16 augustus 2016 door Cynthia Schultz 51 reacties
 • Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette
 • look
 • oogschaduw
 • oogschaduwpalet
Een MissLipgloss artikel

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Net nieuw voor mij is het Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette en deze zit zeker in mijn persoonlijke stash. En ik roep hem uit tot mijn favoriete oogschaduwpalet van 2016. Heel kort terug zocht ik mijn complete make-up stash uit. Daarna dacht ik: nu houd ik alléén dingen in mijn collectie die ik écht waanzinnig mooi vind en echt gebruik. 

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette, €54,95

Het Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette zit in een glanzend kartonnen doosje in een kleur die tussen roze en lila zit. Niet iets wat mij meteen aanspreekt, maar het ziet er wel verzorgd en meisjesachtig uit.

In totaal zit er 9.8 gram oogschaduw in het palet.
Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Daar is ‘ie dan. Het palet zelf heeft dezelfde kleur als het doosje en is van karton gemaakt. Daaroverheen zit een soort fluwelen coating. Ik vind dat er waanzinnig mooi uitzien. Máár: dit wordt vies door de maanden heen. Het karton beschadigt, de stofcoating wordt vies en is niet meer schoon te krijgen. Hoe mooi dit er ook uitziet, doe mij toch maar een stevig kunststof palet dat ik met een doekje kan afnemen.

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Hier zie je goed hoe die coating eruit ziet. Erg mooi.

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Hoe we dat hier in het oosten zo mooi zeggen: doar he’j ‘m wè. Dit palet is op mijn lijf geschreven. Kijk dan. Mooie highlighters, goede roodtinten, bruin erbij. Wauw. In het deksel zit een grote spiegel en er zit een kwast bij die kwalitatief prima is! Je kan er een goede ooglook mee maken. Pluspunten!

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Hier zie je de kleuren goed zonder en met flits. Er zitten zowel lichte aardetinten in als glanzende en matte highlighters, rood- en oranjetinten en bruine kleuren. Dit. Is. Mooi! Dit schreeuwt mijn naam. Ik zou dit voor de rest van mijn leven elke dag kunnen gebruiken, zonder grappen.

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette – swatches

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Tempera, Golden Ochre, Vermeer, Buon Fresco, Antique Bronze, Love Letter, Cyprus Umber

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Raw Sienna, Burnt Orange, Primavera, Red Ochre, Venetian Red, Warm Taupe, Realgar

Hallo. Kijk dan! Die swatches zijn om énorm over naar huis te schrijven. Alle kleuren zijn erg goed gepigmenteerd, ook de hele matte kleuren. Ze voelen ook erg zacht aan, zonder dat ze kruimelen in het palet. De kleurencombinaties vind ik ook mooi, je kan veel kanten op hiermee. Wel vind ik Raw Sienna en Burnt Orange erg op elkaar lijken, voor de rest vind ik de kleuren mooi en uniek. En top dat er mooie glanzende én matte highlighters in zitten.

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette – looks

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Ik gebruikte:

 • Tempera onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek met daaroverheen een beetje Primavera
 • Red Ochre onder mijn oog
 • Primavera onder mijn oog richting mijn binnenste ooghoek
 • Realgar in mijn arcadeboog
 • Cyprus Umber in mijn buitenste ooghoek en een klein beetje in de buitenste rand van mijn arcadeboog
 • Burnt Orange op mijn bewegende ooglid
 • Primavera over Burnt Orange op het midden van mijn bewegende ooglid gedept

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

De oogschaduws komen op de ogen enorm mooi uit en blenden onwijs makkelijk. In combinatie met een oogschaduwbasis blijft alles zitten tot je het er zelf weer afhaalt.

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Voor deze look gebruikte ik:

 • Cyprus Umber onder mijn oog
 • Warm Taupe in mijn arcadeboog
 • Warm Taupe onder mijn oog richting mijn binnenste ooghoek
 • Cyprus Umber in de buitenste ooghoeken en iets doorgetrokken naar de arcadeboog
 • Cyprus Umber gebruikt om zwart oogpotlood langs mijn bovenste wimperrand te smudgen
 • Tempera onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek
 • Primavera onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek

 

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette – conclusie

Wauw. Ik ben enórm onder de indruk van het Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette. De kleuren, de pigmentatie, hoe mooi alles blendt. Het is precies een goed palet voor mij. Het enige minpunt wat ik kan noemen is dat het palet van karton is in combinatie met die stof coating, op den duur wordt dat er niet mooier op.

Voor de rest vind ik dit serieus het mooiste palet van 2016. Benieuwd of er nog eentje komt die hem voor mij gaat inhalen…

Het Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette is voor €54,95 onder andere bij Great Beauty Bar te koop.

Ik heb dit palet gekregen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

51 reacties
 1. Carla

  Hoeveel gram oogschaduw zit er in het palette?

 2. Stephanie

  Ik las je review en dacht deze moet ik hebben! Besteld bij de link in je review… Ze kruimelen ontzettend en dat was nou juist wat ik niet wilde 🙁 kwam er ook achter dat de teksten niet goed gedrukt zijn bij de kleuren…. Echt een ontzettende tegenvaller voor dat geld.. Of ik moet een slechter exemplaar hebben, maar ik snap het niet, het romige blenden en opbrengen voelt bij mij ook niet zo..

  • Michelle Kaiser

   Het klinkt als een namaak palette. Heb je het wel gemeld?

 3. Stephanie Werlotte

  Wauw wat mooi, en prachtige looks erbij gemaakt! X

 4. Reyhana

  Dit is ook mijn lievelingspalet!! Echt geweldige kleuren die trouwens ook supermooi uitkomen op de donkere huid. Ik ben Hindoestaanse en deze kleuren passen goed bij de Bollywood-stijl!

 5. Anna

  Ik heb hem gisteren meteen besteld toen ik deze review zag en vandaag ontvangen. De oogschaduwen zijn zooooo romig en mooi! Wauw, ook ik ben verliefd.

 6. Anita

  Hi Cynthia, ik ben altijd enorm fan van oogschaduws maar gebruik ze eigenlijk zelden. Vaak omdat ik het al snel grauwig vind en echt kleuren moeilijk vind om te gebruiken. Denk je dat dit pallet ook geschikt is voor blauwe ogen? Ene moment zijn ze grijs maar als de zon erop staat heel blauw.

  Wat me overigen ook heel erg leuk lijkt is een artikel over oog make-up voor blauwe ogen :-).

  Succes met de verhuizing. Groetjes Anita

  • Miss Lipgloss

   Ja hoor, ik denk dat dat heel mooi kan zijn! 🙂 Dankjewel!!

 7. Susa

  Wauw, inderdaad erg mooi! Al tijden zie ik mensen op twitter en instagram erover praten, maar nooit zag ik swatches. Nu dus wel en ik snap meteen waarom iedereen er verliefd op is! Mooie look heb je gemaakt ook 🙂

 8. Saraya

  Wauw wat een prachtige Palette, mooie ooglooks 🙂

 9. Arletta

  Prachtig palet!!! Ik kan er niks aan doen…. Ik wil hem! Dit zijn kleuren die bij me passen als Natural redhead 😉

 10. anna

  Wat een prachtig palette is dit! De kleuren zijn zo intens, love it <3

 11. Aboutsbstyle

  Wou wat ziet dit palette er prachtig uit zeg. Ik ben hiernaar zeker nieuwsgierig geworden. Deze beland op mijn wishlist. Liefs soraya

 12. Nicole

  Wat een mooi palette! Deze kleuren zijn ook echt iets voor mij. Wel inderdaad jammer van het kartonnen doosje.

 13. Syl

  Ik vind hem wel heel mooi, maar geen kartonnen paletten voor mij.

 14. Adriënne

  Kan niet wachten tot ik dit palette hopelijk in september in Abu Dhabi kan kopen. Hij is zo mooi! Mooie look heb je gemaakt.

 15. Jonna@Burgertrutjes

  Wat een prachtig palette, benieuwd of dit palette wint van het Urban Decay palette. Toch binnenkort maar eens aanschaffen denk ik, vind de kleuren onwijs warm en mooi

  • Michelle Kaiser

   Heeft Urban Decay ook een palette met dit soort kleuren? ?

 16. Kirsty

  Hele mooie kleuren inderdaad! Dit zou zo’n palette zijn dat ik er snel bij zou pakken denk ik 🙂

 17. Anne

  Ik vind deze zooo ontzettend prachtig. Ook precies de kleuren die ik op dagelijkse basis gebruik. Deze ga ik binnenkort zeker kopen. Ook fijn dat dat nu dus gewoon bij een Nederlandse webshop kan.

 18. Mar

  Wow prachtig palet! En wat heb je weer mooie ooglooks gemaakt, vooral die laatste!

 19. Julie Tina

  Mooi palette inderdaad! De kwaliteit ziet er top uit. Grappig ook dat ze een kleur vernoemd hebben naar Vermeer 🙂

 20. Margot

  Wat een fijne pigmentatie! En je hebt er weer mooie looks mee gemaakt!

 21. femketje

  oefff, dit palette staat nog steeds op mijn wishlist 😀

 22. Susan

  Wat een prachtige palette! Echt heel mooi

 23. Maaike

  Deze is zo mooi! Staat dan ook al een tijdje op de wishlist. Sowieso zijn Anastasia oogschaduws erg fijn in het gebruik. Mooie looks heb je er ook meegemaakt.

 24. Yvonne

  Het staat je fantastisch! Voor mij zou het te warm zijn, vrees ik. En eigenlijk zou er nog 1 heel donkere (bijna zwarte) tint in moeten, vind ik. Maar de swatches zien er super uit!

 25. Elles

  Vooral Red Ochre vind ik een super mooie kleur! Dit palette lijkt me echt amazing: gepigmenteerd, creamy en veel verschillende kleuren! Love it!
  Liefs,
  Elles

 26. Sandra

  Wat een prachtig palette zeg! Helaas zijn de, vooral bruine, kleuren voor mij te warm. Dat staat mij echt niet….

 27. Melissa

  Wauw, die palette ziet er zo mooi! Wel jammer dat de verpakking snel vies wordt!

 28. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wauw mooi! Het lijkt haast wel of die voor jou gemaakt is, haha! Fijn dat de pigmentatie ook goed is. Jammer van het karton, maar dat is geen reden om hem niet te kopen.

 29. Marie-j

  Wat een mooie looks heb je gemaakt! Staat je erg goed!

 30. Matanja

  Wauw, wat een mooie kleuren!
  Ze zien er goed gepigmenteerd uit!
  En wat een mooie kleuren highlighter zitten erbij.
  Het is niet goedkoop 54,95 euro maar er zitten wel 14 kleurtjes in.
  Ik vind het een mooi palette!!

 31. Liset

  Ik zit serieus deze hele week al te twijfelen of ik hem ga aanschaffen! Het zijn namelijk precies mijn kleuren, maar hij is zo duur helaas. Ik denk dat ik hem toch ga aanschaffen, ik vind jouw swatches echt heel mooi :).

 32. Svenja

  Wauw, de tinten die in dit palette zitten zijn echt zo mooi. Het pigment ziet er ook waanzinnig goed uit. Ik begrijp heel goed dat dit jouw favoriete palette van het jaar is, het is echt een pareltje van een palette <3

 33. Nicole

  Echt prachtig maar potverdorie wat een geld kost het!

 34. Griet

  Wat een pareltje! De kleurkeuze is echt super in dit palette

 35. Kelly Caresse

  Wat een prachtig mooi palette inderdaad! Ik ben alleen met de wenkbrauwproducten van Anastacia bekend (die heel fijn zeg) maaf dit palette is ook zeker het overwegen waard zo te zien

 36. Femke

  Oh wauw, echt een prachtig palette zeg. Ik had al wel over dit palette gelezen, maar dit is in mijn eerste review die ik lees. Ik had eerlijk gezegd niets anders verwacht van dit palette, I want it!

 37. eva

  Wow echt heel mooi! Ik snap dat je de kleuren ook heel goed bij jou vindt passen. En wat een pigmentatie. Ik ben echt onder de indruk!

 38. Danella

  Prachtig palette zeg! Ik vind vooral de Venetian Red erg mooi.