Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 april 2015 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Anastasia Brow Wiz

P1460305Erg enthousiast begon ik aan een blogpost over de Anastasia Brow Wiz, en kom ik er achter dat ik twee jaar geleden helemaal niet zo enthousiast was over dit product. Opnieuw testte ik dit dunne oogpotlood en nu ben ik er juist helemaal gek op. Is de formule veranderd? Ik vertel je vandaag mijn nieuwe positieve ervaring met Anastasia Brow Wiz.

P1460302

Soms review ik beautyproducten bewust twee keer, om je te vertellen wat ik er van vind na een tijdje gebruiken. Dat ging niet geheel bewust bij dit product. Ik begon met de review en ineens besefte ik dat ik er al eerder over had geschreven op MissLipgloss.nl. Ik gebruikte de zoekfunctie en ja hoor, in 2013 was ik niet zo heel blij met de Brow Wiz. Het potloodje was te zacht, ik kon er geen mooie dunne streepjes mee zetten en in mijn ogen was het toen niet echt veel beter dan een gewoon wenkbrauwpotlood.

Op de beautybeurs in Utrecht zag ik de Brow Wiz staan, in de veronderstelling dat ik het product nog niet eerder gebruikt had, en thuis begon ik enthousiast met testen. Vandaag dus een nieuwe review van de Brow Wiz! Ik heb sterk het idee dat de formule veranderd is, waarom vertel ik je straks.

P1460303

Anastasia Brow Wiz is een heel dun wenkbrauwpotloodje, ook wel een ‘Skinny Brow Pencil’. Dit is wat ze zelf beloven (de tekst komt van de Douglas webwinkel):

Ideaal voor het invullen van uw wenkbrauwen voor een ultieme natuurlijke look. Anastasia’s ultrafijne potloodpunt bootst het uiterlijk van kleine haartjes na. Het vulpotlood en de essentiële Spooley Brush maken het creëren van vollere wenkbrauwen eenvoudig. Het mechanische potlood hoeft nooit te worden geslepen en de ingebouwde Spooley Brush geeft een natuurlijk uiterlijk aan uw wenkbrauwen.

Er zijn negen kleuren, van licht blond tot roodbruin en zwart. Voor elke haar- en huidskleur is er wel een passende kleur en ze kosten €27,95 per stuk. Nog steeds niet goedkoop voor een wenkbrauwpotlood! Zeker als je ziet dat er nog niet eens een gram product in zit!

P1460305

Het potloodje ziet er anders uit dan twee jaar geleden. Zwart, met een lichtbruine tekst. Ik heb de kleur Medium Brown nu.

P1460307

Het punt is héél dun en het potloodje zelf vrij hard. Ik heb het idee dat de formule is veranderd: het potloodje is harder en steviger. Twee jaar geleden was het potloodje best zacht en kon ik er geen strakke, dunne lijntjes mee zetten.

P1460308

Zoals je ziet lukt dat nu prima! Hier kan je echt ‘haartjes’ mee tekenen.

P1460370

Links zonder wenkbrauwproduct, rechts met Anastasia Brow Wiz in Medium Brown.

P1460381 copy

Boven zonder wenkbrauwproduct, onder met Anastasia Brow Wiz in Medium Brown.

P1460372 copy

Links zonder wenkbrauwproduct, rechts met Anastasia Brow Wiz in Medium Brown.

P1460380

Met Brow Wiz.

P1460397

Met Brow Wiz.

Inmiddels ben ik echt enthousiast over Anastasia Brow Wiz. Het werkt snel, makkelijk en héél precies. Je kan er lekker strakke, dunne lijntjes mee zetten, veel dunner en strakker dan met een gewoon oogpotlood. Voorheen lukte me dat echt niet (in 2013). Het effect vind ik mooi en het is goed dat er negen kleuren zijn.

Wel is €27,95 erg duur voor een potloodje waar nog geen gram (!) product in zit. Bij dagelijks gebruik zal je hier niet lang mee kunnen doen. Echter is dit bij MAC wenkbrauwpotloodjes ook zo, dat komt natuurlijk ook doordat de ‘stiftjes’ zo ontzettend dun zijn. Ik blijf hem in ieder geval gebruiken en zal je op de hoogte houden over wanneer hij op is.

Anastasia Brow Wiz is in negen kleuren verkrijgbaar voor €27,95 bij onder andere Douglas.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.