Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • anastasia
  • blush
  • palet
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Anastasia Blush Quad

Na mijn reviews over de twee oogschaduwpaletjes van Anastasia nu de review over het Blush Quad! Dit paletje heeft dezelfde afmetingen als de oogschaduwpaletjes en ziet er verder ook exact het zelfde uit.

In het palet zitten vier kleuren blush, twee perzikkleuren en twee roze kleuren. Van beide kleuren zijn er twee ‘versies’: een matte en een met gouden shimmer erin.

De blushes zijn erg gepigmenteerd en geven dus veel kleur af! Ik vind vooral de shimmer versies heel erg mooi, maar voor een wat rustigere en natuurlijkere look zijn de matte blushes erg geschikt.

Echt nadelen aan de blushes zelf kan ik niet ontdekken, de kwaliteit is gewoon heel erg goed. Wat ik alleen niet snap is dat er een klein oogschaduwkwastje bijzit. Daar breng je je blush toch niet mee aan? Ook zijn de pans wat klein, je moet wel een beetje secuur zijn met je blushkwast. Maar als je gewoon voorzichtig bent, lukt het prima.

Ik vind de grootte van het palet ook wel weer een voordeel. Hij is ideaal om mee te nemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Je hoeft niet verschillende doosjes mee te nemen, maar je hebt wel vier verschillende blushes bij je. Het is altijd een klein dilemma: neem ik maar één blush mee of mijn grote blush palette? En nu heb ik een soort middenweg. Praktisch!


De Blush Quad kost $35, is er alleen in deze versie en is online te bestellen bij Anastasia.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.