Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ebooks
  • ereader
  • Gadgets
  • kobo
Een MissLipgloss artikel

Win voor je mams: Kobo e-reader

Een paar jaar geleden kwam de eerste e-reader in de winkels, een apparaatje waarop je duizenden boeken kon zetten en lezen. De best geteste (door de Consumentenbond) op dit moment is de Kobo Touch eReader. En jij kan er een winnen, voor je moeder, als cadeau op moederdag! Waaa!

De Kobo e-reader is verkrijgbaar in vijf kleuren, weegt 185 gram (dat is minder dan de meeste boeken) en past met gemak in je tas (of zelfs in je jaszak).

De Kobo e-reader is uitgerust met een pearl 6″ eInk scherm, waardoor het net is of je gewoon een boek aan het lezen bent, en niet vanaf een scherm leest. Het scherm is mat waardoor je ook gewoon in de felle zon kan lezen en dat is heel comfortabel voor je ogen. Niet vermoeiend!

Je kan met een WiFi verbinding shoppen in de ebookstore, waar je 2,5 miljoen ebooks kan vinden in alle genres. Als je dus ergens bent en geen computer bij de hand om een ebook te kopen, dan kan je gewoon op je e-reader een boek bestellen. Als dat niet handig is! Enne, je kan met je WiFi ook browsen, want er zit ook een internetmogelijkheid op de reader, al werkt die niet heel snel en makkelijk, maar het kán wel! Je kan trouwens ook je leesactiviteit meteen op Facebook delen, wat wel heel grappig is.

Klein, dun en licht…

Shoppen! In alle prijsklassen is er een ebook te vinden, ze zijn er ook gratis, en van veel boeken kan je previews lezen voor je ze koopt. Met een touchscreen kan je door het menu en je boek navigeren, je kan zelf de grootte van de letters bepalen, net als de regelafstand en de marges. Je kan dus precies lezen zoals jij dat fijn vindt!

Je hoeft op vakantie geen oplader mee te nemen, want als je hem volledig hebt opgeladen kan je een maand lang lezen. Is dat even handig!

Toen de ereaders nét uitkwamen, dat is een paar jaar geleden, schafte ik een van de eerste ereaders aan die toen bestond. Jaren plezier van gehad, want ook echt gebruikt, maar deze van Kobo is wel echt een stuk anders en beter! Leest prettiger door het hoge contrast, het is super handig dat je meteen boeken kan aanschaffen en het touchscreen werkt erg prettig. De Kobo ereader kost €129, maar ik geef er nu dus een weg, voor moederdag! Win hem dus voor je moeder, zodat zij jarenlang leesplezier heeft en nooit meer papieren boeken hoeft mee te slepen. Zo ideaal voor op vakantie!

Wat moet je doen om de ebook voor je mams te winnen?

Reageer op deze blogpost waarin je uitlegt waarom jóuw mama de ereader echt verdient heeft, of waarom je haar er mee wil verrassen. Mail vervolgens je adres naar win@misslipgloss.nl met als onderwerp ‘ereader winactie’, zodat, wanneer je gewonnen hebt, ik je de Kobo ereader meteen kan toesturen. Dit omdat moederdag natuurlijk al vrij gauw is, het is belangrijk dat ik meteen je adres heb zodat de ereader meteen naar je toe gestuurd kan worden!

Dus: reageren én mailen!

Heel veel succes, de winnares krijgt donderdag bericht en heeft de ereader dan voor zondag (moederdag!) in huis.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.