Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • dear john
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Winactie Dear John

Jullie zien het al op de achtergrond van MissLipgloss.nl, Dear John draait op dit moment in de Nederlandse bioscopen. Een superromantische film, als ik de trailer zo bekijk… Het verhaal gaat over John, een soldaat die tijdens zijn verlof als een blok valt voor Savannah. Het resultaat is een film in de stijl van The Notebook, die trouwens van dezelfde makers is als Dear John.

En nu mag ik twee keer twee bioscoopkaartjes voor Dear John én twee keer een Liefde Is DVD-box weggeven.

In de Liefde Is DVD-box zitten drie films: Lovewrecked, I’m with Lucy en Shopgirl.

Wat je moet doen om te winnen: stuur een mail naar win@misslipgloss.nl met daarin je naam en adres en in de onderwerpregel het antwoord op deze vraag:

Waar duikt John achteraan in de trailer van Dear John?
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.