Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 2B
  • budget
  • eotd
  • look
Een MissLipgloss artikel

2B Me Time V.I.P

Het budgetmerk 2B komt voor dit najaar met een nieuwe oogschaduwcollectie: V.I.P! Hierin zitten zes nieuwe baked eyeshadows, in de kleuren zilver, donkerblauw, bordeaux, groen, bruin en zwart. Baked eyeshadows zijn letterlijk gebakken in een oven en geven veel kleur af, zeker wanneer ze nat gebruikt worden.

Ik testte de bruine en de zilveren versie. Ik kan al meteen zeggen dat ik erg fan ben van de bruine oogschaduw! Ik ben niet zo’n zilver-meisje, qua make-up. Het is wel leuk om in een look te verwerken maar een hele zilveren look is echt niks voor mij. Ik houd daarentegen wel erg van bruintinten!

De oogschaduws geven erg veel kleur af, ook wanneer je ze droog gebruikt. Ik houd er niet van om oogschaduws nat aan te brengen omdat het dan zo lastig te blenden is. Droog geven ze een prachtig effect, er zit erg veel shimmer in de oogschaduw, wat echt super mooi is. Ook de houdbaarheid is prima, de kleur blijft een hele dag zitten zonder op te gaan hopen.

Ik gebruikte Too Faced Shadow Insurance, 2B Liner Feutre, Anastasia mascara

De verpakking is ook mooi, ziet er chic uit. Lijkt wel erg op de verpakkingen van PUPA oogschaduws, maar goed, alle merken ‘apen elkaar na’, en de werking van het product verandert er niet door. Bij de oogschaduws zit een sponsapplicator, maar die gebruik ik nooit.

Ik ben echt super enthousiast over deze baked shadows van 2B en kan ze echt aanraden! Ze kosten €5,95 per stuk. Ik ben benieuwd naar de andere kleuren! Ik denk dat ik groen en blauw ook wel wil… 2B is verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat filialen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.