Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fotd
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

Zomerse nude look

Zoals velen van jullie wel weten, heb ik een Daily Mugshot account. Bij DMS maak je elke dag een Mugshot, waardoor je een grappige slideshow krijgt. Nu is het vooral leuk om te zien hoe ik mijn make-up elke dag anders heb. Op een dag zat ik op school en maakte ik snel mijn Mugshot (snel ja, want het is een beetje voor schut als iedereen ziet dat je foto’s van jezelf zit te maken met je webcam, lol) en ik maakte meteen even een foto met Photobooth. De look die ik die dag had vond ik namelijk wel leuk om later weer te doen, vond hem erg mooi. En nu zat ik even mijn eigen Mugshow te bekijken en ik kwam de look van die dag weer tegen. Ik blijf hem mooi vinden! De foto:

Niet echt heel goede kwaliteit, maar ik heb mijn MAC Myth lipstick op met lippenbalsem en gloss, bronzer en een beetje NARS Deep Throat en rustige ogen. Ik denk bruine kleuren, kan het op de foto niet zien. Ik ga deze look morgen naar school doen, vind hem echt mooi. Ik houd echt van nude lippen. Ohja, het is niet echt een heel bijzondere look ofzo, maar als ik mijn eigen Mugshow zie, dan valt hij me wel telkens op.

Ohja, ook leuk, mijn mugshow:Daily Mugshot

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.