Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Boeken, televisie & tijdschriften
  • killers
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Winnen: kaartjes voor Killers

Vanaf morgen draait de toffe nieuwe film Killers in de bios. Jullie hebben de achtergrond en banner hiervan ongetwijfeld al gezien! Als een Amerikaanse toeriste tijdens een vakantie haar ideale man ontmoet, besluiten ze te trouwen. Bij terugkomst in Amerika staat hun idyllische leventje als snel op zijn kop als ze erachter komen dat hun buren wellicht huurmoordenaars zijn die het op hun leven lijken te hebben gemunt…

De trailer maakt me erg nieuwsgierig, had hem al een paar keer in de bios gezien voordat ik een film ging kijken dan dacht meteen ‘die wil ik zien’! En jullie kunnen hem ook gaan zien, want ik verloot 2 x 2 kaarten.

Via Twitter kan je winnen! Stuur een tweet met daar in @misslipgloss (zodat ik hem krijg), #1stwordsafterkissingashton, #killers en #ashtonkutcher. En dus de vier woorden die je zou zeggen na het zoenen van Ashton… Ik kies de twee leukste inzendingen uit en die krijgen de kaartjes.

Je kan meedoen tot en met 9 juni.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.