Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 december 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Winter Beauty Tag

Het is koud en het is nu echt officieel winter. Ik kwam een leuke Winter Beauty Tag tegen en vond hem zo leuk: komt ‘ie!

❄ Top 2 Winter Beauty Essentials

Een goed serum voor je huid is echt een essential! Het geeft net wat extra’s en zorgt dat je huid niet lijdt onder de kou. Ik heb het echt nodig, anders krijg ik een extreem droge huid met schilfers en droge plekken. En natuurlijk een goede lippenbalsem voor zachte, soepele lippen.

❄ Top 2 Winter Fashion Essentials
Voor mij toch echt een lekkere, warme sjaal en een goede, warme, maar ook stijlvolle winterjas.

❄ What shoes do you tend to wear the most in the winter?
Laarsjes! Ik heb een enkellaarsjes-tic dus die draag ik heel erg veel. En als het echt intens koud is, Uggs, ik heb zwarte lage uggs. Mijn sneakers blijf ik ook wel doordragen.

❄ Favorite Winter Accessory
SJAALS! Oh echt, ik ben dol op sjaals. Ik heb er dan ook een hele hoop verzameld door de jaren heen. Het meeste houd ik van hele volle, dikke, gebreide sjaals en dan het liefst zo’n cirkelsjaal. Ik heb ze in alle kleuren, soorten en maten en draag ze echt heel erg graag, ook als ik niet naar buiten ga. En natuurlijk mutsen.

❄ Favorite Winter Nail Polish

Essie Toggle To The Top vind ik écht een winterkleurtje  en sowieso alle hele donkere tinten. In de zomer draag ik ze praktisch niet, in de winter pak ik de donkerste nagellakjes weer uit mijn kast. Heel donkerrood, donkerblauw, donkerbruin…

❄ Hot Cocoa or Apple Cider?
Warme chocolademelk! Met héél erg veel slagroom. Ik drink het thuis eigenlijk nooit, bij warme choco moet ik altijd denken aan Terschelling. Na een intens koude en gure strandwandeling bij een strandtent naar binnen lopen en warme choco drinken. Ik houd ook wel heel erg van koffie met likeur er in als het heel koud is buiten, hmm.

❄ Favorite Winter Candle?

Toch wel de hele chique kaarsen van Diptyque. Op het moment heb ik er al maanden een staan in de geur Baies en ik heb nog twee mooie kaarsen staan, Loose Lips van ByRedo (die ruikt naar lipsticks!) en een Cire Trvdon kaars. Ik ben hier heel zuinig op en brand ze maar een of twee uurtjes achter elkaar. De twee eerste kaarsen heb ik al sinds april (gekregen bij mijn boeklancering) en brand ik regelmatig en zijn nog niet eens half op!

Verder brand ik ook graag Rituals kaarsen en gewone dinerkaarsen. Ik ben dol op kaarsen en vind het in de winter ook zo leuk om allerlei kaarsen aan te steken. Zo gezellig en knus!

❄ Snowboarding or Skiing?
Ik heb beide nog nooit gedaan! Mijn vriend wil dolgraag een keer met me op wintersport dus dat moeten we toch maar eens gaan plannen.

❄ Have you ever gone Ice Skating? Are you any good or do you FAIL miserably?
Ja! Maar wel heel erg lang geleden, in een van de eerste jaren op de middelbare school. Ik kan me herinneren dat ik het best goed kon, maar ik weet niet of ik het nu nog zo goed kan! Ik denk het niet, haha…

❄ Does it snow where you live?

Ja, zeker! Ik vind het geweldig als het sneeuwt. Ik houd van de sfeer die het geeft, zeker rond kerst. Als het echt heftig sneeuwt dan moet ik eigenlijk wel meteen al mijn afspraken afzeggen, want je kan er in Nederland wel meteen van op aan dat je nergens meer kan komen doordat het een groot drama wordt op het spoor. Ach ja, ook niet erg, lekker knus thuis werken als het buiten sneeuwt is heerlijk.

❄ Have you ever made a snowman?
Ja, maar dat is wel heel erg lang geleden… Moet ik nodig maar weer eens doen wanneer het weer sneeuwt.

❄ What holiday do you celebrate?
We vieren elk jaar Kerst. Mijn broer is jarig op eerste Kerstdag dus we vieren het ook altijd ’thuis’. Tweede Kerstdag vier ik bij mijn schoonfamilie. Ik ben dól op Kerst.

❄ Favorite Christmas/Holiday song?


Ik heb niet echt een favoriet liedje maar wel wat favoriete CD’s die ik graag opzet rond de feestdagen. De kerst CD van Michael Bublé en de kerst CD van She & Him (van Zooey Deschanel). En natuurlijk de cheesy kerstliedjes van Wham! Ik krijg echt helemaal zin om een kerst playlist aan te zetten, wacht even…

❄ Favorite Christmas/Holiday movie?
Home Alone! Thuis keken we dat altijd. En heel vroeger keken we altijd een ‘film’ met Henk Temming, zijn er meiden hier die dat nog kennen? Als ik die ooit weer zie dan krijg ik daar een heel nostalgisch gevoel bij!

❄ What is your favorite winter treat? (candy cane, gingerbread, etc…)
Ik ben gek op ‘kerstbrood’. Kertststollen met spijs, suikerbrood, hmm! Heerlijk. En natuurlijk pepernoten, ik vind truffelpepernoten echt wel het lekkerst!

❄ If you were to ask Santa for one thing and you were guaranteed to get it, what would it be? (even if you don’t celebrate Christmas)
Ik heb deze vraag bewaard voor het laatst, omdat ik dit echt niet weet… Wanneer het om cadeaus gaat, weet ik nooit wat ik hebben wil, ik heb alles al wat ik wil, ik ben tevreden.
Maar. Goed. Als ik dan echt iets moet verzinnen, dan wil ik heel graag de Eames Lounge Chair. Alsjeblieft, dankjewel!

❄ Do you have anything fun planned for this winter?
Ja! In december gaan we naar Terschelling, net als vorig jaar. De zomer is heerlijk op Terschelling maar ik vind de winter misschien nog wel leuker. Op de zestiende hebben Willem en ik twee jaar een relatie en vorig jaar vierden we deze datum ook op Terschelling, dit jaar doen we dat weer. Ik kijk er erg naar uit. Ook gaan we in februari nog naar de zon, ver weg, maar waar naartoe precies, dat weten we nog niet! Verder heb ik geen speciale dingen gepland, maar ik kijk sowieso echt enorm uit naar de kerstdagen, dat is absoluut mijn favoriete tijd van het jaar.

 

Als jij de vragen op jouw blog wilt beantwooden, be my guest! Ik ben benieuwd naar je antwoorden.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.