Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • parfum
Een MissLipgloss artikel

Ananya


Laatst was ik aan het shoppen en zag ik dat het bij de Bodyshop sale was. Ik hou van sale bij de Bodyshop, supermooie producten zijn daar altijd heel erg afgeprijsd en – niet zoals in andere winkels – is het supernetjes, net als normaal. Ik was een beetje aan het rondkijken, spoot een luchtje op, maar vond hem niet zo lekker. Keek nog wat rond, maar vond niet echt leuke dingetjes en ging verder shoppen. Echt de hele middag rook ik het geurtje! Hij rook zó ontzettend lekker! Terwijl ik hem in de winkel echt totaal niet lekker vond ruiken. M’n moeder had hetzelfde! Ik ben dus meteen teruggegaan naar de Bodyshop en heb hem toch gekocht, samen met de bodylotion. Het is geloof ik een namaak van een al bestaand luchtje, want hij komt me zo ontzettend bekend voor, al kan ik niet op de naam of merk van het parfum komen. De parfum kost €8 (afgeprijsd van €16) en de bodylotion kost €4 (afgeprijsd van €8). Natuurlijk verschilt het per persoon wat voor geur je lekker vindt, maar ik ben echt dól op deze. Dit wordt mijn signature parfum (de laatste tijd was dat Juicy Couture van Tickled Pink, maar die is op en TP is dicht 🙁 )!

Zo zie je trouwens maar dat dit echt de beste manier is om een parfum te kiezen: óf een proefmonstertje vragen of het opspuiten en verder winkelen. En niet op een papiertje, want parfum ruikt op je huid anders. Na het (een paar) uur gedragen te hebben, weet je of je het écht een lekkere geur vindt!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.