23 januari 2017 door Cynthia Schultz 12 reacties
Een MissLipgloss artikel

10 lessen uit 10 jaar bloggen

 In deze video bespreek ik de tien grootste lessen die ik leerde van 10 jaar bloggen. Heb je de video over het stoppen met Miss Lipgloss gemist? Check hem hier. Klik hier als je de video niet kan zien.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

12 reacties
 1. Eva

  Leuk om te weten wat je allemaal hebt geleerd door je blog!

 2. Mariska

  Erg leuk en ook wel leerzame video dit! 🙂

 3. Liza

  Heel fijn om te horen! Even een reminder voor wie je het eigenlijk doet, jezelf!

 4. Mireille

  Wauw, wat tof van je dat je een nieuwe uitdaging aangaat.

  Zelf ben ik een erg grote fan van je recepten en ik vroeg me af of deze (& al je andere artikelen) ergens terug te vinden blijven?

 5. rachel

  leuke 10 lessen mop!! hier hebben een hoop mensen wat aan 😀

 6. Sharon

  Fijne video met hele bruikbare tips. Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe site!!

 7. Danielle | Mama Lifestyle Blog

  De tips zijn heel herkenbaar en zo waar! Tof dat je gewoon uit hè comfortzone durft te stappen! De tip waar ik wat mee zou doen is jouw tip over vrije tijd. Ik ben ook zo’n type die altijd maar doordendert.

 8. Romy

  Echt een fijne video waar ik als beginnende blogger nog wat van kan leren. Vooral ‘je kunt niet iedereen tevreden stellen’ vind ik een belangrijke les. Ik wil toch vaak proberen om het voor iedereen leuk te maken, maar je hebt nu eenmaal mensen die van het ene houden en mensen die van het andere houden. Dan maar beter op je eigen gevoel afgaan 🙂

 9. Juliette

  Goede lessen 😉 Vaak weet je het ook wel, maar het toepassen he 😉

  Zo cool, dat je een nieuwe ‘volwassen’ weg in slaat 😀 En het gewoon doet!

 10. Loes | Gewoon iets met Loes

  Leuk, al die terugblikken. Fijne tips in deze video. Een aantal dingen weet ik al wel, maar pas ik nog te weinig toe. Dus goed om nog weer even bij stil te staan. Vooral het feit dat ik niet alles zelf kan (of hoef) en nee zeggen is erg belangrijk!

 11. Manon

  Ik wist dit inderdaad nog niet dus ik dacht even van wow. Leuk om te weten wat je 10 lessen zijn!