Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bax-shop
  • Gadgets
  • Hello Kitty
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Winactie Bax-shop & Hello Kitty

Misschien hebben jullie de banner links al zien staan… Bax-shop verkoopt sinds een tijdje supergave Hello Kitty koptelefoons. Stoere versies met zwart en wit maar ook hele lieve knalroze uitvoeringen. En ook nog eens erg goede kwaliteit! Ik heb er een getest en er komt echt een geweldig geluid uit, wat je misschien niet helemaal verwacht bij die lieve Hello Kitty koptelefoons. Apparaatjes met pit, dus! En ideaal als je een mooi geluid wilt van je iPod, iPhone of mp3speler maar er ook nog een beetje hip bij wil lopen. De Hello Kitty koptelefoons zijn in Nederland exclusief te koop bij Bax-shop.nl, voor €39,95.

En ik mag nu twee van die toffe koptelefoons verloten! En wel de Comic Pop en Pink Label versie. Wat je moet doen:

1. Beantwoord deze vraag: Hoeveel soorten Hello Kitty koptelefoons van Coloud verkoopt Bax-shop?
2.
Stuur een mail naar win@misslipgloss.nl met in het onderwerp ‘Bax-shop heeft ….  (invullen!) soorten Hello Kitty koptelefoons’, met in de mail je adresgegevens en welke koptelefoon jij het liefst wilt hebben, de Comic Pop of Pink Label.

Je kan meedoen tot en met  volgende week vrijdag, 5 maart 2010.  Ik neem contact op met de twee winnaressen.
Niet getreurd als je niet wint, je kan de koptelefoons gewoon kopen bij Bax-shop. Bax-shop is mijn favoriete electronicawinkel, ik heb er mijn e-reader gekocht en ook een leren beschermhoesje. Ze verzenden megasnel, wanneer je iets bestelt dat op voorraad is voor 20.00u ’s avonds, dan heb je het de volgende dag in huis. Betaling gaat makkelijk met iDeal of creditcard, gewoon overschrijven via de bank kan ook, maar dat duurt wel wat langer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.