Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • kisskissbangbang
  • lipbalm
  • lippenbalsem
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Yes to Carrots lipbutters

Yes to Carrots is een superfijn merk. Al eerder schreef ik over de producten van Yes to Carrots en nu heb ik er weer wat nieuwe productjes bij: de C Me Smile Lip Butters! De hoofdbestanddelen van deze lippenbalsems zijn olijfolie en vitamine E. Verder zit er natuurlijk ook sheaboter en bijenwas in voor superzachte lipjes.

De Lip Butters zijn er in vijf smaken, Mint, Citrus, Melon, Carrot en Mint. Ik testte ze!

Alle lippenbalsems komen in een fijn stickje. Niet in een potje, gelukkig, want het is zo vervelend om elke keer met je vinger in een potje te moeten. Ze smeren lekker en geven een fijn vettig laagje af. De Berry versie ruikt licht zoetig naar bessen.

Carrot ruikt en smaakt heel in de verte een beetje naar wortel, maar het is meer zoet wat je ruikt. Echt goed omschrijven kan ik het niet, lekker is het in ieder geval wel.

De Melon Lip Butter ruikt en smaakt onmiskenbaar naar watermeloen en is mijn superfavoriet! Ik ben echt dol op watermeloen, het is mijn favoriete fruit in de zomer en ik houd van producten die ernaar ruiken. Hmmm!

Mint is ook een superlekkere versie! Deze ruikt naar mint en laat je lippen lekker tintelen.

Citrus staat niet op de foto omdat het dopje kapot is, maar ook deze heb ik natuurlijk getest. Deze vind ik het minst van de vijf, de geur is niet echt aanwezig. Jammer, want ik houd van citrusgeuren!

Aanraders zijn ze eigenlijk allemaal, maar als je voor een lekker geurtje en smaakje wilt gaan, kies dan de Berry of Melon versie! Je kan bij KissKissBangBang een five pack kopen met alle smaakjes erin voor €17,99.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.