Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • anastasia
  • brows
  • wenkbrauwen
Een MissLipgloss artikel

Anastasia Brow Treatment

Toen ik laatst een beautydagje had met Debbie en Mascha, gingen we ook de Brow Treatment van Anastasia uitproberen bij Douglas. Een Brow Treatment kost €25 en wordt gedaan door een specialiste die precies weet wat ze doet en kan doen met de producten van Anastasia. Hoe het in z’n werk gaat:

  1. De vorm van je wenkbrauwen wordt bepaald met behulp van de sjabloontjes. Er zijn vier sjablonen waarvan er altijd één bij je wenkbrauwen past.

    Ik heb zelf de Petite Arch.

  2. Je wenkbrauwen worden ingekleurd met Anastasia wenkbrauwpoeder.
  3. Met behulp van hete was en een pincet worden alle haartjes die buiten je ingekleurde wenkbrauw zitten, weggehaald. Ik vond het epileren zelf wel pijn doen (dat ligt niet aan de specialiste, maar aan mij, want ik heb er altijd last van), het waxen doet nauwelijks pijn. Het is even schrikken, maar echt pijn doet het niet.
  4. Na het epileren en waxen worden je wenkbrauwen bijgetekend en met pure aloe vera gel wordt de huid gekalmeerd.
  5. Anastasia Brow Gel erin, en klaar zijn je perfecte wenkbrauwen!

Het fijne is dat je mee kan kijken. Je krijgt een spiegeltje zodat je telkens mee kan kijken met de specialiste, da’s wel zo fijn! Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten en echt, ik kan het iedereen aanraden.

Het resultaat was echt verbluffend, ik was echt helemaal flabbergasted toen ik het zag! Zoveel mooier dan hoe ik het zelf doe met de Anastasia kit! Debbie en Mascha waren bij Bobbi Brown in Douglas aan het kijken, en toen ik naar ze toe liep konden ze alleen maar ‘Wauw, wat mooi!’ zeggen en naar m’n wenkbrauwen kijken. Haha!

Voor:

Na op de dag zelf (Mascha heeft ook perfecte wenkbrauwen door de treatment):


(laat je niet afleiden door de zwarte ogen 😉 )

Na, zelf ‘ingekleurd’ zonder stencil, met wenkbrauwpotlood in plaats van poeder:


(deze foto’s heb ik genomen op het eind van de dag, om half 8 had ik m’n make-up opgedaan en deze foto is om half 6 genomen, dus het ziet er niet meer zo ‘fris’ en perfect uit als ’s ochtends natuurlijk)

Ik ben echt onwijs blij met m’n perfecte wenkbrauwen en ga het nu echt goed bijhouden. Vaak laat ik het heel lang z’n gang gaan en ga ik een keer in de zoveel tijd fanatiek plukken. Maar het is natuurlijk veel beter om gewoon goed bijt e houden, o houd je het beste de vorm erin.

Ik kan de Anastasia Brow Treatment echt super aanraden, je wenkbrauwen worden echt perfect en je kan het zelf thuis supergoed bijhouden. En als je het fijn vindt, kan je een  starter kit kopen (€65), daar zit alles in wat de specialiste gebruikt, behalve de was. Ik heb zelf het kitje ook, maar ik vind wel dat de specialiste het veel mooier en beter doet. Logisch ook, ze is niet voor niets een specialiste!

Klik hier voor Douglas filialen waar je de treatment kan laten doen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.