Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • blush palette
 • Review
 • swatches
 • Test
Een MissLipgloss artikel

28 Blush Palette

Ik kreeg laatst mijn 28 blush palette van eBay (verkoper abestlife) binnen! Ik had hem al heel lang op mijn wishlist staan: had er al zo veel over gelezen op Amerikaanse beautyblogs en -fora… Hij schijnt helemaal geweldig te zijn en dus moest ik hem hebben. Hij kost $15,99 (hoezo ongelooflijk goedkoop?!) +$12 verzendkosten naar Nederland, in totaal dus $28, wat €22 is. Echt niet te geloven dat zo’n palette zo goedkoop is. Ook een leuk cadeautje, trouwens!

Het palette is 15 × 23 centimeter groot en elke blush heeft een diameter van 2,5 centimeter. Ze zijn dus vrij groot, en dat mag ook wel voor blushes. Als je van die mini-rondjes met blush hebt, kan je er heel weinig mee.

Klik op ‘lees verder’ voor swatches en wat ik er van vind!

Ik heb alle kleuren geswatched! Er zitten verschillende ‘soorten’ blush in. Een aantal hebben vrij chunky glitters, andere hebben een shimmer, sommigen zijn helemaal mat en een aantal hebben een soort van gloss er over heen. Op de swatches kan je vrij goed zien welke kleur wat voor finish heeft.

Even de pro’s en cons op een rijtje!

Pro’s:

 • De blushes zijn groot! Lekker handig, je kan er makkelijk met een blush kwast in.
 • Ze hebben echt veel pigment! Één keer met je kwast erover heen en je hebt genoeg kleur om aan te brengen.
 • Het palette is super makkelijk mee te nemen, hij is heel plat. En je hebt gewoon meteen 28 blushes! Handig op vakantie of voor visagisten.
 • Veel verschillende kleuren! Perzik tinten, roze tinten, rode… Er zitten zelfs een aantal highlighters in (nummer 11 en 2 vind ik erg mooi als highlighter)
 • De prijs! €22 voor 28 blushers van supergoede kwaliteit! Dat is 78 cent per blusher!


Cons:

 • Ik vind de kleuren met chunky glitter erin niet zo fijn. Ik houd gewoon niet van chunky glitters, en zeker niet in blush.
 • De ene kleur is ‘harder’ qua substantie dan de andere kleur. En dat betekent ook dat er bij de een wat minder kleur afkomt dan bij de ander. Er zit wel evenveel pigment in, maar het is lastiger opbrengen (duurt wat langer).


Veel pro’s en weinig cons dus! Ik vind het een supermooi palette met hele mooie kleuren. Superleuk ook voor meiden die nog niet zo’n grote stash hebben en meteen 28 mooie kleuren blush willen!

Edit: Er zijn heel veel reacties als ‘jeetje, wat een felle kleuren, die gebruik je toch niet?’ of  ‘rood op je wangen is toch niet mooi?’. Je kan alle tinten (roze, rood, perzik, zelfs lila) op je wangen gebruiken, hoe fel of ‘rood’ ze ook mogen zijn. Als je het subtiel, zacht aanbrengt ziet het er niet zo heftig uit als op de swatches. Je brengt toch nooit een dikke streep blusher aan, zo fel als je oogschaduw aan zou brengen 🙂 ? Als je het subtiel doet en goed blend, kan je alle kleuren blusher gebruiken, hoe donker of fel ook.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.