Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 februari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Winnares Nokia C7

Wauw, wat hebben veel van jullie meegedaan aan de winactie waarbij je een Nokia C7 telefoon kon winnen! Het was heel moeilijk om een winnares te kiezen, en omdat er zoveel meiden hebben meegedaan kondig ik het nu even in een artikel aan. De winnares is… MEREL! Lees verder om haar comment te lezen.


Tja, net zoals vrijwel alle andere reacties wil ik deze smartphone ook gaarne..
Ik heb nu een oude iPhone, ook een goede smartphone. Maar ik zou toch liever een product als de Nokia hebben.. Het scherm is amoled, dus nu er wat zonnigere dagen aankomen (ok ik overdrijf) kan je ook gewoon buiten ermee werken.
Ik volg een studie fotografie, wat inhoud dat je constant veel contact moet houden. Via e-mail, tweets, facebook, internet, tumblr.. En ik moet ook constant inspiratie bijhouden. Nu heeft de iPhone niet de meest geweldige camera (lees: slecht), en filmen is al helemaal slecht. Aangezien de C7 een 8mp camera heeft, en zelfs diafragma 2.8 kan je hier zeer mooie foto’s mee maken! En natuurlijk filmen als je een situatie wilt vast leggen.
En een probleem wat ik nu vaak tegen kom. Apple haat flash, zo simpel is het. En deze nokia heeft Flash lite zodat merendeel toch te bekijken is, zeeeer prettig!
Ok 8gb is niet intens veel (dat heb ik vrij snel vol in ieder geval), maar het is gelukkig uitbreidbaar met een MicroSD tot wel 32GB!
Oh, en wat ik nu echt minder vind bij de iPhone is dat de agenda zo onoverzichtelijk is. Bij de Nokia C7 heb je dat in ieder geval in je beginscherm staan zodat je ziet welke belangrijke afspraken er aan komen! Kom ik nooit meer ergens te laat en weet ik overal van af. Btw, als echte fashionista.. je kan uit 3 kleuren kiezen! Ijsmetaal, Houtskoolzwart of warm bruin.
(de meesten zeggen ook nog iets over de Ovi kaarten, nu heb ik (nog) geen rijbewijs dus voor dat zal ik het niet nodig hebben. Maar ik ben een typische vrouw en weet m’n weg meestal niet in nieuwe steden. Dus dan is dit een uitkomst. Zeker omdat er al een basis in zit, zodat ik ook eens in Antwerpen bijv. m’n weg kan vinden. Of binnenkort met school naar Berlijn!)

In ieder geval super tof dat je weer zo’n actie hebt, lijkt me moeilijk kiezen. Ik hoop in ieder geval dat de winnaar(es) er blij mee zal zijn :)


Merel, de Nokia C7 komt zo snel mogelijk jouw kant op 🙂 Niet gewonnen? Check dan snel Beautygloss, misschien heb je daar meer mazzel!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.