Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • eye of the day
 • eye of the daye
 • face of the day
Een MissLipgloss artikel

Zwarte smokey look + outfit + sneak

Ik had het laatst met jullie over mijn ’traditionele’ smokey look, en ik vond hem zo mooi (en jullie ook! YAY!) dat ik hem gisteravond voor een feestje weer maakte, maar dan pikzwart! Ook pakte ik m’n kwasten en poeders er weer eens bij en ging ik aan de slag met een beetje shape. Lees verder om alle foto’s te zien, plus mijn outfit én twee sneak peeks voor filmpjes die er aan komen!

Dit is de look! Is dat zwart of zwart?!

Op deze foto kan je de shape goed zien. Volgende week komt hier een filmpje over! Ik leg je daarin uit hoe je kan shapen met blush, bronzer en highlighter. Net zoals op deze foto!

Ik had naar het feestje dit jurkje aan. Ik draag bijna nooit printjes maar deze vind ik soms wel leuk, een beetje fout, maar juist daarom wel mooi. Ik heb hem vorig jaar bij River Island gekocht dus ik ben bang dat ie niet meer te koop is. De riem is van Mango en ik had er zwarte enkellaarsjes onder.

Dit gebruikte ik op mijn gezicht.

 • Chanel Vitalumiere Aqua
 • gemengd met Make Up For Ever HD Foundation
 • MAC Fix+
 • MAC Blot Powder
 • MAC Bronzing Powder
 • NARS Deep Throat Blush
 • Dior highlighter in 004 Pop Diamond (my favorite!)

Foundations en Fix+

Poeders

Highlighter

En dit gebruikte ik voor mijn ogen!

 • Too Faced Natural Eye Palette (alleen de kleur Heaven en Silk Teddy)
 • Estee Lauder Sensuous volume Mascara
 • Too Faced Shadow Insurance
 • Inglot oogschaduw in 62 (de zwarte)
 • Lancome Le Crayon Kohl in Noir

Heaven en Silk Teddy

Inglot 62

Morgen komt er een filmpje waarin ik stap voor stap laat zien hoe je deze ooglook kan maken! Perfect voor een avondje uit.

 

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.