25 mei 2015 door Cynthia Schultz 43 reacties
Een MissLipgloss artikel

Zoeva Cocoa Blend palette review + Look how to + swatches

Ik review het Zoeva Cocoa Blend palette! Ik laat swatches zien, een look stap voor stap én mijn mening over dit palet. Ik heb het palet gekregen van Zoeva.de. Klik hier als je de video niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

43 reacties
 1. Dian

  Ja graag! Vind je video’s altijd super leuk. Deze vorm is heel fijn want zo kan ik mee spieken en nieuwe ideeën op doen.
  Prachtige look!

 2. Ingrid

  Hele mooie pigmentatie!!
  Echter too shiny for me 🙂

 3. Lien

  Mooi palet, pigmentatie is echt wel top! Voor mij mag het ook wel nu en dan eens in videovorm. Vind jou How To altijd zo leuk!

 4. Ik

  Het valt me op dat je de laatste tijd steeds donkere vlekken hebt in je gezicht. Onder je ogen richting je neus. Beetje donkere kringen en hele donkere lijnen boven bij je neus. Camoufleer je anders of komt het door de foundation? Eerder was je gezicht egaler en nu lijk je wat vermoeid. Niet lullig bedoeld maar viel me de laatste tijd op.

 5. Lisette

  Wauw, deze look vind ik echt fantastisch! Zo jammer dat dit soort kleuren mij niet staan, haha. Mag ik vragen wat je op je lippen draagt? 🙂

 6. Amelie

  Echt een mooie look! Ik vind hem heel “Cynthia” met dat rode!

 7. Chahrazad

  Wauw, wat een pigment. Leuke video! Moet je vaker doen.

 8. Kelly

  Wat een prachtige palette en wat een super leuke review, zo in video-vorm! Ik vind het heel erg leuk als er regelmatig een review in video-vorm voorbij komt!

 9. Linda

  Welk serum adviseer jij? Ik kon niet terug vinden of je hier aleens over hebt geschreven. Alvast bedenkt!!

 10. Laura – Dagelijkse hap

  Wauw, ik ben onder de indruk! Ik had niet zulke pigmentatie verwacht eigenlijk… De look is zo mooi dromerig, maar toch vurig :3

 11. suus

  Heel erg leuk video revieuws, ik stem voor :D. De ooglook matcht prachtig met je haar! Wat ik van de combi met deze lipkleur vind weet ik alleen niet zo. Denk dat ik hem er iets te bleek bij vind. Misschien zou een kleur als erotique van loreal er wat pittiger bij staan.
  Het zijn niet helemaal mijn kleuren, ik hou meer van cool dus deze sla ik over.

 12. Femke

  Wat een super mooie look heb je gemaakt met dit palette zeg! Totaal niet mijn kleuren dus dit palette laat ik aan mij voorbij gaan, maar wel een beauty van een palletje hoor!

 13. Daisy

  Oeh wat mooi. Ik sta elke keer verrast van de kwaliteit en de kleuren combi’s van de Zoeva producten.

 14. Marijke – de beste versie van jezelf

  Wow, in een review in videovorm kun je zien of het palette kruimelt en hoe het pigment is na 1x aanbrengen. En dan ook nog een look erbij.. Dit is echt erg fijn zo, ik zeg die houden we erin 😉

 15. Antwerpenaar

  Hey hey! Ik vind je looks met oogschaduwpaletten altijd super mooi en vind het altijd zo duidelijk uitgelegd. Heb je toevallig the balm nude’tude in je stash en weet je daar een ooglook mee? Ik heb hem namelijk liggen maar ben een rookie en weet echt geen raad XXX

  • Miss Lipgloss

   Nee, helaas, sorry! En dankjewel voor je complimenten!

 16. Mieke

  De pigmentatie is echt top! maar de kleuren zou ik niet zo 1,2,3 gebruiken dus dan vind ik het zonde. Staat jou wel mooi met je kleur haren! Matchy 🙂

 17. Isabel

  Echt super mooi pallet! De look die je hebt gemaakt staat je ook erg goed 🙂
  xxx

 18. Maaike

  Leuke video, maar ik had het handig gevonden als de foto’s van de swatches en de look nog in het artikel hadden gestaan. Maar verder top! Heldere uitleg en goede swatches.

 19. Stefanie

  Wat een leuk ding! Pigmentatie ziet er top uit.
  Ik zou het alleen al kopen voor de kopertinten 😀
  Mooie look Cynthia, staat je heel erg goed.

 20. Anna

  Wauw, wat een geweldig palette! Leuk en handig zo in video-vorm.

 21. Sofie

  Onwijs leuke manier om het product te laten zien. Ook vind ik de uitleg van je look duidelijk en simpel genoeg om het zelf te proberen. Vaak probeer ik het niet eens na, omdat ik meteen al denk dat ik het niet kan. Dit zet mij echt aan tot kopen, iets wat een goede review zeker moet veroorzaken!

 22. Vera

  Echt een heel mooi palette! De pigmentatie en de kleuren vind ik super. Vind de reviews in deze vorm fijn dus van mij mag het vaker op deze manier hoor 🙂

 23. Bianca

  Ik vind het een heel mooi palette met vooral warme kleuren, die roodbruine tint is echt prachtig 🙂

 24. Miranda

  Wat een fijne video review, erg leuk en duidelijk.

 25. Iris | Todayslipstick

  Prachtig palette, de pigmentatie en verpakking is onwijs mooi! Leuk dat het in video is en een prachtige look!
  Liefs, Iris

 26. Danella

  Aaah wat een prachtig palette. Ik had hem al op mijn wishlisht staan, maar nu helemaal!

 27. Anouk

  mooie kleurtjes

 28. Laura

  Heel erg leuk dat je dit in video laat zien! Wat een pigmentatie komt er van die kleuren af zeg, wauw. Echt heel mooi. De look die je gemaakt hebt staat echt prachtig bij de kleur van je haar. Dit palette staat definitely op mijn wishlisht, je kunt hier eindeloos veel kanten mee op!

 29. Bente

  Wow, wat een berg kleur komt er vanaf zeg! Heel mooi! 1 juni staat genoteerd 😉

 30. Dionne

  Wat een ontzettende fijne review! Dit geeft een duidelijk beeld, mooi!

 31. Nora

  Wat een mooi palette en goed pigment zeg!

 32. Kirsty

  Wat handig dat je ook laat zien hoe de kleuren aangebracht worden, dat maakt de review nét even iets completer 🙂 Het palette vind ik er wel erg mooi uitzien en ik denk dan ook dat ik hem nog wel aan zal schaffen!

 33. Denise

  Inderdaad ontzettend tof om een review te zien in video vorm! Maakt het nog duidelijker!

 34. Suzanne

  Mooie look, staat je erg goed die kleuren.

 35. Akosua

  Ik had het palette op andere blogs gezien en toen was ik niet zo onder de indruk. Maar bij het aanbrengen zie je pas hoe goed de pigmentatie echt is. Dus een review in videovorm voegt echt wel wat toe.

 36. Anna30

  Ja zeker leuk reviews in videovorm! Mag van mij vaker 🙂

 37. Joyce

  Wat een prachtig palette en wat een mooi doosje! 🙂