Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Ziekenhuispersoneel danst tegen borstkanker

Van Martine, een bezoekster van MissLipgloss.nl, kreeg ik een mailtje met dit filmpje erin, met de vraag of ik het op mijn site wilde zetten. Waarom? Omdat de mensen van dit ziekenhuis, wanneer dit filmpje één miljoen keer bekeken wordt, van de producent van roze handschoentjes een grote donatie krijgen voor de behandeling van borstkanker.

Zelf ben ik geconfronteerd met deze ziekte in mijn omgeving en ik denk vele dames met mij. Dus zorg dat dit filmpje één miljoen keer bekeken wordt, voor de mensen in het ziekenhuis in Oregon. Op dit moment is ‘ie ongeveer 750.000 keer bekeken, dus nog 250.000 te gaan. Ik vind het filmpje echt enorm grappig, trouwens!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.