6 november 2015 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • en taupe eyeshadow palette
  • oogschaduw
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

Zoeva En Taupe Eyeshadow PaletteZoeva heeft weer een nieuw oogschaduwpalet! Yes, meestal vallen die bij mij héél goed in de smaak – en ze zijn betaalbaar met hun €17,50. Ik review vandaag het nieuwe Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette.

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

Dit is hem dan: het Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette. Net als alle andere Zoeva paletten uitgevoerd in karton. Goedkoop en lichtgewicht, maar beschadigt snel, zeker als je hem vaak meeneemt. Het palet kost €17,50 en er zit in totaal 15 gram oogschaduw in. Dat is heel veel!

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

Daar zijn ze.

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

De namen van de kleuren zijn geïnspireerd op stoffen en de tinten zijn allemaal ontwikkeld rondom de kleur taupe. Zo op het eerste gezicht ziet het er prachtig uit. Koele tinten die goed met elkaar te combineren zijn. Je moet er natuurlijk wel net van houden – het is een kwestie van smaak.

Ik ga je de kleuren wat beter laten zien, met swatches erbij.

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

De eerste zes tinten zijn heel koel en licht van kleur. Je ziet goed het verschil in finish.

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

Boven zonder flits, onder met. Mooi dit, doet me denken aan lichte zwierige stoffen. De enige kleur die wat minder goed gepigmenteerd is, is Stitch by Stitch. Handmade is subtiel duochrome.

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

De laatste vier kleuren. Deze zijn net wat donkerder, al is Hour By Hour natuurlijk wel heel licht.

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

Swatches, boven met flits, onder zonder flits. Hour By Hour zie je niet zo goed omdat deze qua kleur dichtbij mijn huidskleur komt. Mijn favoriet uit het pallet is absoluut Exquisite, samen met Handmade.

Wat een mooie kleuren allemaal in het Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette, wauw! En goed te combineren.

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

Een look met het Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette. Ik draag hier alleen Exquisite en Handmade. De mascara is Chanel Le Volume. De kleuren blenden verrassend makkelijk en zien er op mijn oogleden ook erg mooi uit.

 

Ja, ook dit palet van Zoeva weet me weer blij te maken. Het is heel wat anders dan hun voorgaande paletten en ook heel wat anders dan wat ik zelf normaal draag. Leuk! En de kwaliteit is gewoon heel erg goed. Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat het palet van karton is. Zoeva, wanneer gaan jullie de paletten in mooi stevig kunststof maken?

Het Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette is voor €17,50 op Zoeva.de te koop. Als je houdt van koele, lichte tinten dan kan ik je dit palet absoluut aanraden.!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.