Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 oktober 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

10 Random Facts

In augustus schreef ik voor het eerst een ’15 random facts’ en nu we twee maanden verder zijn vind ik het wel tijd voor een nieuwe! Het was wel even diep graven naar vijftien dingen die jullie echt nog niet van me weten… Dus ben ik voor tien gegaan.

 

  1. Als ik ga schoonmaken in huis, heb ik altijd roze plastic handschoenen aan. Altijd. Tijdens het afwassen, soppen, WC schoonmaken… Ten eerste omdat ik dat prettiger vind dan met mijn ‘blote’ handen in de viezigheid, ten tweede (vooral) omdat ik niet wil dat mijn nagels slapper en droger worden doordat ik er constant mee in het sop zit. Bij de Albert Heijn zijn er verschillende maten en de kleinste zit perfect! Oh, en wat ik er ook fijn aan vind: je kan lekker megaheet sop gebruiken zonder dat het pijn doet.
  2. Net keek ik de Rijles video van Willemijn en Martine en dat deed me eraan herinneren hoe vreselijk ik rijles vond. Ik vond het echt totaal niet leuk en keek er elke week weer tegenop. Ik dacht vooral: ‘Hoe ga ik dit in vredesnaam allemaal tegelijk doen?!’  In het begin had ik een mega vervelende instructeur die tijdens de eerste les zei ‘Rij maar weg!’ (ik zei: ‘Hoe dan?! Ik heb nog nooit op de bestuurdersstoel gezeten, ik weet niet welke pedaal waarvoor is!’ Hij antwoordde ‘Rij nou maar gewoon weg’) waardoor ik bijna een ongeluk veroorzaakte. Hij schatte totaal niet in hoe onervaren ik was en daardoor was ik mega bang voor alles wat volgde. Gelukkig kon ik een andere instructeur krijgen, maar echt leuk was het niet. Ik haalde alles wel in één keer, en was dolblij toen ik mijn rijbewijs had. Eindelijk klaar met die zenuwslopende rijlessen… 
  3. Ik heb besloten dat ik (nog) geen iPhone 5 hoef. Mijn abonnement loopt bijna af en ik kan dus een nieuw toestel ‘uitzoeken’. Ik denk dat ik gewoon voor Sim Only ga. Ik heb nog een supernieuwe iPhone 4S die perfect bevalt. Ik heb hem nog geen jaar, is krasvrij en werkt nog perfect, ik vind gewoon niet dat de iPhone 5 zóveel nieuw en anders is dan de 4S… Dus ik sla hem even over.
  4. Elke keer als ik boodschappen heb gedaan stal ik alles uit op mijn tafel, waarna ik het opruim. Ik heb dan altijd de neiging een shoplog te maken van wat ik heb gekocht. Waarschijnlijk oninteressant, maar toch wil ik het nog eens doen, haha. Boodschappen doen vind ik altijd erg leuk. Het is eigenlijk gewoon winkelen!
  5. In januari wil ik graag een week of twee op vakantie, naar de zon. Ik ben al maanden aan het zoeken op internet en inmiddels zie ik door de bomen het bos niet meer. Alles lijkt op elkaar. Ik weet het niet meer. Wat een vreselijk luxe probleem…
  6. Ik vind het leuk om dingen te doen die ik eng vind. Vooraf natuurlijk niet, want dan ben ik nerveus, maar achteraf geeft het zo’n kick als het goed is gegaan. Vroeger vond ik het vreselijk om voor publiek te spreken, nu doe ik het steeds vaker en dat gevoel wat ik heb achteraf, als ik leuke reacties krijg en als het publiek enthousiast is, dat is onbeschrijflijk. Wat een kick!
  7. Het is onwijs leuk om elke dag jullie reacties te lezen, maar ik vind het nog leuker om je te ontmoeten! Als je me ergens ziet, kom even naar me toe en zeg hoi! De laatste tijd gebeurt het weer vrij regelmatig en ik heb zulke leuke, lieve, aardige en knappe bezoekers. Het geeft me echt een soort happiness-boost als een bezoekster naar me toekomt! I love it! Het is natuurlijk ook wel een beetje gek (jij kent mij en ik jou waarschijnlijk niet) maar ik vind het altijd zo bijzonder als een bezoekster me aanspreekt. Soms is het heel kort (Hey, ik bezoek jouw site!), soms duurt het wat langer en zitten we eventjes te kletsen. Als je me ziet, zeg alsjeblieft iets, ik zit dan de rest van de dag in een roze bubbel, haha 😀
  8. Soms zit ik super wijs te bedenken hoeveel geld ik bespaar doordat ik nauwelijks alcohol drink en niet rook. Ik ken veel mensen die twee keer in de week gaan borrelen en dat kost per week zo €100. Laat staan roken! Een pakje per dag is zo’n €40 in de week. Maar ja, als ik me dan bedenk dat ik weer regelmatig uit eten ga, en soms een taxi neem in Amsterdam als het regent, dan is dat geld alweer weg… haha. Ach ja, iedereen besteed zijn geld weer ergens anders aan!
  9. Elke maand check ik de statistieken van mijn site om te kijken wat de populairste blogposts waren. Zo kan ik een beetje inschatten wat ik meer kan doen, en wat minder. Elke maand weer zijn het de persoonlijke blogposts die qua cijfers de pan uit rijzen. Elke maand weer leuk om te zien! Ik vind het altijd heel leerzaam om statistieken te bekijken, dat helpt me om MissLipgloss.nl elke keer een stukje leuker te maken.
  10. Ik vind het stiekem wel lekker dat het weer herfst is. Ik ben gek op sjaals, dikke jassen, laarzen, mutsen… En binnen is het zo gezellig met kaarsjes aan als het buiten regent! de regen is natuurlijk wel wat minder, maar hey, dan neem ik toch gewoon een paraplu mee? Mij hoor je (nog) niet klagen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.