Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
16 augustus 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette
 • look
 • oogschaduw
 • oogschaduwpalet
Een MissLipgloss artikel

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Net nieuw voor mij is het Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette en deze zit zeker in mijn persoonlijke stash. En ik roep hem uit tot mijn favoriete oogschaduwpalet van 2016. Heel kort terug zocht ik mijn complete make-up stash uit. Daarna dacht ik: nu houd ik alléén dingen in mijn collectie die ik écht waanzinnig mooi vind en echt gebruik. 

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette, €54,95

Het Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette zit in een glanzend kartonnen doosje in een kleur die tussen roze en lila zit. Niet iets wat mij meteen aanspreekt, maar het ziet er wel verzorgd en meisjesachtig uit.

In totaal zit er 9.8 gram oogschaduw in het palet.
Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Daar is ‘ie dan. Het palet zelf heeft dezelfde kleur als het doosje en is van karton gemaakt. Daaroverheen zit een soort fluwelen coating. Ik vind dat er waanzinnig mooi uitzien. Máár: dit wordt vies door de maanden heen. Het karton beschadigt, de stofcoating wordt vies en is niet meer schoon te krijgen. Hoe mooi dit er ook uitziet, doe mij toch maar een stevig kunststof palet dat ik met een doekje kan afnemen.

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Hier zie je goed hoe die coating eruit ziet. Erg mooi.

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Hoe we dat hier in het oosten zo mooi zeggen: doar he’j ‘m wè. Dit palet is op mijn lijf geschreven. Kijk dan. Mooie highlighters, goede roodtinten, bruin erbij. Wauw. In het deksel zit een grote spiegel en er zit een kwast bij die kwalitatief prima is! Je kan er een goede ooglook mee maken. Pluspunten!

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Hier zie je de kleuren goed zonder en met flits. Er zitten zowel lichte aardetinten in als glanzende en matte highlighters, rood- en oranjetinten en bruine kleuren. Dit. Is. Mooi! Dit schreeuwt mijn naam. Ik zou dit voor de rest van mijn leven elke dag kunnen gebruiken, zonder grappen.

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette – swatches

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Tempera, Golden Ochre, Vermeer, Buon Fresco, Antique Bronze, Love Letter, Cyprus Umber

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Raw Sienna, Burnt Orange, Primavera, Red Ochre, Venetian Red, Warm Taupe, Realgar

Hallo. Kijk dan! Die swatches zijn om énorm over naar huis te schrijven. Alle kleuren zijn erg goed gepigmenteerd, ook de hele matte kleuren. Ze voelen ook erg zacht aan, zonder dat ze kruimelen in het palet. De kleurencombinaties vind ik ook mooi, je kan veel kanten op hiermee. Wel vind ik Raw Sienna en Burnt Orange erg op elkaar lijken, voor de rest vind ik de kleuren mooi en uniek. En top dat er mooie glanzende én matte highlighters in zitten.

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette – looks

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Ik gebruikte:

 • Tempera onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek met daaroverheen een beetje Primavera
 • Red Ochre onder mijn oog
 • Primavera onder mijn oog richting mijn binnenste ooghoek
 • Realgar in mijn arcadeboog
 • Cyprus Umber in mijn buitenste ooghoek en een klein beetje in de buitenste rand van mijn arcadeboog
 • Burnt Orange op mijn bewegende ooglid
 • Primavera over Burnt Orange op het midden van mijn bewegende ooglid gedept

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

De oogschaduws komen op de ogen enorm mooi uit en blenden onwijs makkelijk. In combinatie met een oogschaduwbasis blijft alles zitten tot je het er zelf weer afhaalt.

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Voor deze look gebruikte ik:

 • Cyprus Umber onder mijn oog
 • Warm Taupe in mijn arcadeboog
 • Warm Taupe onder mijn oog richting mijn binnenste ooghoek
 • Cyprus Umber in de buitenste ooghoeken en iets doorgetrokken naar de arcadeboog
 • Cyprus Umber gebruikt om zwart oogpotlood langs mijn bovenste wimperrand te smudgen
 • Tempera onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek
 • Primavera onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek

 

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette – conclusie

Wauw. Ik ben enórm onder de indruk van het Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette. De kleuren, de pigmentatie, hoe mooi alles blendt. Het is precies een goed palet voor mij. Het enige minpunt wat ik kan noemen is dat het palet van karton is in combinatie met die stof coating, op den duur wordt dat er niet mooier op.

Voor de rest vind ik dit serieus het mooiste palet van 2016. Benieuwd of er nog eentje komt die hem voor mij gaat inhalen…

Het Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette is voor €54,95 onder andere bij Great Beauty Bar te koop.

Ik heb dit palet gekregen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.