Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Yay, ik ben jarig!

jarigYaaaay, vandaag ben ik jarig! De tijd is weer snel gegaan, het is alweer 18 mei en dat betekent dat ik vandaag 23 jaar ben geworden. Taart voor iedereen!

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor me waarin dromen zijn uitgekomen. Het hoogtepunt was toch wel dat mijn eigen boek uitkwam en dat dat een groot succes is, met nu inmiddels alweer vier drukken (dat betekent dat er een voorraad gedrukt is en dat die op is, en dat er dus weer een nieuwe druk gemaakt moet worden). Ik ben hier heel blij mee, al is het nog steeds best een beetje onwerkelijk.

Ik heb een ontzettend gaaf en vooral leerzaam leven sjaar gehad met ups en downs en vooral van die downs heb ik veel geleerd. ‘Smooth seas do not make skillful sailors’ en zo, toch?

Eigenlijk wilde ik mijn verjaardag helemaal niet vieren, maar ik besloot vorige week toch wat maar wat vrienden en familie uit te nodigen voor vandaag. Vanaf een uur of 15 vandaag komen vriendinnen, vrienden en familie langs tot vanavond laat en gisteren heb ik heel veel boodschappen gedaan en allerlei lekkere dingen gemaakt. Het leukste aan mijn verjaardag vind ik altijd dat ik mensen om me heen heb die ik graag zie (en natuurlijk dat ik allemaal lekkers kan maken wat andere mensen vervolgens op eten, haha).

Jij krijgt van mij een digitaal stukje staart (je mag zelf kiezen wat voor soort, smaak en grootte! Hoe gaaf is dat!) en wil jou ook bedanken voor het afgelopen leuke jaar op MissLipgloss.nl.

 

Bron foto: http://www.glorioustreats.com/2011/08/pink-ombre-swirl-cake.html


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.