Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • andrelon
  • conditioner
  • haar
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

Andrelon Perfecte Puntjes

Nieuw van Andrelon: Perfecte Puntjes! Jullie kennen het allemaal wel: gespleten haarpunten. Super irritant, want dat betekent dat je weer naar de kapper moet!  De nieuwe Andrélon ‘Perfecte Puntjes’ lijn is speciaal ontwikkeld om je haar er mooi en gezond uit te laten zien door gespleten punten zo lang mogelijk helpen te voorkomen. De producten van deze lijn bevatten calcium, een krachtig ingrediënt. Je haar wordt versterkt met als resultaat tot 86% minder gespleten haarpunten. Je haar wordt het toppunt van glans en gezondheid. Perfect verzorgd haar, helemaal tot in de puntjes.

Wat dacht je, ik werd natuurlijk meteen benieuwd naar deze nieuwe lijn. In de lijn zit een shampoo en een conditioner, haarpunt versterkende creme en een masker. De producten geven volgens Andrelon je haar meer stevigheid, glans, voeding en ze maken je haar beter doorkambaar, zonder dat je haar er zwaar of vet van wordt.

…………………………

De geur is ten eerste superlekker, heel zoet! Het doet me heel in de verte denken aan kindermake-up, maar dan moet ik wel lang ruiken, haha. Volgens Andrelon ruik je musk, framboos, perzik, vanille en karamel. Daar kan ik me wel in vinden! Persoonlijk vind ik het wel een beetje teveel ‘gemixt’, ik vind dat de geur wel iets meer basic mag. Je moet hier ook wel van houden, ik kan me voorstellen dat er meiden zijn die dit echt niet lekker vinden.

…………..

Ik vind de producten fijn om te gebruiken. Ze doen niet heel veel bijzonders (je krijgt er geen celebritykapsel van), maar verzorgen je haar goed en zijn erg fijn om elke dag te gebruiken. Ik ben vooral fan van de Haar Versterkende Creme. Het geeft glans en je merkt echt dat het je haar voedt.

De producten zijn niet duur: de shampoo kost €2,99, de cremespoeling €3,19. De creme kost ook €3,19 en het masker €4,99. Fijne prijsjes dus! Andrelon is bij elke drogisterij te koop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.