T.w.v €6,95

3. Mijn favoriet: de Funky Bugs zippie. Drie lieve kleine kevertjes (nep, thank God) kan je aan je sleutelbos, tas of aan je rits hangen. LIEF! T.w.v €9,95

 

Wil je één van deze geweldige APP goodies winnen? Ja, natuurlijk wil je dat! Stuur dan een mailtje naar win@misslipgloss.nl met als onderwerp ‘applepiepussy’ en daarachter het product dat je graag winnen wilt. Lees voordat je mailt even de winactie voorwaarden! Je kan één week mailen (dus tot en met 31 oktober!). In je mailtje moet staan: je naam en je adres. Verder niks! Ik kies de winnaressen en die krijgen van mij persoonlijk een mailtje.

Good luck!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.