Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Win: twee reisjes naar Toulouse & Grau du Roi

headAl heel lang wil ik een reisje weggeven via mijn site, omdat ik het zelf ook te gek vind om op reis te gaan! Deze week ga ik dat doen! Ik geef twee tripjes naar Frankrijk weg. Naar Toulouse en Le Grau du Roi, allebei in Zuid-Frankrijk. Inclusief huurauto voor drie dagen. Twee superleuke trips! Klaar met de regen, zin om naar de zon te gaan?

 

Omdat bij beide prijzen een huurauto inbegrepen is, moet je minimaal 21 zijn om deze trips te winnen, óf je moet iemand meenemen die minimaal 21 is.

De huurauto’s worden beschikbaar gesteld door Verkeersbureaus.info.


Dan nu het leukste deel… Wat je kan winnen!

Toulouse

Schermafbeelding 2013-04-16 om 16.34.54

The_Capitole_de_Toulouse

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Wat geef ik weg:

 • Twee overnachtingen in het 4 sterren Grand Hôtel de l’Opéra voor twee personen
  (check ‘m hier op Tripadvisor)
 • Inclusief belastingen
 • Inclusief ontbijt
 • Een huurauto voor vier dagen (je moet er dus zelf heen rijden, houd hier rekening mee)
 • Pass-tourisme-GB
  2 City Pass So Toulouse waarmee je meer dan 36 touristische attracties in de stad kan bezoeken, gratis of met een korting, ook heb je hiermee gratis toegang tot het Tisséo openbaar vervoer
 • 2 ‘Balneotherapy’ toegang tot de nieuwe ‘Terre de Pastel’ Spa
 • 2 toegangstickets voor het museum (naast de spa)
 • Als je wint, mag je zelf weten wanneer je gaat, maar wel voor 31 december 2013

 

Grau du Roi

Schermafbeelding 2013-04-16 om 16.35.10

Port-grau-du-roi

335c07d5

Wat geef ik weg:

 • Twee overnachtingen op de Vitalys Domaine Elysée camping in Grau du Roi in een ‘mobile home’ voor 2 personen
 • Schermafbeelding 2013-04-29 om 14.37.22
  Een overnachting in l’Auberge du Pont des Bannes, een prachtig resort op een half uur rijden van Grau du Roi voor 2 personen
 • Een huurauto voor vier dagen (je moet er dus zelf heen rijden, houd hier rekening mee)
 • Als je wint, mag je zelf weten wanneer je gaat in de maand september en oktober

 

Wat moet je doen om kans te maken?

Wees creatief en zorg dat je opvalt! Maak iets, een video, een collage, een geschreven bericht, wat dan ook, waarin je duidelijk maakt wat je hebt met Franse Kust en Steden en vooral waarom je een van deze prijzen wilt winnen. Ook leuk als je vertelt met wie je gaat en waarom. Geef ook duidelijk aan op welke trip je kans wilt maken! Je kan alleen meedoen als je zelf 21+ bent of als je iemand meeneemt die 21+ is.

Je kan je inzending op de Miss Lipgloss Facebook posten, maar het mag ook hieronder bij de reacties.

De winnaressen krijgen over een week persoonlijk bericht. Als je meedoet aan de winactie, ga je akkoord met de voorwaarden.

 

 

Ik vind het superleuk dat ik eindelijk eens een tripje weg kan geven, jullie zien ’t zo vaak bij mij, nu ben jij aan de beurt! Ik ben benieuwd naar de inzendingen en heb ik zin om dames blij te maken met een toffe trip!!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.