18 april 2015 door Cynthia Schultz 159 reacties
Een MissLipgloss artikel

Anastasia Brow Wiz

P1460305Erg enthousiast begon ik aan een blogpost over de Anastasia Brow Wiz, en kom ik er achter dat ik twee jaar geleden helemaal niet zo enthousiast was over dit product. Opnieuw testte ik dit dunne oogpotlood en nu ben ik er juist helemaal gek op. Is de formule veranderd? Ik vertel je vandaag mijn nieuwe positieve ervaring met Anastasia Brow Wiz.

P1460302

Soms review ik beautyproducten bewust twee keer, om je te vertellen wat ik er van vind na een tijdje gebruiken. Dat ging niet geheel bewust bij dit product. Ik begon met de review en ineens besefte ik dat ik er al eerder over had geschreven op MissLipgloss.nl. Ik gebruikte de zoekfunctie en ja hoor, in 2013 was ik niet zo heel blij met de Brow Wiz. Het potloodje was te zacht, ik kon er geen mooie dunne streepjes mee zetten en in mijn ogen was het toen niet echt veel beter dan een gewoon wenkbrauwpotlood.

Op de beautybeurs in Utrecht zag ik de Brow Wiz staan, in de veronderstelling dat ik het product nog niet eerder gebruikt had, en thuis begon ik enthousiast met testen. Vandaag dus een nieuwe review van de Brow Wiz! Ik heb sterk het idee dat de formule veranderd is, waarom vertel ik je straks.

P1460303

Anastasia Brow Wiz is een heel dun wenkbrauwpotloodje, ook wel een ‘Skinny Brow Pencil’. Dit is wat ze zelf beloven (de tekst komt van de Douglas webwinkel):

Ideaal voor het invullen van uw wenkbrauwen voor een ultieme natuurlijke look. Anastasia’s ultrafijne potloodpunt bootst het uiterlijk van kleine haartjes na. Het vulpotlood en de essentiële Spooley Brush maken het creëren van vollere wenkbrauwen eenvoudig. Het mechanische potlood hoeft nooit te worden geslepen en de ingebouwde Spooley Brush geeft een natuurlijk uiterlijk aan uw wenkbrauwen.

Er zijn negen kleuren, van licht blond tot roodbruin en zwart. Voor elke haar- en huidskleur is er wel een passende kleur en ze kosten €27,95 per stuk. Nog steeds niet goedkoop voor een wenkbrauwpotlood! Zeker als je ziet dat er nog niet eens een gram product in zit!

P1460305

Het potloodje ziet er anders uit dan twee jaar geleden. Zwart, met een lichtbruine tekst. Ik heb de kleur Medium Brown nu.

P1460307

Het punt is héél dun en het potloodje zelf vrij hard. Ik heb het idee dat de formule is veranderd: het potloodje is harder en steviger. Twee jaar geleden was het potloodje best zacht en kon ik er geen strakke, dunne lijntjes mee zetten.

P1460308

Zoals je ziet lukt dat nu prima! Hier kan je echt ‘haartjes’ mee tekenen.

P1460370

Links zonder wenkbrauwproduct, rechts met Anastasia Brow Wiz in Medium Brown.

P1460381 copy

Boven zonder wenkbrauwproduct, onder met Anastasia Brow Wiz in Medium Brown.

P1460372 copy

Links zonder wenkbrauwproduct, rechts met Anastasia Brow Wiz in Medium Brown.

P1460380

Met Brow Wiz.

P1460397

Met Brow Wiz.

Inmiddels ben ik echt enthousiast over Anastasia Brow Wiz. Het werkt snel, makkelijk en héél precies. Je kan er lekker strakke, dunne lijntjes mee zetten, veel dunner en strakker dan met een gewoon oogpotlood. Voorheen lukte me dat echt niet (in 2013). Het effect vind ik mooi en het is goed dat er negen kleuren zijn.

Wel is €27,95 erg duur voor een potloodje waar nog geen gram (!) product in zit. Bij dagelijks gebruik zal je hier niet lang mee kunnen doen. Echter is dit bij MAC wenkbrauwpotloodjes ook zo, dat komt natuurlijk ook doordat de ‘stiftjes’ zo ontzettend dun zijn. Ik blijf hem in ieder geval gebruiken en zal je op de hoogte houden over wanneer hij op is.

Anastasia Brow Wiz is in negen kleuren verkrijgbaar voor €27,95 bij onder andere Douglas.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

159 reacties
 1. Louise

  Hoi Cynthia,

  Ik heb vorige week mijn eerste Anastastia Brow Wiz besteld n.a.v. jouw review. Had al veel gehoord over de Anastasia Brow producten en ben super tevreden over de kwaliteit. Alleen is het een ‘kriem’ om online de juiste kleur te kiezen. Ik heb een webshop gevonden waar het iets duidelijker wordt welke kleur het beste bij iemand past. Misschien wel handig voor iemand die ook een kleur online moet kiezen > http://www.makeup-bestellen.nl/anastasia-brow-wiz
  Liefs Louise!

 2. Mieke

  Ziet duidelijk verschil en het oogt natuurlijk en niet zo heel ‘getekend’. Ik heb nu (na aanleiding van je review) het catrice kitje voor mijn wenkbrauwen en ben zeer tevreden. Ik had eerst de poeder van Christian maar na aantal keer gebruiken kom ik erachter dat de kleur wel echt te licht bruin is, bummer want hij was ong even duur als dit potlood.

 3. Sophie

  Tip: bij Beautybay zijn anastasia producten een stuk goedkoper!!

 4. Evelien

  Hai,

  Klein foutje denk ik, in je eerste alinea heb je het over een oogpotlood, in plaats van een wenkbrauwpotlood (:

 5. Desirée

  Ik gebruik hem zelf in Medium Ash, een perfect asbruine tint. Heel erg fijn wenkbrauwpotlood inderdaad!

 6. Shaz

  Volgens mij had Anastasia ook haar lijn veranderd (meer uitgebreid), want soms hebben ze online over bepaalde kleuren die niet meer bestaan.

  Voor dagelijks gebruik is het wel erg prijzig en ik zou dan toch voor een ander alternatief gaan.

 7. LienM

  Vind je deze beter werken dan de wenkbrauwpotloden van de HEMA?:)

 8. Nesrin

  Erg fijn is ie, maar hij was binnen 2/3 weken op bij mij. Erg zonde.

 9. Benella

  hey wat leuk, misschien hebben ze iets met jouw kritiek gedaan!

 10. Iffy | DiaryOfAMua

  Ik ben zelf ook gek op de brow wiz alleen vind de prijs ook wel erg duur jammer genoeg! Vooral omdat hij ook zo snel opgaat

  XO

 11. Soof

  Hm als ie online zoveel goedkoper is toch maar eens proberen dan, erg mooi resultaat!
  Welke foundation draag je op de foto’s? Is dat je ‘gewone’ van Sisley?

 12. Nikia

  Het ziet er echt mooi uit! Misschien ga ik hem zelf ook eens kopen. Maar ik weet het nog niet, want hij is wel aan de dure kant zoals je zei.

 13. Bianca

  Thanks voor de bovenstaandetips, ik koop altijd de brow wiz bij Douglas. De volgende keer koop ik deze bij beautybay. Verder ben ik benieuwd naar het wenkbrauw potlood van Hourglass, maar dit merk verkopen ze niet in Nederland.

 14. elke

  Je kan dan beter die van MAC kopen vind ik zelf, die zijn goedkoper en werken ook super bij mij 🙂

 15. Wies

  Wel grappig, dit product staat al heel lang op mijn wishlist maar telkens was er een stemmetje in mijn hoofd ” maar Cynthia vond deze niet beter dan andere wenkbrauwpotloodjes” grappig dat je er nu weer een nieuw artikel over heb geschreven, ik ga hem dan nu toch echt aanschaffen!

 16. Anna

  Wat een mooi resultaat, wel jammer dat ‘ie zo prijzig is. Ik heb zelf donkere/zwarte wenkbrauwen en dat is heel lastig qua kleur.

 17. Yvonne

  Ik ben nog steeds een groot fan van mijn Hema-wenkbrauwpotlood in de mediumtint. Heb wel eens andere producten en merken geprobeerd (ook Mac), maar die hebben het nooit overtroffen. Of te donker, of te licht, of te warm of te koel en dan weer te zacht of te hard. Die van de Hema is precies goed. 🙂

 18. t.

  Ik weet niet. Ik vind het van dichtbij niet mooi en fullface wel. Vind het bij jou ook eigenlijk helemaal niet nodig! Je wenkbrauwen zien er goed uit

 19. Nicole

  Wauw je ooglook viel mij gelijk op! Welke oogschaduw heb je hiervoor gebruikt? Het resultaat van de brow wiz vind ik ook echt positief! Ik vind het wel duur aangezien je er denk ik niet heel lang mee kan doen.

 20. Carlijn

  Wat kun je hier een mooie strakke wenkbrauw mee maken, heel erg nice! Dit product doet me sterk denken aan een wenkbrauwpotlood van Estee Lauder, ook met zo’n dunne punt. Die vond ik helemaal niks, dus dan deze maar eens een kans geven.

 21. Janine

  Ik heb deze ook een poosje gebruikt maar ik deed er maar een dikke maand mee, dan vind ik €28 euro echt veeeeel te duur!
  Nu gebruik ik een potloodje van Catrice, met zo goed en €15 goedkoper. 🙂

 22. Ala

  Ik koop op beautybay, daar maar €19,- incl verzendkosten.
  Ik kijk wel uit om t bij douglas te kopen…

 23. Sjoukje

  28 euro voor een potlood gaat me echt te ver

 24. nisha

  WHY YOU SO PRETTY?! Je make up zit altijd zo goed en deze look past ontzettend goed bij je haar!

 25. norma

  Volgens mij ben ik de enige die het zonder potlood mower vind als met

 26. Caitlyn

  Ziet er echt een handig potloodje uit maar het is
  inderdaad wel vrij duur voor wat het maar is
  xx

 27. Nicole

  Het resultaat is echt prachtig! Je ooglook is trouwens echt zo enorm mooi!

 28. Yelda

  Zo mooi maar zo duur..

 29. Redhotjillypeppers

  Ik koop de mijne online bij Beautybay en daar kost de brow wiz maar € 18,90 ! Als je weet welke kleur je moet hebben, kan je daar wel flink op besparen.

 30. Chayenne

  Ik ben heel erg benieuwd naar de dip brow pommade, heb het een beetje gehad met potloodjes en poedertjes haha

 31. Tamara

  Het ziet er heel mooi uit, jammer van de prijs!

 32. lousaa

  Ik snap dat haren tekenen nooit zo. Mijn haren zijn pikzwart en natuurlijk veel dunner dan een finelinerstreep. Dus ik geloof gewoon niet dat het iets voor mij is.

 33. Saskia

  Wow wat mooi! Maar waar ik heel benieuwd naar ben, hoe heb je die prachtige ooglook gecreëerd?

 34. Claire

  Ik heb altijd Mac Fling gehad, daar doe je een maand mee. De Brow Wiz heb ik nu al meer dan twee maanden en hij is nog niet op! En de kleur is mooier. Dan maar iets duurder!

  • Stef

   Fijn is fling alleen snel op boehoee

 35. Hi

  Mooi hoor, Cynthia! Het maakt je gezicht wat zachter en ook echt ‘af’. Maar ik vind dat je er altijd goed uitziet!

 36. Andrea

  Ik vind het een mooi potlood, maar de prijs is me toch echt te heftig.
  x

 37. Syl

  Ik vind het effect wel mooi. Maar om daar nou bijna 30 euro voor te betalen gaat mij te ver

 38. Martina

  Mooi! Maar inderdaad prijzig voor de hoeveelheid product!

 39. Elise Joanne

  Wauw, jij hebt echt al verrekte goede wenkbrauwen van jezelf, haha! 🙂

 40. Jana

  Wat een mooi resultaat! Ik ben blij dat ABH binnenkort ook in België zal verkocht worden, ik vind het altijd wat lastig om het online te bestellen omdat ik nog niet weet welke kleur ik nodig heb 😉

 41. astrid

  Ziet er erg mooi en vooral natuurlijk uit! Zonder ‘before’ foto zou je niet zien dat ze bijgetekend zijn zeg maar.

  Ik heb vorige week de dip brow pomade van anastasia gekocht, zon potje kost ook 30€. Het gebruik is even wennen maar ben er erg tevreden over! Dit product werkt juist extreem zuinig en er zit 4 gram in een potje.

 42. A.

  Mooi resultaat, al zie ik bij poeder bij Cynthia meer verschil dan bij een potloodje. Of ligt dat aan de foto’s? Ik vond het voor- en na verschil niet enorm, maar dat is ook weer een compliment voor Cynthia; ze heeft van zichzelf al mooi zichtbare wenkbrauwen, in een goede kleur. Of heb je ze onlangs laten verven? Nee toch?

  Erg mooi resultaat, maar niet WOW als je het mij vraagt. Dat heb ik wel gehad bij eerdere reviews met poeders.

  Ook vind ik de prijs echt Too Much. Om nu veel geld neer te leggen voor een mooie foundation, dagcreme, blush of oogschaduwpalet, OKE, maar een wenkbrauw potlood? Ehh, nee! Ik gebruik al jaren die van de Hema voor een paar euro en ik durf het bijna niet te zeggen maar het resultaat is vergelijkbaar.
  Wel een heel leuke review, fijn om te lezen!

 43. Beautyjuf

  Oei, de prijs…Jeetje, daar schrik ik een beetje van. Al ziet het er wel prachtig uit! Ik heb een wenkbrauwgel van Anastacia en ben er zeer happy mee. Wat een topmerk!

 44. Romy

  Lijkt me een heel fijn product! Het ziet er erg natuurlijk uit

 45. Bente

  Ik vind het effect van dit potloodje echt super mooi! Aan de reacties hier boven te zien is het vrij makkelijk om dit potloodje een stuk goedkoper te krijgen: zeker het bekijken waard! 🙂

 46. Marie – You Beleza

  Dat ziet er goed uit zeg! Ik heb soms ook producten die ik eerst maar mwah vind maar later helemaal gek op ben! Je ooglook is erg mooi, die kleuren staan je heel goed. Liefs

 47. ilham

  De laatste jaren hou ik het bij poeder, maar misschien moet ik nog eens een potloodje proberen. Je oooglook vind ik verrassend leuk, maar een beetje te druk voor een review van een wenkbrauwproduct 🙂

 48. Vera

  Heel mooi en natuurlijk effect. Anastasia producten bestel ik altijd op beautybay omdat ze daar echt stukken goedkoper zijn. Soms scheelt echt bijna de helft.

 49. Maaike

  Ik wil deze nog steeds eens proberen. Zelf heb ik het potloodje van Soap & Glory geprobeerd en die vond ik echt super. Kost echt de helft van deze.

 50. Lys

  Tip: Bij beautybay.com kost de Brow Wiz bijna €10 minder! Zo kan je echt veel uitsparen. Over het potlood zelf hoor je heel veel goede dingen. Ik wil deze of de Dipbrow Pomade nog proberen, maar ik denk dat ik hiermee net een wat natuurlijker ogend resultaat zou kunnen krijgen 🙂

 51. Akosua

  Ik ben ook erg enthousiast over de Brow Wiz, alleen de prijs vind ik een stuk minder. Maar daarom koop ik het ook nooit in Nederland, scheelt echt ongeveer €10 als je het in het buitenland koopt, of online. Is echt wel de moeite waard.

 52. Iris | Todayslipstick

  Wat een mooi effect! De ooglook is echt prachtig en ‘met’ wenkbrauwen ziet het er meer ‘af’ uit. Ik ben benieuwd hoelang hij meegaat. Ik dit potloodje ook graag zelf uittesten.
  Liefs, Iris

 53. Suzanne

  Soms heb je dat dat je een tijd terug over een product helemaal niet te spreken bent en daarna juist super erg. Ziet er heel mooi uit, vooral ook met die rode ooglook. Prachtig Cynthia!

 54. Anneloes

  Fijne tip: Anastasia is veel goedkoper te krijgen via Beautybay! Brow Wiz kost daar geloof ik maar €18-20, en de DipBrow (ook €27,95 hier in de winkel) zelfs maar €12! Scheelt een hoop geld :). Klein nadeel: betaling met creditcard of (pas vanaf €45) met paypal.

  • Niek

   Bedankt voor de tip. Daar ga ik zeker gebruik van maken.

  • Liset

   Ik dacht al, waarom kan ik niet betalen met PayPal! Maar dat kan dus alleen boven de €45,-. Thanks

 55. Ina

  Dit ziet er een ontzettend fijn product uit alleen vind ik het zelf net iets te duur voor de hoeveelheid. Als budget vind ik de essence wenkbrauwpotloden heel fijn werken.

 56. Eline

  Het resultaat is erg mooi, maar 27 euro is toch wel heel duur. Dan gebruik ik liever het poeder van Catrice dat ik net zo fijn vind en een stuk goedkoper. Leuk dat je hem nog een keer reviewd! Zo zie je hoe een product kan veranderen ^^

 57. Fee

  Ik vind je ooglook prachtig! Staat je zo mooi die kleurencombi! <3

  • Jik

   Eens! Echt heel knap gedaan met die roodtinten!

 58. Charlotte

  Echt een heel mooi potlood!
  Hij ziet er heel natural en mooi uit 😆

 59. Smoortje

  Haha! Ik vind het grappig dat je zegt: Iets voor jou als je… er heel veel geld voor over hebt. xD
  Misschien dat hierbij net jouw kleur zit ofzo. Ik zou t anders ook niet weten.
  Ik vind mijn goedkope wenkbrauwpoeder van Essence helemaal prima. 😉

 60. rachel

  ik skip hem ook ff voor de prijs 😉 als het nou echt het whooooowwhh effect had gehad had ik erover nagedacht 😉

 61. Kelly

  Ik vind het er eerlijk gezegd niet zo speciaal uit zien voor dat geld. Daarnaast gebruik ik liever poeder in mijn wenkbrauwen.

 62. Annelise

  Erg duur voor wat het is… Hij geeft wel een mooi effect, je hebt je wenkbrauw heel mooi bijgewerkt. Maar dit ga ik dus niet kopen 😉

 63. Natalia

  mooi effect hoor! maar die 27 euro heb ik er niet voor over ik blijf bij Catrice

 64. Iva

  Mooie, eerlijke review. Het is een mooi potlood maar dat zijn goedkopere ook. Misschien is het ‘iets voor jou’ als je op zoek bent naar een specifieke kleur?

 65. Mandy

  Ziet er mooi uit, maar 27 euro vind ik inderdaad nogal duur. Ik vind mijn Catrice potloodje prima, haha.

 66. Christy

  Hecht aan perfecte wenkbrauwen, laat ze ook altijd onderhanden nemen bijDouglas.Ben Anastasia fan maar heb dit potloodje toch laten liggen, omdat ik de Brow Pen, soort viltstift, (ook van Anastasia) veel beter vond/vind vanwege de ultra dunne punt,waarmee je wel ‘haartjes’kunt tekenen.In combinatie met het wenkbrauw poeder (Medium Ash) van Anastasia was ik happy.
  Enig nadeel was dat het niet goed bleef zitten tijdens het sporten, evenmin het potlood van Chanel 🙁 … Makeup Forever Aquabrow (heb kleur 30)blijft echter *super* op je wenkbrauwen- je kunt transpireren wat je wilt! Las er hier een review over, ergens eind 2012.Het tubetje kost 21,50 Euro bij Sephora.Je hebt er maar héééél weinig van nodig! Gaat zeker mááánden mee! Dat was een super tip Cynthia! 🙂

  • Iva

   Jaa ik heb dit ook gekocht naar aanleiding van het artikel van Cynthia! Dit is geweldig spul! Je moet ff wennen hoe je het moet aanbrengen, maar als dat lukt is het echt fantastisch!

  • Christy

   Ooh leuk, jij ook! 🙂 De verkoopster van Sephora had me 2 kleuren aangeraden en er 2 proefjes van gemaakt zodat ik het eerst uit kon proberen thuis.Dat helpt je beslissen en zo doe je niet snel een miskoop.
   Idd ff wennen, gaat nu perfect.Met een oud klein plat kwastje, maak ik zachtjes piepkleine ‘streekjes’ met de groeirichting v.d.haartjes mee, gaat ook nog sneller dan met poeder ‘-)

 67. Lifesplash

  Prachtig effect, maar die prijs.. oh die is killing. 🙁 Ik denk niet dat ik de eerste ben die dat zegt, haha.

 68. Charlotte

  Ja, hij is inderdaad best wel duur.
  Je schrijft zo leuk he Cynthia, het klinkt misschien overdreven maar ik kan daar zo blij van worden.
  xxxx

 69. Cynthia

  Even een berichtje voor iedereen die wel graag dit wenkbrauwpotlood willen kopen of iets anders van het merk Anastasia. Er is nu een kortingsactie van dit merk bij Douglas. Je krijgt nu 15% korting.

 70. Jana

  Hmm.. Voor die prijs zou ik inderdaad die van de Hema nemen 🙂 x

 71. Marieke

  Lijkt me inderdaad best vergelijkbaar met de HEMA potloodjes. Alleen is deze dan duurder. Nah, niet nodig.

 72. Nina

  Ik vind ‘m er eerlijk gezegd heel mooi uitzien, veel beter dan het potloodje dat ik nu gebruik! Maaar de prijs..

 73. Anoniem

  Wow mooi effect 😆 maar wel veel te duur voor zo’n potlood. Beetje weggegooid geld lijkt me.

 74. Fieke

  Mwa, als het toch niet heelmaal een natuurlijk effect geeft en zo duur is, nee bedankt…

 75. Kelly

  Ik vind het effect heel natuurlijk!

 76. Chantal

  Hij geeft wel een erg mooi effect, alleen is hij wel heel erg geprijsd.

 77. Chinouk

  Ik vind het effect bij jou wenkbrauwen mooier met de Aqua Brow! Ik vind het uiteinde ook niet zo natuurlijk, het is echt zo’n potloodstreep. Lekker dan, betaal je bekant €30 voor! Ik blijf bij mijn Miss Sporty wenkbrauwpotloodje die ik al jaren met veel plezier gebruik en ik krijg regelmatig complimentjes over mijn ‘natuurlijke’ wenkbrauwen. En dat voor €2!

 78. Iscreambeauty

  Staat wel mooi en natuurlijk maar wel duur voor een wenkbrauw potlood!

 79. chell

  even offtopic: als ik op het pijltje ‘terug’ probeer te drukken om weer naar de homepage te gaan, weigert deze. Ik ben vandaag op drie verschillende computers (op verschillende netwerken) geweest, en hij doet het steeds niet. Misschien een klein foutje op de site? of het ligt aan de computers hihi :blush:

  • Jill

   Ik heb net even gekeken maar hier doet ‘ie het wel gewoon 🙂

 80. Belllezza

  Hmm, vind het effect voor die prijs niet echt denderend. Ik vind Hema indd ook heel erg fijn. Het puntje van deze is idd wat te dik, grappig eigenlijk terwijl ze het tegenovergestelde beloven..

 81. Lisa

  Ik vind het resultaat wel mooi, maar niet mooi genoeg voor een potlood van meer dan 27 euro!

 82. Esmay

  Ik ben het eens met jouw eindoordeel. Het is inderdaad niet zo’n bijzonder potlood en met geslepen “echte” potloden kun je dunnere streepjes maken dan met dit systeem! Jammer!

 83. Lalaaaaaa

  Meiden ik heb deze voor de kerstvakantie gekocht. Hij bestaat dus al een tijdje 🙂 ik vond het echt een heel fijn product. Mooi gepigmenteerd en makkelijk in evruke. Ook het dun borsteltje is super handig, MAAR. Het product kost dus dik €20 en hij is absoluut NIET ZUINIG in gebruik. Hij was bij mij echt binnen minder dan 2 maanden op en ik gebruikte ‘m dagelijks en niet heel intensief. Ik heb m niet weer gekocht omdat ik de prijs te hoog vindt en hij is heel snel op.

  Mocht de prijs je niet weerhouden, dan raad ik m echt aan 🙂

 84. Ashleey

  Erg mooi, maar jammer dat het best prijzig is.

 85. Hester

  Dit vind ik ook veel te duur, is misschien ook om het merk maar no thanks.
  Het is trouwens ‘dat’ als je terugwijst naar ‘het potloodje’ in de zin ‘Het is zo’n potloodje die je niet hoeft te slijpen, maar die je gewoon omhoog kan draaien.’ 🙂

  • Jill

   Dankjewel!

 86. Syl

  Ik ben zelf erg tevreden over de wenkbrauwpotloodjes van Yves Rocher

 87. Patricia

  Mooi effect zeg maar ik hou het gewoon bij mijn Hema potlood 🙂

 88. Cynthia

  Beetje duur ik vind de aqua brow die jij vaak gebruikt mooier.

 89. Jorinde

  Hij lijkt me erg fijn, maar vind hem behoorlijk prijzig.

 90. Miranda

  Hij geeft een mooi effect, wel jammer dat je er geen dunne haartjes mee kan tekenen 🙁

 91. ChantalAngel

  Ik denk ook dat een gewoon wenkbrauw potlood net zo goed is. deze worden toch bot en dan is het schepre puntje weg

 92. Lytje

  Tegenvaller voor die prijs, jammer.

 93. Danielle

  Lijkt me fijn en ziet er goed uit, jammer van de prijs

 94. Joyce

  Voor die prijs zijn er denk ik wel betere te vinden:)

 95. Martina

  Mooie kleur, maar niet heel bijzonder! Ik vind die van de Hema bijvoorbeeld ook heel fijn 🙂

 96. Desirée

  Ik heb er zelf ook eentje en het is voor mij het beste wenkbrauwpotlood wat ik ooit gehad heb omdat de kleur precies (!) de juiste kleur heeft. Maar mocht ik een goedkopere variant tegenkomen die exact die kleur heeft dan kies ik daar zeker voor want hij is wel erg prijzig..

 97. Michelle

  Voor dat geld sla ook ik deze over. Ben wel op zoek naar een potlood, maar ik moet nog maar even verder zoeken zo te zien.

 98. Kimberly

  Oef die prijs is wel iets aan de hoge kant, maar het effect is wel heel erg mooi natuurlijk!

 99. Chantal

  Wat een geld zeg! Ik hou het bij mij goedkope maar super HEMA wenkbrauwpotlood!

 100. Jessie

  Aan gezichtsverzorging en gezichtsproducten (denk: foundation, concealer, …) kan ik gerust iets meer spenderen maar 28 euro voor een wenkbrauwpotlood…nee, dat vind ik er net iets over. Zoals je zei, het ziet er ook niet zo heel bijzonder uit. De brow kit van dit merk vind ik dan wel heel goed 🙂

 101. Stefanie

  Het ziet er mooi uit, maar voor die prijs laat ik hem zeker liggen.

 102. Ingeborg

  Heel mooi effect, alleen jammer dat hij zo duur is. Voor een wenkbrauw product, nee sorry.

 103. BeautyFrique

  Nou, dit vind ik echt niets bijzonders. Wat je zegt: als je een potlood slijpt is de punt nog scherper. MAC wenkbrauwpotloden zijn goedkoper (€16,-,is nog steeds best duur) en lijken me nog beter gepigmenteerd..

 104. Sophia

  Ik vind het potloodje toch iets te duur voor de kwaliteit. Hema for the win! 😀

 105. Kiss & Make-up

  Ziet er goed uit, maar inderdaad, je kan waarschijnlijk hetzelfde mooie effect verkrijgen met een gewoon potlood.

 106. Anna

  Wat een mooi product. Gelukkig heb ik het niet nodig om mn wenkbrauwen bij te tekenen, scheelt weer een hele hoop tijd en geld! 🙂

 107. Beautyjuf

  Het effect vind ik heel mooi. Maar, jeetje € 27,95?! Dat vind ik, om eerlijk te zijn, erg duur…

 108. Linda

  Voor die prijs had het toch wat spectaculairder moeten zijn.

 109. renoeka

  hmm niet zo bijzonder.. en zo dun is het potlood nou ook weer niet. En voor die prijs.. no thank you!

 110. Stell

  Ik vind het wel mooi maar inderdaad.. het lijkt er niet op dat je er “haartjes” mee kan tekenen, dan kan het potlood nog zo dun zijn, de punt blijft vaak te dik 🙂

 111. Fashion meets Beauty

  haha.. ik denk dat er maar weinig dames graag €27,95 voor een wenkbrauwpotlood willen betalen.

 112. andrea

  pixiwoo gebruikt een bruine eyeliner om haartjes te teken, hoe slim is dat!

  • Christy

   Ah dat is zeker een slimme, zeker als je waterproof eyeliner neemt! 😉

 113. Tedje

  Oef de prijs ligt buiten mijn budget hoor! Ziet er opzich wel prima uit 🙂

 114. Daphne

  Wat een prijs! Als je er nu ook echt haartjes mee kon tekeken, oke. Die van mij van de hema doet het ook prima 🙂

 115. dita

  Leuk maar idd niet bijzonder 😉

 116. Eline

  Jammer! Het leek me wel fijn zo’n dun potloodje…

 117. Nena

  beetje jammer dat ze zelf zeggen dat het juist zo goed is voor haartjes te tekenen omdat het zo dun is. en dan blijkt het helemaal niet zo te zijn… dan is €27.95 wel heel erg duur! 😡

 118. Anissa

  Wow echt veel te duur, ik koop er altijd een van Essence ofzo voor 10x zo goedkoop 😛

  • Soekie

   Van Essence ? Ik zie ze niet in het schap, hoe heten die dan precies ??
   dankjewel

 119. Irene

  Hij lijkt me inderdaad niet heel fijn door de stompe punt! Ik gebruik een eyebrow pen van GOSH, die is zooo chill!

 120. Maaike

  Jeetje 27,95 voor zoiets? Ja dat vind ik toch ook wel wat te.

 121. Valérie

  Ik vind het er heel erg natuurlijk en mooi uitzien, maar jeetje het is echt wel over-priced!! o_0

 122. Kelly Caresse

  Ik vind dit product er zeker veelbelovend uit zien! De kleur vind ik je ook goed staan eigenlijk! Heel netjes!

 123. Gloria

  het effect is wel heel mooi en natuurlijk bij je, maar ‘k vind het niet specialer dan een ‘gewoon’ wenkbrauwpotlood.

 124. Laura

  Ahh, ik had er eerlijk gezegd wel meer van verwacht! Zeker aangezien Anastasia inderdaad echt hét wenkbrauwproductenmerk is! Wel handig dat hij in 4 kleuren beschikbaar is 🙂

 125. Eline

  Op zich is het effect mooi, maar voor die prijs laat ik hem liggen 🙂

 126. Aranka

  Wauw, wat een mooi natuurlijk effect zeg! Alleen ik vind hem wel een beetje aan de dure kant.