Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 2B
  • eyeliner
  • oogpotlood
  • Review
Een MissLipgloss artikel

2B Eyeliner review

2B heeft een aantal verschillende soorten eyeliner, die ik vandaag ga reviewen en vergelijken. Ik review de Eyeliner (de vloeibare uit het potje, rechtsboven), deze kost €4,94. De Eyeliner Feutre is een soort ‘stift’ eyeliner, deze kost €5,94. Verder reivew ik het Kajal Kohl Eye Pencil:

Deze kost €3,96 en is een gewoon oogpotlood. Overeenkomst is dat ze allemaal bedoeld zijn om een lijntje mee te tekenen op of onder je oog.

Links is het potlood, daarnaast de Feutre (de stift) en rechts de vloeibare. Ik ben absoluut helemaal fan van de stift liner! Ik heb hier eigenlijk helemaal geen goede ervaringen mee en toen ik deze ging testen dacht ik al: “Dit wordt he-le-maal niks…”. Maar toen ik hem even snel uitprobeerde, was ik wel onder de indruk. Hij is pikzwart, de stift is heel ‘scherp’ en hij is erg handig in gebruik. Sowieso is dit al mijn favoriet! Ik gebruik hem regelmatig en hij werkt gewoon fijn en snel. Heel handig ook voor meiden die niet zo goed overweg kunnen met een normale vloeibare eyeliner.

Het gewone kohl potlood is een prima potloodje, eigenlijk kan ik er niks bijzonders aan ontdekken. Hij geeft een mooi zwart lijntje, je kan hem fijn smudgen of juist gewoon zo laten. Gewoon een kwalitatief goed oogpotlood!

Minder fan ben ik van de vloeibare eyeliner. Zoals je op het swatch plaatje al kan zien, werkt hij gewoon niet zo fijn. Op zich geeft hij een goede zwarte kleur af, maar door het tipje van de eyeliner wordt dat zwarte weggeveegt.

En daardoor krijg je dus geen goede, diepzwarte lijn. Ik denk dat het komt doordat het kwastje een soort van ‘stift’-vorm heeft, en geen normaal kwastje van haren. Opzich wel goed bedacht, want je kan er wel een strakke lijn mee trekken, maar goed zwart wordt het dan weer niet. Ik ben dus niet echt overtuigd door deze eyeliner.

Mijn favoriet is dus absoluut de Eyeliner Feutre van 2B. Hij zit in ieder geval bij de make-up producten die ik elke dag gebruik!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.