11 maart 2016 door Cynthia Schultz 47 reacties
 • anastasia beverly hills
 • Anastasia Brow Definer
 • medium brown
 • Review
Een MissLipgloss artikel

Anastasia Brow Definer review

Anastasia Brow DefinerIk ben nog lang niet uitgepraat over mijn heilige graal de Anastasia Brow Wiz (die ik elke dag gebruik voor mijn wenkbrauwen), komt Anastasia met een compleet nieuw wenkbrauwpotlood die in Amerika al compleet de hemel in geprezen wordt: Anastasia Brow Definer. Het nieuwe driehoekige wenkbrauwpotlood moet voor de perfecte wenkbrauwen zorgen.

Anastasia Brow Definer

Mijn doosje is een beetje gehavend, maar hij is normaal gesproken wel érg mooi roségoud. De nieuwe Anastasia Brow Definer kost €29,50 voor 0.2 gram. Er zit meer product in dan in Brow Wiz (meer dan twee keer zoveel) dus je zou er ook langer mee moeten doen! En met Brow Wiz doe ik meestal wel een maand of drie.

Anastasia Brow Definer

Dit zegt Anastasia zelf over hun nieuwe Brow Definer:

De Brow Definer is een echte aanvulling op je oogmake-uplijn:

• Heeft een uniek gevormde driehoekige punt om de contour van de wenkbrauwen aan te zetten en dunne plekken op te vullen.

• Het wenkbrauwpotlood is uitschuifbaar zodat de punt niet wordt beschadigd.

• Een veelzijdig wenkbrauwpotlood en handig wenkbrauwborsteltje in één (dus makkelijk mee te nemen!).

• Verkrijgbaar in 10 verschillende tinten, dus altijd een kleur die bij jou past.

De perfecte wenkbrauw voor elke vrouw

Het heeft twee jaar gekost om dit inschuifbare wenkbrauwpotlood te ontwerpen en verder te perfectioneren. Maar het resultaat mag er dan ook wel zijn! De driehoekig gevormde punt kan op drie verschillende manieren gebruikt worden om de perfecte wenkbrauw te creëren:

• Dunne lijntjes: gebruik het scherpste deel van de punt om dunne streepjes te trekken om zo het effect van fijne wenkbrauwhaartjes te krijgen.

• Medium: gebruik de achterkant van het potlood om iets dikkere haarstreepjes te creëren.

• Breed: Gebruik de bredere zijkant van het potlood om de wenkbrauw in te kleuren met dikkere strepen.

• Voor de finishing touch gebruik je het handige borsteltje aan de achterkant om de wenkbrauwen in model te borstelen.

Dat klinkt goed! Ik heb wel vaker dit soort potloden gebruikt, Smashbox heeft een soortgelijk product, de Smashbox Bow Tech To Go. Daar was ik wel tevreden over, maar niet per se heel enthousiast. Daardoor was ik extra nieuwsgierig naar de Anastasia Brow Definer, zal deze me wel zo goed bevallen dat hij de plek van mijn vertrouwde Brow Wiz inneemt?

Anastasia Brow Definer

De verpakking ziet er mooi uit. Wat dikker dan Brow Wiz en mooi glanzend zwart.

Anastasia Brow Definer

Zonder de dopjes.

Anastasia Brow Definer

Aan de ene kant zit een voor mij onmisbaar borsteltje. Ideaal om vooraf en achteraf mijn wenkbrauwen mee door te borstelen.

Anastasia Brow Definer

En aan deze kant zit het potloodje.

Anastasia Brow Definer

Deze kan je heel simpel omhoog draaien. Ik heb de kleur Medium Brown, er zijn in totaal tien kleuren dus voor elke vrouw (of man) zit er wel een geschikte kleur bij.

Anastasia Brow Definer

Anastasia Brow Definer

Kijk! Mooi zeg. Ik merk meteen dat de Brow Definer lekker hard en stevig is, maar toch veel kleur afgeeft. Je kan hier mooie strakke lijntjes mee zetten. De eerste indruk is goed!

Hieronder voor- en na foto’s:

1

2

3

4

Het resultaat is prima, al merk je wel dat ik wat moeite heb met ‘subtiel werken’. Mijn wenkbrauwen zijn wat dikker, voller en zwaarder aangezet dan normaal en dat komt omdat ik het lastig vind om met de Brow Definer subtiel te werken. Ik merk dat ik al snel te harde en dikke lijnen zet en dat ik constant met het potloodje aan het draaien ben zodat ik met het dunste puntje kan werken. Dat dikkere, grotere vlak van de driehoekige punt vermijd ik steeds omdat ik dat oppervlak te groot vind. Wel komt er genoeg kleur vanaf en is de kleur ook erg goed voor mij.

Mijn voorkeur gaat uit naar de Anastasia Brow Wiz. Dat puntje is lekker dun en daar kan ik subtieler en voorzichtiger mee werken. De Brow Definer is een mooi product en ik snap zeker dat er vrouwen zijn die dit prettig vinden werken, maar ik ben er zelf niet zo weg van.

De Anastasia Brow Definer kost €29,50 en is via Anastasiashop.nl te koop. Wil jij hem proberen?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

47 reacties
 1. Mariska

  Toch vind ik het resultaat wel mooi staan en snap ik dat je voorkeur toch de andere heeft 🙂

 2. Romy

  Het effect is best mooi. Maar zoals je zelf al aangeeft best een beetje teveel ofso

 3. Aboutsbstyle

  Ik snap helemaal wat je bedoelt met je uitkomst over dit product, en je merkt gelijk een verschil in iemands gezicht uitdrukking. Persoonlijk vind ik minder ook mooier bij jou. Liefs soraya

 4. Vera

  Heb zelf ook de Brow wiz maar pak toch iets sneller de dipbrow. Vind de wiz iets te hard waardoor ik niet gemakkelijk aangebracht krijg. Toch wissel ik hem wel eens af want het effect is eenmaal heel mooi inderdaad.

 5. Demi Kloosterman

  Hij stond op mijn wishlist, maar na jouw review ga ik toch op zoek naar iets anders. Hele fijne review!

 6. rachel

  hmm ik ben niet zo kapot van de vorm van de punt, ook mij lijkt het lastig om mee te werken iig

 7. Henriët

  Van Sleek hebben ze exact zo’n type wenkbrauwpotlood. Ik vind het persoonlijk niks, voor mij werkt zo’n driehoek niet. Ik gebruik zelf van make up revolution de ‘awsome dual brow’ die is mooi dun en heeft ook nog apart penseeltje waar je hele dunne streepjes mee kan zetten..

 8. Bianca

  Nee,ik heb liever die dunne fijne punt, blijft natuurlijk eruit zien.

 9. anna

  Fijne en duidelijke review! Ik weet niet of dit een product voor mij is. Mijn wenkbrauwen zijn ongelijk en beginnen niet allebei op hetzelfde punt, te harde potloodlijnen zie je dan heel duidelijk! En dat vind ik niet zo mooi, want het maakt het gezicht zo hard. Ik vind het resultaat bij jou wel mooi!

 10. Mariëlle

  Ik heb de brow wiz en daar moet ik nog steeds aan wennen, ik heb geen idee of ik deze fijner zou vinden of juist minder fijn!

 11. Yvonne

  Zo’n driehoekig puntje heeft een schuifpotlood van Sleek ook! Die is wax-achtig en vind ik heel prettig werken. Echter blijft mijn Hema-wenkbrauwpotloodje mijn grote favoriet. Gebruik ik al jaaaaren. 🙂

 12. Kiss & Make-up

  Doet me heel erg denken aan de laatste nieuwe Bobbi Brown brow pencil.

 13. Melisa

  Ik vind het er prima uit zien, mooi zelfs! Ik denk dat ik zelf toch maar de dipbrow ga uitproberen, die lijkt me nóg fijner!

 14. Leonie

  Je zult het niet geloven, maar er zat voor mij geen geschikte kleur bij helaas.. Toen maar voor een dipbrow gegaan die prima bevalt 🙂

  • Jenny

   Komt die kleur niet overeen dan??
   Ik heb van de brow definer en de pomade dezelfde kleur en die matched goed en ’t zelfde.

 15. Sabrina

  Ik was al benieuwd naar een review hier van. Het ziet er goed uit en als ik zo naar de review kijk van de wiz, dan denk ik persoonlijk dat ik wiz ook fijner zou vinden. Fijne en duidelijke review!

 16. Marielle

  Erg mooi! Alleen zo duur!

 17. Saraya

  Ik vind het er mooi uitzien, je hebt prachtige wenkbrauwen 🙂
  X

 18. Irma

  Ik ben totaal niet thuis in de wenkbrauwdingetjes, maar puur kijkend naar de foto’s vind ik het wel een heel mooi resultaat!

 19. Jaimyskitchen

  Ziet er wel echt heel mooi uit,
  Ik gebruik eigenlijk al jaren de brow poeder van Anastasia en het is nooit in me opgelomen in te wisselen naar een potlood…
  wat is precies het verschil?

 20. Wendy

  Hij breekt erg snel af, waardoor die dus wel snel op is. Geen fijn product!

 21. Esmee

  Hij lijkt heel erg op de Sleek Eyebrow Stylist. Deze gebruik ik af en toe en vind ‘m voor een potlood heel fijn. (Al gebruik ik meestal dipbrow).
  De Sleek Eyebrow Stylist kost maar €7,99. Een goede dupe zou ik zeggen?

 22. Miriam

  Dat lijkt mij eigenlijk heel onhandig werken idd! Daarnaast vind ik het best een prijzig potloodje voor alleen m’n wenkbrauwen ;p Maar, leuke review. Voooral de foto’s. Je kan goed zien wat het potlood doet.

 23. Griet

  Ik vind het resultaat wel mooi bij je! Maar ik zou ook eerder de brow wiz verkiezen om toch nauwkeuriger te werken

 24. Sandra

  Eigenlijk gebruik ik nooit wat voor mijn wenkbrauwen. Maar deze lijkt me erg handig!

 25. Milou

  Ik vind die vollere wenkbrauwen je heel goed staan, ik hou er wel van!

 26. LA DOLCE EVITA

  Vanwege de vorm had ik gedacht dat de brow definer prettiger zou werken dan de brow wiz.

 27. mybrunetteambition

  Ik ben er toch wel benieuwd naar, al kan ik me inbeelden dat deze minder fijn werkt dan de brow wiz.

 28. ADYSS

  Het aanbrengen ziet er wat lastig uit, maar toch vind ik het resultaat heel netjes. 🙂

 29. Soof

  Hm nee dit vind ik te veel het Jersey Shore effect geven 🙂 Dan vind ik de Brow Wiz echt een stuk natuurlijker en mooier werken
  Goeie tip hierboven trouwens van Beautybay, dat scheelt nogal!

 30. Nicole

  Ik vind het resultaat mooi! Het vollere effect staat mooi, ook de kleur is goed. Ik kan me wel voorstellen dat een fijner potloodje beter werkt.

 31. Dilini

  Ziet er heel goed uit! Ik heb zo n soort wenkbrauwenpotlood via ebay gekocht vaan 1 euro ofzo! Lijkt er heel erg op.

 32. Tialda

  Ik vind het een mooi resultaat geven, al snap ik wel wat je bedoeld. Duidelijk artikel!

 33. Nancy

  3 weken geleden gekocht en nu schuift het potlood al niet meer in de verpakking. Van alles geprobeerd om hem eruit te krijgen, maar helaas .. 30 euro voor 3 weken is wat aan de dure kant, maar het product zelf werkt wel fantastisch!

 34. Sanne

  Grappig, viel me meteen op ja dat je wenkbrauwen er wel wat donkerder uitzagen dan normaal. Maakt je gezicht ook meteen zo anders he. Ik ben erg tevreden met het dunne potloodje van Kiko!

 35. Wendy

  Ik heb deze al een behoorlijke tijd, en hij werkt best ok. Hij blijft alleen niet zo mooi driehoekig. Dus het verschil tussen de ene kant en de andere kant verdwijnt eigenlijk best snel. Er blijft uiteindelijk een afgerond ovaal potloodje over. En dan wordt het dus nog lastiger om hele dunne lijntjes te zetten. Helaas!

  • Jenny

   Zelfde ervaring hier.
   Ik vind hem wel fijn, maar toch zoals jij ook al zegt, de punt wordt minder driehoekig waardoor bij lastiger te gebruiken is. Ik denk dat ik hierna Terug overstap naar de brow wiz
   De pomade blijf ik wel laaiend enthousiast over!

 36. Linde

  Ik was al heel eerg benieuwd naar dit product, maar ik denk dat ik het toch maar gewoon bij mijn Dipbrow Pomade hou…. Die volle wenkbrauwen staan je wel mooi! 🙂

 37. Edith Sofia

  Ondanks dat hij wat lastiger is aan te brengen vind ik het resultaat wel erg mooi!

 38. michelle

  Heb hem woensdag binnen gehad. Gebruik normaal ook de brow wiz dus ben benieuwd! Ik bestel beide trouwens via beautybay.com aangezien ze daar maar 17 euro en nog een beetje kosten en geen verzendkosten. Scheelt nogal!

  • Celine

   Hoi! Hoe lang duurde het voordat je bestelling van BeautyBay binnen was? Ik lees namelijk verschillende dingen over de service/verzending waardoor ik niet goed weet of het wel of niet te vertrouwen is.

  • michelle

   Ik heb er al vaak besteld. Ze hebben goede en nette service! Meestal duurt het een weekje voordat ik mijn bestelling binnen heb en met uitzondering 2 weken. Het is een Engelse webshop, vandaar.

  • Jenny

   K heb ook goede ervaringen met beauty bay. Duurt bij mij overigens 1-2 weken voor ’t geleverd werd. Meerdere malen besteld! ??

 39. femketje

  deze lijkt mij ook wel wat lastiger aanbrengen dan eentje met een fijnere tip! toch vind ik het resultaat niet heel verkeerd 🙂