Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor ā‚¬10

Gratis challenge bij pre-order boek Alcoholvrijer!

Het is zover! Je kan mijn boek ‘Alcoholvrijer’ nu als pre-order bestellenšŸ„³.Ā  En als je dat doet, krijg jeĀ gratis toegang tot mijn 30 dagen Alcoholvrijer challenge in januari, ter waarde van ā‚¬39,95. In ’30 Dagen Alcoholvrijer’ daag je jezelf uit om je alcoholgebruik eens diep in het glaasje te bekijken. Je gaat aan de slag met jouw drinkgewoonten en bepaalt zelf jouw ‘challenge’. Wordt het 30 dagen geen druppel, of ga je op een andere, nieuwe manier met alcohol om? In ’30 Dagen Alcoholvrijer’ help ik je hierbij en gaan we samen op pad naar een alcoholvrijer leven.

Bestel hier mijn boek Alcoholvrijer (verschijnt 12 december) in pre order.

Scroll naar onderen op deze pagina voor uitleg hoe de pre-order actie werkt.

Van een leven vol alcohol ā€“ wijnreisje hier, proeverij daar, etentjes, feestjes, fijne avondjes op de bank met een goed glas ā€“ naar helemaal niks. Wijnliefhebber en ondernemer Cynthia Schultz besluit van de een op de andere dag te stoppen met drinken. Het blijkt een zoektocht te zijn naar zichzelf, naar ontspanning, naar wat ze zoekt in alcohol, naar wie ze is zonder dat glas wijn en naar de echte lol in het leven. Ze ontdekt dat alcohol meer invloed op haar leven had dan ze dacht. In Alcoholvrijer deelt ze haar ervaringen. Een persoonlijk onderzoek naar een alcoholvrijer leven: wordt het voor altijd stoppen of wordt het minder drinken?

Mijn boek is voor iedereen die diens eigen alcoholgebruik wel wat onder de loep wil nemen en/of geĆÆnspireerd wil worden om minder te drinken of om te stoppen met drinken. En dat op een luchtige, vrolijke en soms heel persoonlijke manier.

Hoe de pre-order actie werkt:

  • Bestel Alcoholvrijer in pre-order vĆ³Ć³r 12 december, hier of via jouw favoriete (online) boekhandel.
  • Stuur een mail naar promotie@kosmosuitgevers.nl met als onderwerpregel ‘pre order alcoholvrijer’ en een kopie van de bon.
  • Je ontvangt dan een code voor gratis toegang voor de cursus.

Ik kan niet wachten tot het boek verschijnt en jij hem in je handen hebt! Als je hem in pre-order bestelt, heb je hem dus straks ook als eerste in huis.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.