Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • win
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Winnen: iPhonehoesjes van iHoesjes.nl!

Mijn iPhone is mijn baby. En je baby bescherm je met – precies – je leven, maar toch gebeurt het nog wel eens dat ik m’n baby niet zo goed bescherm. Ze is namelijk al wel eens gevallen en ze belandt regelmatig in het grote vak in mijn tas, waar ook mijn sleutels zitten. Kapotte schermen, krassen, noooo! Ik had al een mooie skin (stickers) gekocht bij DecalGirl maar nu heb ik ook een supermooi rubber hoesje gekregen van iHoesjes, die m’n iPhone beschermt tegen krassen, maar ook tegen stoten en vallen. Ik ben hier superblij mee – is ze niet pretty? – en ik kan jullie nu ook blij maken want ik mag 5 iPhone hoesjes naar keuze verloten van iHoesjes.nl!


De sticker op de voorkant is van DecalGirl, niet van iHoesjes. De rubberen hoes is van iHoesjes, ik heb een Soft Case in Flower Branch. Dit is een rubberen case die je heel makkelijk om de achterkant van je iPhone doet

Wil jij net zo’n mooi hoesje voor je iPhone als ik? Dan kan je op Twitter meedoen met deze leuke winactie! Het enige wat je moet doen is het bericht dat ik op mijn Twitter account tweet over iHoesjes.nl retweeten (door op de ReTweet knop te drukken) en dan kies ik uit de retweeters vijf winnaressen die een hoesje mogen uitzoeken.

Oh, en als je niet wint, niet getreurd… Je kan ook gewoon een hoesje bestellen bij iHoesjes 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.