Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • L'oréal
 • Review
 • sublime bronze
 • Test
Een MissLipgloss artikel

Zelfbruiner: L’Oréal Sublime Bronze

zelfbruinerOké, ik dacht toch echt dat ik mijn favoriete zelfbruiner had gevonden (die van Yves Rocher) maar nu heb ik een nóg fijnere! De L’Oréal Sublime Bronze staat al tijden (ik herhaal: tijden!) in mijn kast en pakte hem elke keer niet. Tot ik mijn Yves Rocher zelfbruiner mee naar Amsterdam nam en ik dus deze van L’Oréal alleen nog in Zwolle had staan. Het zal wel, ik gebruikte hem maar gewoon. En zo, die is fijn! Ik ga je vandaag uitleggen waarom.

L’Oréal Sublime Bronze zelfbruiner – eerste indruk

zelfbruiner
Op de verpakking staat ‘Droge zelfbruinende mist spray’ en ook ‘Micro-verstuiver zonder uitsmeren’. Dat geloof ik nooit zo. Ik heb vaker dit soort sprays gehad, en je moet het altijd nog zelf uitsmeren omdat die spray gewoon niet fijn genoeg is, de druppeltjes zijn te groot waardoor je vlekken krijgt. En het hele ding hiermee is: die spray is zó fijn en zo groot dat je er perfect een héél dun laagje mee kan aanbrengen (voor een subtiel effect) en je hoeft dus écht niet te smeren. Echt niet!

L’Oréal Sublime Bronze zelfbruiner – hoe werkt het?

zelfbruiner

Het werkt onwijs snel. Sprayen, klaar. Ik doe er nog geen vijf minuten over voor mijn hele lichaam terwijl ik normaal toch wel een kwartier bezig ben omdat ik het moet insmeren en laten intrekken. En dat is nog zoiets bij de L’Oréal Sublime Bronze: hij is meteen opgenomen door je huid. Echt meteen, je kan je letterlijk meteen aankleden! Ook op mijn gezicht werkt ‘ie perfect, dat neem ik toch altijd eventjes mee als ik mijn lichaam zelfbruin. Vind het nogal raar om een bruin lichaam te hebben met een wit gezicht, en dat kan prima zolang je het niet elke dag doet. Ik heb er nooit problemen mee gehad in ieder geval.

zelfbruiner

De spraykop

De geur is prettig maar na een paar uur ruik je toch wel het typische zelfbruingeurtje, maar dat heb je met alle zelbruiners.

zelfbruiner

zelfbruiner
De ingrediënten. Niks raars!

zelfbruiner

L’Oréal Sublime Bronze zelfbruiner – conclusie

Ik ben dus ontzettend enthousiast over deze zelfbruiner van L’Oréal! Wat een uitvinding, nooit meer je zelfbruiner uitsmeren en hij is meteen ingetrokken. Het enige nadeel vind ik dat je hele badkamer wel onder de zelfbruiner zit, dus wel even schoonmaken (of in ieder geval oppervlakken afnemen met een doekje) daarna.

Pluspunten
 • Mooie, strakke verpakking
 • Spray werkt heel handig
 • Uitsmeren is echt niet nodig
 • Subtiel resultaat; spray is heel subtiel (dun laagje zelfbruiner)
 • Trekt ontzettend snel in (seconden!)
 • Gewoon bij de drogist te koop
 • €16,79 vind ik niet duur: gaat lang mee en werkt ontzettend goed

Minpunten

 • Verpakking is niet zo handzaam

Iets voor jou als… je op zoek bent naar een erg fijne zelfbruiner

Skippen als… je geen zelfbruiner gebruikt, als je er geen €16,79 voor over hebt of als je het niet erg vindt om je zelfbruiner uit te smeren.

Zou ik dit opnieuw kopen? JA! Zeker weten!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.