Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • misslipgloss' collection
  • stash
  • swatch
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

Zes producten waar ik niet zonder kan


Ik zag deze tag op ByRedberry en vond hem wel erg leuk om te doen. Dus bij deze, de zes producten waar ik echt niet zonder kan – op make-up en verzorgingsgebied. Alle soorten cosmetica, dus!


1. Elizabeth Arden Eight Hour Cream – sinds ik dit heb, gebruik ik het de hele dag door. Wat bij mij heel typisch is, is dat ik producten die ik veel gebruik altijd kwijt ben. Dat komt doordat ik ze overal mee naartoe sleep. Dat had ik eerder altijd met mijn Rosebud Salve (maar nu heb ik er meerderen, dus dat probleem is opgelost). “Mam, heb jij die witte tube gezien?” heb ik al wel een paar keer gevraagd.
Ik gebruik dit vooral voor m’n lippen.

2. Bourjois Healthy Mix FoundationCan’t do without foundation! Nu is dit niet per se mijn Holy Grail foundation, ik wissel heel erg veel af de laatste tijd, maar op dit moment gebruik ik heel vaak deze Bourjois foundation. Werkt gewoon prettig, is mooi, en niet duur.

3. de Beautyblender – Ik ben écht fan. Ik gebruik hem elke dag, ze brengt m’n make-up prachtig aan, het werkt supersnel en wanneer ik ergens logeer hoef ik alleen maar dat ei mee te nemen om m’n gezichtsmake-up aan te brengen. Top.

4. The Body Shop Vitamin E Face Mist – Gebruik het elke dag na het aanbrengen van m’n gezichtsmake-up. Fixeert het, laat het er mooier uitzien en het voelt lekker aan.

5. Seche Vite Top Coat– Ooit wachtte ik een half uur tot mijn nagellak droog was. En alsnog kreeg ik dan deuken en krassen in m’n toch nog natte lak. Sinds Seche Vite is dat probleem weg, binnen een minuut zijn mijn nagels kurkdroog.


6. MAC Mineralize Blush in Gentle – sinds ik deze kocht (bij Macy’s in New York! Leuk aandenken 😉 ) gebruik ik hem heel erg vaak.

7. Stiekem doe ik er nog een zevende bij, mijn Dior Highlighter in 004 Pop Diamond. Ik houd van dit product en gebruik hem bijna dagelijks over m’n blush en bronzer heen. Helaas helaas is dit een limited edition, dus ik ga echt balen wanneer ‘ie op is.

Hoe hij was:

Hoe hij nu is (na een jaar bijna dagelijks gebruiken!)

Links swatch van Pop Diamond, rechts van Gentle

En eigenlijk kan ik ook niet zonder mascara en bronzer, maar goed, ik móet een keuze maken. Wat zijn jouw zes Holy Grails, dé producten waar je niet zonder kan? Als je een beautyblog hebt, maakt er een post over, ik ben benieuhieuwd!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.