Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 oktober 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • eye of the day
 • face of the day
 • fot
Een MissLipgloss artikel

Winterse ‘ijs’-look

Toen ik mijn nieuwe The Body Shop shimmercubes net in huis had, liet ik er een smokey look mee zien. Nu het weer kouder begint te worden, pakte ik het Green Light paletje weer. Waarom ‘ie Green Light heet is me een raadsel want het zijn meer blauwe tinten, wat me heel erg aan ijs en koud doet denken. De look die ik er mee maakte is heel anders dan de smokey look en dus laat ik hem vandaag zien! Ik leeg je ook kort uit hoe ik hem gemaakt heb.

 

Maakte ik er de vorige keer een typische smokey look mee (dus donker bij de wimperrand en lichter blendend naar boven), nu ging ik juist voor donker in de arcadeboog. Ik zette vooral de donkere kleur lekker aan, ik had zin in een donkere look.Je kan op deze foto goed zien wat ik waar heb aangebracht.

 • De kleur rechtsboven in het paletje (lichtgroen/blauw) zit in mijn binnenste ooghoek
 • De kleur linksboven in het paletje (turquoise) zit op mijn bewegend ooglid
 • De kleur rechtsonder in het paletje (donkerblauw) zit zwaar aangezet in mijn arcadeboog en onder mijn oog. Ik heb hier een lichte ‘cut crease’ van gemaakt, ik heb de kleuren expres niet zo goed geblend.

Langs mijn wimperrand zit de Master Precise liner van Maybelline en op mijn wimpers Estee Lauder Sensuous mascara.

Wat ik op mijn gezicht draag:

 • Make Up For Ever Highh Definition Primer
 • Bourjois Flower Perfection Foundation in 52 Vanille
 • MAC Blot Powder
 • MAC Mineralize Skin Finish in Light Medium/Natural and Shimmer (op mijn jukbeenderen, dat is die gelige glans)
 • Sleek Blush in Rose Gold

Op mijn lippen draag ik MAC Lip Erase met MAC Underage Lipglass.

En even een kiekje  tussen de spulletjes…


Shimmer Cubes & TFSI


MAC mineralize Skinfinish


Bourjois Flower Perfection foundation en daarnaast kwasten en de Maybelline Master Precise


MAC Lipglass in Underage en Lip Erase


Foto’s maken 🙂


Kwasten


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.