Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 2B
  • budget
  • kerst
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

2B Kerstcollectie

De 2B kerstcollectie staat helemaal in het teken van goud, zilver en glitter. Misschien voor de hand liggend, maar juist daarom ook wel heel erg leuk. Ik laat je in dit artikel weten welk producten wél de moeite waard zijn en welke niet!

Het opvallendste product uit de collectie is de Hair & Body spray. Erg leuk voor een (over the top) feestje, om in je haar of op je lichaam te spuiten. Hij is er in zilver en goud, en wanneer je de spray in je haar spuit krijg je overal mini glittertjes. Heel leuk! €4,95 per stuk.

Twee oogschaduws, ook in zilver en goud. In de verpakking lijkt het extreem glitterig, maar wanneer je ze aanbrengt hebben ze alleen heel veel glans en hier en daar een glitter. Wel vrije grote glitters, helaas. Er komt wel echt veel kleur af en het blijft mooi lang zitten! €3,95 per stuk.


Het minst enthousiast ben ik over de Eyeshadow Pencils. Zoals je op de foto’s al kan zien, is het een soort zilveren potlood met grote zilveren en gouden glitters erin.

Op de swatches kan je zien dat het een soort zilveren waasje afgeeft met grote glitters in zilver of goud er door heen. Ik weet niet goed wat ik met deze oogschaduwpotloden moet, ze geven weinig kleur af en die glitters vind ik niet zo mooi. De pencils kosten €3,95 per stuk.

Wel weer leuk: de glitter gel eyeliners. Ze zijn er in drie kleuren: goud, brons en zilver.


De eyeliners geven niet een dikke lijn met alleen maar glitter, maar een vrij doorzichtig gellijntje met glitter erin. Wanneer je er vaker over heen gaat (dus laten drogen en er dan weer overheen) heb je meer glitter. €4,50 per stuk.

Deze nagellakjes vind ik het leukst van de hele collectie! Ze zijn er in zilver, goud en doorzichtig met multicolour glittertjes. Ik ben echt dol op de zilveren versie, deze is heel dekkend en geeft echt een erg mooi zilver glitterachtige kleur. Maar het zijn geen glitters, je haalt deze nagellak er ook heel makkelijk weer af. Met glitternagellakjes is dit altijd een drama, dus ben blij dat het niet alleen maar glitter is. €3,25 per stuk.


De gouden versie is helaas iets anders dan de zilveren, deze dekt namelijk heel slecht. Na drie laagjes is de lak nog niet dekkend, erg jammer, want de kleur is wel supermooi! Echt een goudkleur.

De doorzichtige lak is gewoon leuk voor erbij, met glittertjes erin. Leuk voor over een gekleurde nagellak heen, als topcoat!


Het laatste item uit de kerstcollectie: de Glitter Powder. Heel simpel, gewoon glittertjes! Leuk om te gebruiken over oogschaduw heen voor een extra feestlijke look. De glitters zijn mooi goud, niet gelig ofzo. €2,95.

Eye candy!

Leuk én goedkoop dus, deze kerstcollectie! Aanraders zijn dus de nagellakjes en dan vooral de zilveren versie. 2B is te koop bij de grotere filialen van het Kruidvat.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.