Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
7 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 2B
  • budget
  • goedkoop
  • Review
Een MissLipgloss artikel

2B Eyeshadow Duo Pencil

Oogschaduwpotloden: ik vind ze altijd lekker om te gebruiken onder oogschaduw. Als je bijvoorbeeld een paarse smokey eye gaat maken kan je het paarse potlood (vooraan) over je hele ooglid doen en daaroverheen je poeder oogschaduw. Op die manier wordt de kleur heel intens en het vettige potlood werkt meteen als basis.

2B heeft tien verschillende kleuren Eyeshadow Duo Pencils, waarvan ik er vier heb: paars, groen, bruin en blauw.


De substantie is wat vettiger dan een normaal oogpotlood, het smeert heel lekker uit over je ooglid en als je wil kan je het nog wat uitsmeren met je vingers.

Hoe de kleuren er uit zien:

Ik vind de kleuren erg mooi, zeker die van het groene potlood. Zoals je kan zien komt er veel kleur van de potloodjes af! Ze zijn allemaal erg bruikbaar qua kleur. Naast deze kleuren is er ook nog een zwart/wit combinatie, een zilver/zwart combi en een paars/roze potloodje.

Ik heb de groene laatst uitgeprobeerd als basis onder mijn oogschaduw, en helaas merkte ik wel dat mijn oogmake-up toch in mijn arcadeboog ging zitten aan het einde van de dag. Misschien werkt het beter als ik het doe met oogschaduwbasis? Al vind ik dat een beetje dubbelop… Maar ik houd jullie op de hoogte.

De duo potloodjes van 2B kosten €5,25 en zijn te koop bij de grotere Kruidvat filialen.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.