Winnen: kaarten voorpremiere Get him to the Greek

1 juli is er weer een nieuwe comedy in de bioscoop: Get Him To The Greek.  Een stagiair van een platenmaatschappij, Aaron Greenberg (Jonah Hill) moet binnen twee dagen een legendarische, maar lastige rocker Aldous Snow (Russell Brand) zover zien te krijgen dat hij naar Hollywood komt voor een comeback concert in het Greek Theatre in L.A. Maar de Britse rocker is naast een briljante muziekmaker ook een vrouwenjager, die na zijn wilde leven op zoek is naar de zin van het leven. Wanneer hij ontdekt dat zijn ware liefde in Californië woont, wil Aldous nog maar een ding: Haar terugkrijgen net voor het eerste concert van zijn veelbelovende wereldtournee begint. Lees verder voor een toffe winactie!

Ik geef nu 5 x 2 vrijkaarten weg voor de exclusieve voorpremiere van Get Him To The Greek. Dit betekent dat je samen met een vriendin naar de Cinema Expo in de Amsterdam RAI gaat, dat is een beurs voor bioscoopexploitanten, daar wordt ook de voorpremiere getoond! Én… hoofdrolspelers Jonah Hill en Russell Brand (de verloofde van Katy Perry) zijn daar zelf bij aanwezig! Let op: de Cinema Expo is op 23 juni in Amsterdam, doe alleen mee als je zeker weet dat je kan.

Wat moet je doen: een mailtje sturen naar win@misslipgloss.nl met in de onderwerpregel ‘Greek’ en in de e-mail je adres. Je kan meedoen tot en met 21 juni en dan kies ik vijf winnaressen!

Bekijk hier de trailer van de film.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

30 reacties
 1. Sanne

  Te ver voor mij 🙂

  Veel succes meiden!

 2. Lien

  Amsterdam is way too far voor mij, dus ik laat de kans aan andere dames! Succes! 🙂

 3. B.

  Hoe laat is het?

 4. Marina

  Leuk, deze film lijkt me echt zo geweldig.
  sowieso ben ik groot fan van Russel. En hij is er gewoon bij, dat lijkt me echt zo geweldig om hem te zien. Als ik win ga ik samen met mn broer, hij is echt biscoop/film fanaat 😛

  • Simone

   Kaartjes kopen kan op marktplaats. Ze mogen goedkoop weg!

 5. Bittersweet Midnight

  Zoals meerdere hier, toetsweek helaas. 🙁 Heel veel succes en veel plezier voor degenn die wel naar deze film gaan!

 6. Marye

  Helaas, kan ik niet dan is mijn toetsweek bezig balen 🙁

 7. Marlot

  haha die wil ik wel zien! maarja, helaas zit ik dan midden in m’n toetsweek, dus dat gaat ‘m niet worden. maar succes iedereen die wel meedoet :hihi:

 8. Amber

  Aaaaah wat leuk! 😀 Ik kan eindelijk een keer haha, normaal kan ik nooit aan win acties mee doen door school, maar nu heb ik al vakantie :love:

 9. Fabiola

  Hmm, het valt me ineens op dat het personage van Russell Brand in deze film Aldous Snow heet, net zoals in de film Forgetting Sarah Marshall. Toeval of hebben deze twee films meer met elkaar te maken? Het lijkt me in ieder geval wel een leuke film. 🙂

  • Brigitte

   klopt, is hetzelfde personage. De film is ook van dezelfde regisseur.
   Leuke actie ik doe mee:D

 10. Annet.

  Ik woon ook best ver weg, maar heb dat er wel voor over om er heen te gaan. 🙂

 11. Ellen

  Leuk, maar is zo ver weg. Woon tussen Den Bosch en Eindhoven. Maar veel succes iedereen die wel mee doet.

 12. nicole

  Lijkt me een leuke film, maar ik heb de dag erna tentamen, helaas.

 13. Laura

  Lijkt me een leuke film, maar ik doe niet mee 🙂 Succes iedereen!

 14. mywaytoloveyou

  amsterdam is te ver weg!

 15. Fabiola

  Aaah, jammer, het had me erg leuk geleken, maar ik ben bezig met het afronden van mijn scriptie, dus ik kan daar echt niet heen. 🙁 Iedereen die wel meedoet, in ieder geval heel veel succes! 🙂

 16. Kira

  Jammer dat het in Amsterdam is, ik had graag meegedaan.

 17. Esther

  jammer dat amsterdam zo freakin’ ver weg is. 🙂

 18. Kimberly

  Ik zal niet meedoen, maar heel veel succes aan iedereen die wel mee doet! 😀

  • Beautynista

   idd! veel succes iedereen!

 19. Naomy

  Hay Cynthia!

  Perfect timing! Ik rond vandaag mijn stage af en heb dus vanaf volgende week EINDELIJK vakantie! Ik doe zeker mee, hoop dat ik kaartjes win om met een vriendin de film te bezoeken zodat wij onze vakantie vrijheid-blijheid gepast kunnen vieren!

 20. Ingrid

  Heerlijk is net mijn hertentamenweek afgelopen. Wat zijn de tijden Cynthia?

  • Marjolein

   Wil ik ook graag weten! Ivm terugreizen..

 21. Milou (Cherize)

  He, jammer ik kan niet mee doe 🙁 School neemt veel te veel tijd :phew: in en dan heb ik denk ik een toets.. Ik heb al veel gemist de laatste tijd dus kan niet weer dingen missen denk ik.. Maar! ik ga het nog even onderzoeken want ik zou wel heel graag willen winnen :geek:

 22. Lee;

  Jammer dat ik dan helaas niet kan, zit midden in de toetsenweek 🙁